Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Topinky se špekem

Topinky se špekem

Potřebujete: starší chléb, špek, česnek, hořčici, olej 

Postup: Nejdříve krajíčky chleba navlhčíme vodou, aby byly na povrchu křupavé a uvnitř vláčnější (podobně jako u vaječných topinek). Touto úpravou nenatáhnou tolik mastného. Kdo má rád „tvrdé“ topinky, nemusí je vlhčit. Když jsou topinky opečené, vyměníme olej a opečeme na něm (zesklovatíme) uzený špek nakrájený na plátky. Potom potřeme topinku česnekem, obyčejnou hořčicí a navrch naklademe špek.

Čtenář Habaděj doporučuje: "Je to chutné, zdravé a "dietní"!" Děkujeme za recept!

Lenka Moučková


3.2.2009   Rubrika:   |   Komentářů 8   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Topinky se špekem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
habaděj
habaděj - 3.2.2009 18:16

To zdánlivě vypadá jako dyjetní bomba, ale když se topinka odloží na papírový ubrousek, tak se ten zbytek mastného odsaje. Česnek je zdravej, hořčice je protirakovinotvorná a troška té zesládlé slaninky-ta výborná chuť to vše zanuluje. V hospodě se za topinky platí velké peníze a tady je to zadarmo. A co doma bramboráky? Vžyť je to stejné. Zkuste to a napište.
sharon: žlučník? co to je?smajlik - 26

 
máša h.
máša h. - 3.2.2009 18:00

habaději, habaději, to je dyjéta jak sviňasmajlik - 79

 
Elen
Elen - 3.2.2009 14:46

sharon: asi když ho uplatíš pivem, tak nic smajlik - 16

 
sharon
sharon - 3.2.2009 14:15

mňáááám....a co na to žlučník ?smajlik - 76smajlik - 76smajlik - 76

 
Libuše Novotná
Libuše Novotná - 3.2.2009 14:14

Asi chutná nejlépe po opici.

 
brigita
brigita - 3.2.2009 12:30

Žádný tvrdý chleba se u nás neobjevoval. Nový se koupil, až už doma skoro žádný nebyl. V nouzi se nějaký ten krajíc vytáhl z mrazáku.

 
monja
monja - 3.2.2009 10:22

smajlik - 34DIETA - DIETA - DIETA smajlik - 34

 
1567
1567 - 3.2.2009 9:33

to musí být fajnéééé

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77180.
    Archiv anket.