Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Toust trochu jinak

Toust trochu jinak

Potřebujeme:

toustový chleba (2 plátky na porci)

mozzarella

vejce

trochu mléka

šunka od kosti nebo jiná uzenina dle chuti

polohrubá mouka

olej na smažení

Postup:

Mezi dva plátky toustového chleba dáme silnější plátek mozzarely a plátek šunky od kosti,pořádně to k sobě přimáčkneme(jde to), aby to šlo obalit, a obalujeme nejdříve v pol.mouce a pak v rozšlehaných vejcích s trochou mléka.

Smažíme na rozpáleném oleji.

Jako přílohu mužeme zvolit zeleninový salát .

Dobrou chuť přeje evropka

Linda


9.6.2014   Rubrika: Topinky a toasty   |   Komentářů 13   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Toust trochu jinak

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 9.6.2014 12:52

evropka: obrázek - s4225(2).gif

 
evropka
evropka - 9.6.2014 12:12

sharon: nemavasobrázek - 139_1_.gif

 
Yarka
Yarka - 9.6.2014 12:11

Toustovy chleba v toustovaci kratce opecu (ale neni nutne) na to polozim platek sunky, kolecko kompotoveho ananasu nebo pulku broskve, na to platek syra a dam pod gril.
U nas v NL se rozlisuje syr - mlady (4-6 tydnu), pak lehce ulezely, ulezely, extra ulezely, stary - ten muze byt i tri rocni az peti rocni......Cim starsi, tim pikantnejsi a slanejsi. Stary syr je velice dobry k vinu - ten uz se neda nakrajet, ale droli se v kouskach a na jazyku citite male krystalky soli. Je to dobrota! Znam ale lidi, kterym nechutna.
Na tyhle tousty pouzivam ten pikantnejsi ulezely..

 
sharon
sharon - 9.6.2014 11:46

evropka:díky, přijedu..... obrázek - smileys_cz_230.gif

 
evropka
evropka - 9.6.2014 11:17

sharon: jsi zvaná obrázek - s4226_1_.gif

 
sharon
sharon - 9.6.2014 10:39

já se přiznám, nevařím podle Nigely ale podle maminky...smajlik - 68smajlik - 26smajlik - 26 po našem....na tohle bych se ale nechala pozvat....smajlik - 68

 
evropka
evropka - 9.6.2014 10:04

IVUSKA 56: Jarča*: joooooooo,ona pak když zakousla a táhla tu mozzarelu nebylo možné jinakobrázek - 64_1_(1).gif

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 9.6.2014 9:59

evropka: no vždyť to říkám, toustovač to není ono, ale Nigela je jednička, mám ji také moc ráda. Škoda, že skončil ten pořad na Nova Love, Ricarda nemusím, je mi nesympatický.

 
Jarča*
Jarča* - 9.6.2014 9:54

evropka: tak to si vážně říká o vyzkoušenísmajlik - 64smajlik - 68

 
evropka
evropka - 9.6.2014 8:51

Děvčata,tenhle recept je ultra nezdravej,ale onehda ho dělala nigela lawson ve svém poradu a bohužel je stálici v mém jidelnicku

 
Jarča*
Jarča* - 9.6.2014 7:51

V toustovači bych to zkusila, ale obalovat a smažit už mi připadá jako dost prácesmajlik - 72. Ale věřím, že výsledek stojí za tosmajlik - 64

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 9.6.2014 7:34

To by mohlo být dobré. Dělám něco podobného, ale v toustovači. To ale není tak dobře nezdravésmajlik - 68

 
orinka
orinka - 9.6.2014 7:31

to už pro mě není, ale umím si krásně představit tu výbornou křupavost!smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78251.
Archiv anket.