Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Mlsný jazýček

Mlsný jazýček

Potřebujete: půl litru kondenzovaného neslazeného mléka, trochu moučkového cukru, citronovou šťávu, jahodovou dřeň nebo jahodovou smetanovou zmrzlinu, jahody

 

Postup: Slijte kondenzované mléko do džbánu a nechte v lednici vychladit. Před výrobou pěny vymačkejte citron, očistěte jahody - asi 25 dkg, vyndejte zmrzlinu - na osobu jedna vrchovatá lžíce. Vše přidejte spolu s lžící cukru do džbánu a mixujte tyčovým mixérem. Rozdělte do misek.

 

"Nejraději to mám s piškoty, které si do pěny namáčím," píše čtenářka s přezdívkou Fruitka. Děkujeme za recept, který lze vlastně obměnit s jakýmkoliv ovocem!

 

Lenka Moučková


29.8.2008   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Mlsný jazýček

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
georgie
georgie - 29.8.2008 8:52

smajlik - 31Pohár vypadá moc dobře a TATRA je kondenzované mléko v plechovcesmajlik - 47

 
Bridgetj
Bridgetj - 29.8.2008 6:48

Vypadá to moooc dobře. Jo a kondenzované neslazené mléko je takové to v plechovce - myslím Tatra??

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78620.
Archiv anket.