Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Tatrankové koule

Tatrankové koule

Ingredience: 3 ks tatranek, 125 g hery, 125 g cukru moučka, 2 lžíce rumu, mleté lískové nebo vlašské oříšky.

Postup: Tatranky dáme do ztuhnout mrazáku, po vyndání nastrouháme. Rozpustíme tuk, přidáme cukr, rum, nastrouhané tatranky a necháme ztuhnout. Tvoříme koule a obalujeme v mletých oříšcích.

Recept nám zaslala čtenářka Dagmar Kostenková.

Marie Poštová


14.12.2006   Rubrika:   |   Komentářů 11   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Tatrankové koule

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Mabas
Mabas - 17.12.2008 13:38

Dík za tenhle recept,úplně jsem na něj zapoměla,o víkendu budu dělat nepečené tak ho udělám taky.Mňam.smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.