Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zapečená veka

veka

Ingredience: 1 veka, 20 dkg šunkového salámu, 15 dkg plátkového sýra, máslo, kečup.

Postup: Veku podélně nakrojíme, ale nedořízneme. Mezeru vymažeme máslem, kečupem, vyložíme salámem a sýrem a přiklopíme. Veku zabalíme do alobalu a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 20 minut.

Podáváme teplé. Vhodná je k tomu čerstvá zelenina.

Recept nám zaslala čtenářka choc_ivi.

Marie Poštová


10.3.2006   Rubrika: Topinky a toasty   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečená veka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.