Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Brambory s parmezánem

Brambory s parmezánem

Potřebujete: 500 g branmbor, 3 lžíce másla, 20 g strouhaného sýra Parmezán, sůl, pepř

Postup: Oloupané a na plátky nakrájené brambory pokládáme na máslem vymazaný plech. Osolíme, opepříme, posypeme strouhaným Parmezánem a pokládáme další vrstvu brambor, osolíme a opepříme. Pokropíme rozehřátým máslem a přiklopené pečeme do červena. Jako příloha je vhodný zeleninový salát.

Lenka Moučková


23.6.2009   Rubrika:   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Brambory s parmezánem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
b+h
b+h - 23.6.2009 23:24

jj - delavam podobne - u nas to je uspesne - ale ja davam strouhany syr, s jednou lzickou hladke mouky - zamichat.. posypat brambory a pak podlejt tou smetanou smajlik - 57 - jak navrhuje mamina...... plus orestovane kureci prsicka a nejaka ta zeleninka... smajlik - 47

 
evča.
evča. - 23.6.2009 22:24

sharon: já zas říkám ,maso na rychlosmajlik - 68,někdo přírodnísmajlik - 58

 
Alice.
Alice. - 23.6.2009 16:52

Vyzkoušela jsem jako přílohu k opečené klobáse...s velkým úspěchem. smajlik - 33smajlik - 33

 
sharon
sharon - 23.6.2009 12:32

Ota: smajlik - 16smajlik - 16smajlik - 16smajlik - 44

 
Almega
Almega - 23.6.2009 11:33

Možná existuje krkovička ze sóji....smajlik - 16

 
Ota
Ota - 23.6.2009 11:07

sharon: drbal jsem se pouze za uchem .... smajlik - 105



Prostě jsem to bral tak, že se jsi myslela to maso hodit k přímo k těm bramborům a vůbec mě nenapadlo, že myslíš zvlášt upravit

 
sharon
sharon - 23.6.2009 10:49

Ota: tak já nevím jak Ty , ale já ji rozlišuju na přírodní, pečenou a smaženou........tak si neťukej na čelo, jo !smajlik - 76

 
Ota
Ota - 23.6.2009 10:19

sharon: smajlik - 34přírodní krkovicesmajlik - 34
smajlik - 55 jaká jiná ?

 
sharon
sharon - 23.6.2009 9:14

mňam a k tomu plát přírodní krkovicesmajlik - 57smajlik - 47

 
♥Mamina6♥
♥Mamina6♥ - 23.6.2009 8:58

A ještě podlít smetanousmajlik - 57smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77182.
    Archiv anket.