Tatrankové koule
Ingredience: 3 ks tatranek, 125 g hery, 125 g cukru moučka, 2 lžíce rumu, mleté lískové nebo vlašské oříšky.
Postup: Tatranky dáme do ztuhnout mrazáku, po vyndání nastrouháme. Rozpustíme tuk, přidáme cukr, rum, nastrouhané tatranky a necháme ztuhnout. Tvoříme koule a obalujeme v mletých oříšcích.
Recept nám zaslala čtenářka Dagmar Kostenková.
14.12.2006 Rubrika: | Komentářů 11 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Tatrankové koule
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Dík za tenhle recept,úplně jsem na něj zapoměla,o víkendu budu dělat nepečené tak ho udělám taky.Mňam.