Pomazánka z pečeného masa
Potřebujete: 250 g pečeného masa, 3 stroužky česneku, 2 vejce natvrdo, 1 cibuli, 1 lžíci plnotučné hořčice, 50 g másla, mletý pepř, sůl
Postup: Maso umeleme s cibulí, přidáme rozetřený česnek se solí, hořčici, rozměklé máslo a na kousky nakrájené vejce. Osolíme a rozmixujeme do pěny. Podáváme na chlebu a zdobíme plátky kyselé okurky.
12.10.2010 Rubrika: | Komentářů 22 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pomazánka z pečeného masa
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.TULI: Omeleta je taky dobrá...
Sonne: dik ..... ale asi udelam omeletu s bramborama a vajickem ... bude to jednodussi a daji si i kluci ....
- nekdy priste si to udelam .... az nebude na maso
TULI: Sonne: přesně tak....a je to mňamka
TULI: Brambory nastrouháš nebo protlačíš přes síto (místo masa) + stejné ingredience jako do tataráku. Cibule, česnek, worschestrová omáčka, sůl, pepř, žloutek, hořčice, kečup... Nevím to z hlavy, recept mám doma. Zkus to vyguglit.
Sonne: a jak ??? mam zrovna misku vcerejsich var. brambor !!!
Linda: Ze zbytků brambor se dělá falešný tatarák...
evropka: prdlajs...ten česnek to eliminuje.... a kalíšek slivovice ...
sharon: sakra to je kalorií,tuku,cholesterolu,tu budu s tímhle přístupem do vánoc
sharon:
evropka:
sharon:
evropka: ty vejce tam patří...nevím proč, ale patří, vyzkoušej a uvidíš !
skoro přesně takovou děláváme, jen na ni upeču libovější bůček......a víc česneku a je super...doporučuju, jeden krajíc namazaný s ní ...nikdy nestačí a stím okurkem , to je bašta, lepší jak orgasmus......
myslim rybiiiiiiii pomazanku !!!
- taky jsem na tu pomazanku dostala chut .... pecene maso nemam !!!
asi pujdu udelat aspon rybi
evropka: tak ten můj může maso v jakékoli podobě a už ho slyším, že se nemám patlat s pomazánkou a radši mu ten čtvrtkilový kousek dát k chlebu a hořčici
Linda: může být i vařené z polévky
Linda: aj my , to bych to těm svým chlapům musela trhat od huby
Já,když zbyde,tak taky to rozemelu,ale jen česnek přidám, ostatní je spíš do jiných pomazánek škvarková atd.
Pomazánka to muze být dobrá, ale kde splasit zbytky peceného masa???... takhle zbytky brambor, testovin to by se naslo, ale maso sezereme vzdycky