Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Potřebujete: 20 dkg masa z uzené makrely, 4 dkg másla (může být i pomazánkové), 1 vejce, 1 malou cibuli, 3 hodně vrchovaté lžíce měkkého tvarohu, sůl podle chuti, citronovou šťávu podle chuti, 2 malé kyselé okurky

Postup: Makrelu vykostěte a maso dejte do misky, přidejte změklé máslo, tvaroh, nadrobno nakrájenou cibulku, nastrouhané okurky a nakrájené vejce uvařené na tvrdo. Důkladně promíchejte a dochuťte solí a citronem.

Lenka Moučková


3.2.2011   Rubrika: Pomazánky   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

Související odkazy:

 

Diskuse ke článku - Pomazánka z makrely

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 3.2.2011 15:18

Kadla: KUP TŘI....smajlik - 47

 
Linda
Linda - 3.2.2011 14:31

mam-ča: to je ryba = to jsou zdravý kalorie smajlik - 16

 
mam-ča
mam-ča - 3.2.2011 14:01

Linda : Místo másla a tvarohu bych tam dala taveňák. Ten tvaroh mi tam nějak nepasuje, a máslo ? smajlik - 76
I bez něj to bude kalorická bomba. smajlik - 58

 
Kadla
Kadla - 3.2.2011 12:27

sharon: To nejde.. já bych sežrala obě dvě smajlik - 34

 
evropka
evropka - 3.2.2011 12:16

sharon: geniální myšlenkasmajlik - 5smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 47

 
sharon
sharon - 3.2.2011 11:55

Kadla: kup dvě....smajlik - 47

 
Kadla
Kadla - 3.2.2011 11:36

Takovouhle pomazánku bych NIKDY, skutečně NIKDY nemohla udělat, protože jak přinesu domů uzenou makrelu, tak ji sprásknu na místě ihned po rozbalení tak, jak je smajlik - 34

 
sharon
sharon - 3.2.2011 11:29

taky dělávala maminka už před 40ti lety ......já dělám jen, makrela, máslo , cibule a trošku pepře , když je třeba špetku soli ale někdy je ryba slaná dost.......

 
Linda
Linda - 3.2.2011 11:01

Makrela sama o sobe je dost mastná, cpát do ní jeste máslo smajlik - 26, na druhou stranu lepsí máslo nez tvaroh. Souhlasím s Evropkou ryba + tvaroh = prapodivná smesice. Ale dobrý to bude, mamka to taky delávala a kdo ví co do toho vrázelasmajlik - 16

 
evropka
evropka - 3.2.2011 7:16

to dělávala moje mamka smajlik - 60,moc dobré akorát navrhuji více másla a méně tvarohu,myslím že ryba a tvaroh se moc nemají rádismajlik - 61

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77184.
    Archiv anket.