Uheráková pomazánka
Potřebujete: 10 dkg uherského salámu, případně můžete použít i jiný trvanlivý salám, 20 dkg pomazánkového másla bez příchutě, 10 dkg měkkého smetanového sýra, 2 vejce natvrdo, pažitku a sůl podle chuti
Postup: Salám a vajce vejce nakrájíme na drobné kousky, přidáme máslo, sýr, pažitku, sůl a pořádně promícháme. Pomazánku mažeme na pečivo a zdobíme paprikou, okurkou, rajčetem apod.
21.4.2011 Rubrika: Pomazánky | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Uheráková pomazánka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: to je fuk, salám jako salám
pane bože takhle mrvit pravej uherákstačí poličan nebo něco lacinějšího,ale tohle je hřích!!!
orinka: pak už to nebude uheráková pomazánka....
jojo, to může být na chlebíčky i jednohubky, dobré pohoštění! Ale nemusí tam být nutně uherák, že?