Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Chléb s rostbífem

Chléb s rostbífem

Potřebujete: 2-3 plátky studeného rostbífu, cibuli nakrájenou na kolečka, strouhaný křen, 1 list salátu, remuládu, osmaženou cibulku nebo kyselou okurku

Postup: Na talířek položte chléb namazaný máslem a na něj dejte list salátu. Nahoru pak polžte 2-3 plátky rostbífu, který ozdobte kopečkem remulády, kroužky cibule a vše posypte nastrouhanym křenem.

Recept nám poslala čtenářka Linda. Děkujeme.

Lenka Moučková


19.1.2012   Rubrika: Předkrmy   |   Komentářů 13   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Chléb s rostbífem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 19.1.2012 17:10

Světlonoska: bingóó´.....není nad výpečky z bůčínku....smajlik - 68smajlik - 47

 
Světlonoska
Světlonoska - 19.1.2012 14:55

smajlik - 76Děvčata ani to růžové mě neláká,zlatý bůčeksmajlik - 68smajlik - 47smajlik - 94

 
PEGG
PEGG - 19.1.2012 14:40

mam-ča - 19.1.2012 9:27 - no do Tesca chodím, tak se kouknu, ale já tam strašně nerad kupuju v lahůdkách. Oni mají na tom pultu sklo do zelena a všechno uvnitř vypadá jako zkaženésmajlik - 76 a ještě mají naprosto příšernou organizaci, takže tam vždycky vystojím důleksmajlik - 37

 
orinka
orinka - 19.1.2012 10:35

Světlonoska: ale to není syrový, jen je uvnitř hezky růžový.smajlik - 58

 
orinka
orinka - 19.1.2012 10:35

PEGG: já se pokusila jedinkrát, ten recept už nemám, ale začínal tím, že se osolené maso pevně omotalo kolem dokola špagátem a pak se opékalo ze všech stran. Tehdy mi to vyšlo, ovšem dnes už jsme na rostbeef dost chudí, takže mi jeho příprava nehrozí.smajlik - 68

 
evropka
evropka - 19.1.2012 10:21

sharon: smajlik - 56chápu ,my jsme také chudá rodina...chleba si vždy obložíme rukamasmajlik - 10

 
Linda
Linda - 19.1.2012 10:13

PEGG: deláme ho na grilu a merime teplotu, vzdycky se povede
Světlonoska: syrový jsi se zbláznila, já vzdy a pouze propecené maso a at si gurmáni rikaji co chtejí smajlik - 16.

 
sharon
sharon - 19.1.2012 9:48

...jsem nikdy nejedla....smajlik - 26 já tak chleba s tvarůžkama..smajlik - 63

 
mam-ča
mam-ča - 19.1.2012 9:27

PEGG: Nač se doma mořit s rostbífem ? Málokdy se povede akorát.
V Tescu v lahůdkách prodávají rostbíf studený - krájený. Stačí obložit (ev. ohřát) a večeře je raz dva. smajlik - 58

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 19.1.2012 9:26

Máme ho taky rádi, ale je to umění udělat ho akorát. Budu dělat příští týden s fazolkama a šťouchanýma brmborama - přijede návštěva co ho miluje.smajlik - 33

 
Světlonoska
Světlonoska - 19.1.2012 9:12

smajlik - 66Nemusím mít všechno,a tohle ani nejím,zásadně ne syrové masosmajlik - 11

 
PEGG
PEGG - 19.1.2012 7:40

Mě se nikdy nepovedl, teda zkoušela jsem to jen 2xsmajlik - 72 vždycky mi z toho vyšlo cosi tvrdého a nepoživatelného. Nakonec jsem ten krásný kus masa pekla tak dlouho až byl opravdu měkký, ale to už nemělo s rostbífem nic společnéhosmajlik - 72

 
dadka
dadka - 19.1.2012 1:03

Rostbíf milujeme. Dá se jíst teplý s opečenými brambory a tatarkou, nebo po studenu se zeleninou a chlebem. Máme rádi uvnitř hodně růžový.Padne na něho vždycky celý kus roštěné.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78627.
Archiv anket.