Rajčatovo-sýrový předkrm
Potřebujete: rajčata, koření na ryby, sýr mozarella, máslo či olivový olej, tmavý toustový chleba
Postup: Na pánvi rozpusťte trochu másla (nebo rozehřejte olej) a dno pánvičky rovnoměrně poklaďte plátky rajčat. Posypte kořením na ryby a nechte dusit doměkka. Mezitím nakrájejte sýr mozarella na plátky. Až jsou rajčata měkká, odstavte pánvičku a na nahřátý talíř střídavě pokládejte plátek rajčete, plátek mozarelly, atd. Dokončete kruh a polijte šťávou, kterou pustila rajčata. Podávejte s tmavým toustem.
23.8.2012 Rubrika: Předkrmy | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rajčatovo-sýrový předkrm
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Hele jestli Vás baví tohle jídlo, zkuste se kouknout na časák Moje šťastná hvězda.... :)
Taky syrové, tohle nechápu.
sharon:
proč ničit teplem vitamíny v rajčatech ,....přesně jak píše Sonne....Caprese je moje častá večeře....
Tak já nevím, ale studený Caprese, jak ho dělám já (s oliv. olejem a bazalkou) by mi určitě chutnal víc... Nějak nemusím rozblemclá rajčata.