Omáčka pro milovníky ostré chuti
Potřebujete: 2 stroužky česneku, 2 lžíce osmiprocentního octa, 2 lžíce worcestrové omáčky, 1 hrneček sladkého kečupu, 2 lžičky chilli koření, 1 cibuli, pepř, sůl, roztlučený hřebíček, půl litru vody
Postup: Do hrnce s vodou přidáme prolisovaný česnek, kečup, worcestrovou omáčku, chilli, ocet, špetku hřebíčku a nadrobno nakrájenou cibuli. Vaříme asi 15 minut na mírném ohni. Nakonec dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme k různě upraveným masům.
30.10.2009 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5