Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Krevetová pizza

Krevetová pizza

Potřebujete: chlazené těsto na pizzu, balíček vařených vyloupaných krevet, rajský protlak, smetanu (normální nebo zakysanou), krabí tyčinky surimi, sýr mozzarella

Postup: Těsto rozvineme na plech. Potřeme rajským protlakem smíchaným s 1-2 lžícemi smetany. Posypeme tyčinkami surimi, které jsme rozdrobili nebo nastrouhali na jemném struhadle. Poklademe krevetami připravenými podle návodu na obale a mozzarellou nakrájenou na kousky. Vložíme do trouby, kterou jsme předehřáli na 180 °C a pečeme, až je těsto zlatavé. Před koncem pečení můžeme pizzu posypat strouhaným sýrem.

Tip: podáváme s růžovým vínem

Lenka Moučková


12.8.2010   Rubrika:   |   Komentářů 5   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,7/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Krevetová pizza

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
evropka
evropka - 12.8.2010 12:51

sharon: dyk joooo věrušsmajlik - 98,to už tu dlouho nebylo,proto si dovolím citovat mistra např...."škoda že tu s námi nemůžete být,jinak byste cítili,jak ty kamliny stehna krásně voní"konec citace a vivat ajdáááámusmajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 12.8.2010 11:50

evropka: ale je tam zakysankasmajlik - 47smajlik - 68

 
orinka
orinka - 12.8.2010 11:42

když mně se krevety vůbec nelíbí, připomínají mi ponravy a přes to se nedokážu přenést. Je poznat, že su z dědiny.smajlik - 68

 
Linda
Linda - 12.8.2010 7:50

Kdyz pizzu tak jedine delané testo a ne kupované. A za druhé teplé krevetky... dekuji nic pro me, sice jsou dobré ale barák bude smrdet jeste za tyden.

 
evropka
evropka - 12.8.2010 6:24

tak tenhle recept mě probudilsmajlik - 66smajlik - 66smajlik - 76smajlik - 76na těsto když už protlak tak jedine s oliv.olejem!!!když krevety,proč tam cpát tyčinky,které kolem mořských plodů jenom prošly ?kde je nějaké koření?např tymián nebo oregáno?trochu česneku aby to nemělo mdlou chuť taky neuškodí, jemně nasekaná petrželka nakonec,asi bych ještě zastrouhala parmezánem

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78625.
Archiv anket.