Vyzkoušejte tři nové pizzy od Dr. Oetkera
Dr.Oetker vyrábí nejen sladké dobroty a přísady na pečení, ale je i jedním z největších výrobců mražených pizz na světě.
Z jeho široké nabídky si vybere opravdu každý milovník této italské speciality. A vybírat může ze tří řad pizz, které se od sebe liší hlavně velikostí a typem těsta.
Všechny pizzy jsou vyrobeny z velmi kvalitních čerstvých surovin a mají bohatou oblohu, která už se nemusí doplňovat. Pizzy stačí jen upéct a během chvilky je tak na stole vydatná a chutná večeře pro celou rodinu nebo přátele.
Dr.Oetker přichází každý rok na trh s novou lákavou nabídkou . Na začátku letošního roku jsou to tři nové druhy pizzy Guseppe. Ty potěší hlavně milovníky bohatě obložené pizzy na vyšším křupavém těstě.
Nová Pizza Guseppe má těsto zvenku krásně křupavé a uvnitř nadýchané. Bohatá obloha z kvalitních surovin je samozřejmostí.
3 novinky v sortimentu pizzy Guseppe:
Guseppe Ham
Pizza je bohatě obložená kvalitní šunkou, sýrem a cibulí na vyšším nadýchaném těstě.
Doporučená maloobchodní cena je 59,90 Kč za 410 gramů.
Guseppe Ham & Mashroom
Pizza je bohatě obložená kvalitní šunkou, žampióny a sýrem na vyšším nadýchaném těstě.
Doporučená maloobchodní cena je 59,90 Kč za 425 gramů.
Guseppe 4 Cheese
Pizza je bohatě obložená kvalitními sýry: eidamem, mozzarellou, tvrdým sýrem a sýrem s modrou plísní na vyšším nadýchaném těstě.
Doporučená maloobchodní cena je 59,90 Kč za 335 gramů.
Pizzy Dr.Oetker koupíte ve všech hypermarketech a supermarketech.
2.3.2012 Rubrika: Pizza | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vyzkoušejte tři nové pizzy od Dr. Oetkera
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Já pizzu miluju, ale rozhodně bych si ji nekupovala mraženou z obchodu. Ta totiž s pravou pizzou moc společného nemá. Při přípravě se dost často inspiruji receptem z http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/syry-na-grilu/pizza-s-rajcaty-mozzarelou-a-bazalkou/ Díky tomu si tak užívám chuti klasické italské pizzy.
Pizzu tedy mám moc ráda, ale taky si raději dám domácí. Mám už vyzkoušené svoje těsto, je rychlé a ne moc pracné, takže pohoda. U těch zmražených jsem tam měla tendnce dodávat spoustu ingrediencí navíc, aby to nebylo chudé, tak pak se to nevyplatí už vůbec. Nedlám ale na obdélníkový plech, to pro mě není ta pravá pizza. Koupila jsem si na ni ty kulaté plechy s dírami vespod a i krásné talíře na pizzu s italským motivem a pizzové nože, takže si to užívám i po téhle stránce. Moje mamka má i tu malou pícku na pizzu, ale zase až tak to nehrotím. Jinak pizza z pizzerie, to je taky moc fajn.
Nemuzu si pomoci, ale pokud oblouhou prosvita testo neni to v mych ocich bohata obloha. Mrazenou pizzu povazuji za zachranu pred umrtim hladem v nouzi nejvyssi, jinak mi nesmi pres prah - ano je pozivatelná, ale k jidlu to neni o pochutnáni uz vubec nemluve. Navic cenove se zase az tak moc nelisi od cerstve z pizerie (mrazená 35,-kr vs. cerstva 50-60,-kr ale pomalu dvojnásobná velikost) . A nakonec ani domaci nezabere tolik casu (zvlast pokud testo vyrobi pekarna ).
Dobré to muže být...ale nejraději máme naši domáci na plechu