Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pudingový pohár

Pudingový pohár

Potřebujete: 1 l plnotučného mléka, 1 lžíci cukru, 2 kvalitní vanilkové pudinky, lžíci rumu, lžíci másla, balíček piškotů (nejlíp cukrářské), velkou plechovku kompotových broskví

Postup: Puding uvařte podle návodu a po odstavení z plotny do něj přidejte rum a máslo a dobře vymíchejte. Do pohárů pak střídavě dávejte puding, piškoty a na kousky nakrájené kompotované broskve. Nechte vychladit a před podáváním můžete přidat kopeček šlehačky.

Příjemné pochutnání vám přeje sharon. Děkujeme za recept.

Lenka Moučková


15.5.2012   Rubrika: Zákusky   |   Komentářů 33   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pudingový pohár

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-33
Jarča*
Jarča* - 15.5.2012 21:33

evropka: mně ten škraloup na tom vždycky chutnal nejvícsmajlik - 68 Ale šťávu neesmajlik - 66
Gorawen: smajlik - 47smajlik - 57

 
lee
lee - 15.5.2012 18:45

Gorawen: mňamsmajlik - 60smajlik - 57smajlik - 47

 
Gorawen
Gorawen - 15.5.2012 17:59

ups banany...

 
Gorawen
Gorawen - 15.5.2012 17:58

Ja delam pohary takove zdrave (prosim nekamenovat au, ausmajlik - 81 obycejny bily (recky) jogurt, do nej babany (na kolecka pokapane stavou z pomerance - lepsi smak), misto piskotu nakrajim zlutou babovku (zkratka buchtu jako babeta ), jahody (ovoce co dum dal), mandle, karob...Navrstvit jako pohar...

 
sharon
sharon - 15.5.2012 16:40

1234-5: a taky říkají poprášit moučkovým cukrem...

 
1234-5
1234-5 - 15.5.2012 16:30

evropka: když se dělá třeba pudinková náplň nebo i toto, tak je dobrý nádobu zakrýt mikrotenem a nechat chladnou - neudělá ten škraloup ...

 
evropka
evropka - 15.5.2012 16:25

manka: a tvaroh no to zní dobřesmajlik - 32....Sharon se neošidí to je jasnýsmajlik - 64 ale když si vypomenu na ten vytuhlej puding se škraloupem a ještě pro formu politej šťávou tak bych..smajlik - 70

 
evropka
evropka - 15.5.2012 16:22

Holinka: taky dobrýsmajlik - 47

 
Holinka
Holinka - 15.5.2012 12:13

když , zbydou bílky, tak je dobré sníh promíchat do pudinku, je to lehounké , prostě mňamozní.

 
lee
lee - 15.5.2012 11:42

dadka: smajlik - 76smajlik - 76jééé, jsem ale pako...jak jsem přečetla ten začátek: Dělám to do hranaté porcelánové mísy...myslela jsem, že jsem vedle, v článku o záchodech...smajlik - 66smajlik - 80smajlik - 72

 
dadka
dadka - 15.5.2012 11:35

Dělám to do hranaté porcelánové mísy, jen dávám ještě vrstvy šlehaného ochuceného tvarohu.

 
denda04
denda04 - 15.5.2012 11:27

já na ovoce dám i zak, smetanu ,smajlik - 58 ale jinak tak jak sharon: smajlik - 57

 
sharon
sharon - 15.5.2012 10:53

jak ten děda co kouká s bábou z okna a říká....koukni se jak ti studenti jsou dneska skromní, 5 jich kouří jedno cigáro a ještě se tomu smějou....smajlik - 90

 
sharon
sharon - 15.5.2012 10:52

manka: Jarča*: zase je to zdravější než bafat marjánu.....smajlik - 68

 
Jarča*
Jarča* - 15.5.2012 10:48

manka: smajlik - 68

 
manka
manka - 15.5.2012 10:42

Jarča*: a proč? může jít do školy trošku veselá ne?

 
Jarča*
Jarča* - 15.5.2012 10:39

Viv :o): líbí se mi ten nápad s čokoládou - to určitě zkusímsmajlik - 47 Pudink dělám většinou holce ke snídani nebo na svačinu, tak rum s vaječňákem musím vynechatsmajlik - 68

 
Viv :o)
Viv :o) - 15.5.2012 10:33

sharon: já ten "vajeňák" četla "správně"... ani jsem si nevsimla smajlik - 68

 
sharon
sharon - 15.5.2012 10:28

vaječňáksmajlik - 76smajlik - 68

 
Viv :o)
Viv :o) - 15.5.2012 10:26

lee: ja teda ty piskoty s tou cokoladou jeste promicham nez naleju ten puding, aby byla vsude... a kdyz naleju puding, tak s tim poharem (nebo nadoba ve ktere to je) jeste zatresu, zaklepu, proste, aby se puding taky dostal mezi ty piskoty a aby se dostal skoro az na dno (pokud se to pri nalejvani uz samo nepromicha...

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-33
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77050.
    Archiv anket.