Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Šťáva plná vitaminů

Šťáva plná vitaminůPřipravte si domácí šťávu, která bude chutnat celé rodině...
pošlete nám recept

Toust trochu jinak

Toust trochu jinak

Potřebujeme:

toustový chleba (2 plátky na porci)

mozzarella

vejce

trochu mléka

šunka od kosti nebo jiná uzenina dle chuti

polohrubá mouka

olej na smažení

Postup:

Mezi dva plátky toustového chleba dáme silnější plátek mozzarely a plátek šunky od kosti,pořádně to k sobě přimáčkneme(jde to), aby to šlo obalit, a obalujeme nejdříve v pol.mouce a pak v rozšlehaných vejcích s trochou mléka.

Smažíme na rozpáleném oleji.

Jako přílohu mužeme zvolit zeleninový salát .

Dobrou chuť přeje evropka

Linda


9.6.2014   Rubrika: Topinky a toasty   |   Komentářů 13   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Toust trochu jinak

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 9.6.2014 12:52

evropka: obrázek - s4225(2).gif

 
evropka
evropka - 9.6.2014 12:12

sharon: nemavasobrázek - 139_1_.gif

 
Yarka
Yarka - 9.6.2014 12:11

Toustovy chleba v toustovaci kratce opecu (ale neni nutne) na to polozim platek sunky, kolecko kompotoveho ananasu nebo pulku broskve, na to platek syra a dam pod gril.
U nas v NL se rozlisuje syr - mlady (4-6 tydnu), pak lehce ulezely, ulezely, extra ulezely, stary - ten muze byt i tri rocni az peti rocni......Cim starsi, tim pikantnejsi a slanejsi. Stary syr je velice dobry k vinu - ten uz se neda nakrajet, ale droli se v kouskach a na jazyku citite male krystalky soli. Je to dobrota! Znam ale lidi, kterym nechutna.
Na tyhle tousty pouzivam ten pikantnejsi ulezely..

 
sharon
sharon - 9.6.2014 11:46

evropka:díky, přijedu..... obrázek - smileys_cz_230.gif

 
evropka
evropka - 9.6.2014 11:17

sharon: jsi zvaná obrázek - s4226_1_.gif

 
sharon
sharon - 9.6.2014 10:39

já se přiznám, nevařím podle Nigely ale podle maminky...smajlik - 68smajlik - 26smajlik - 26 po našem....na tohle bych se ale nechala pozvat....smajlik - 68

 
evropka
evropka - 9.6.2014 10:04

IVUSKA 56: Jarča*: joooooooo,ona pak když zakousla a táhla tu mozzarelu nebylo možné jinakobrázek - 64_1_(1).gif

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 9.6.2014 9:59

evropka: no vždyť to říkám, toustovač to není ono, ale Nigela je jednička, mám ji také moc ráda. Škoda, že skončil ten pořad na Nova Love, Ricarda nemusím, je mi nesympatický.

 
Jarča*
Jarča* - 9.6.2014 9:54

evropka: tak to si vážně říká o vyzkoušenísmajlik - 64smajlik - 68

 
evropka
evropka - 9.6.2014 8:51

Děvčata,tenhle recept je ultra nezdravej,ale onehda ho dělala nigela lawson ve svém poradu a bohužel je stálici v mém jidelnicku

 
Jarča*
Jarča* - 9.6.2014 7:51

V toustovači bych to zkusila, ale obalovat a smažit už mi připadá jako dost prácesmajlik - 72. Ale věřím, že výsledek stojí za tosmajlik - 64

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 9.6.2014 7:34

To by mohlo být dobré. Dělám něco podobného, ale v toustovači. To ale není tak dobře nezdravésmajlik - 68

 
orinka
orinka - 9.6.2014 7:31

to už pro mě není, ale umím si krásně představit tu výbornou křupavost!smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 127336.
Archiv anket.