Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Noky s parmezánem

Noky s parmezánem

Potřebujete: 200 g krupice, 3/4 l mléka, sůl, špetku muškátového oříšku, 50 g parmezánu, 2 žloutky, 60 g cukru

Postup: Na hustou kaši svařte krupici s mlékem spolu se solí, muškátovým oříškem a jednou lžící nastrouhaného parmezánu. Pak do kaše vmíchejte žloutky, rozetřete ji na vymaštěný plech a nechte vychladnout. Poté z kaše vykrajujte čtverečky nebo noky a klaďte je do vymazané zapékací mísy. Posypte parmezánem, trochu pokapte tukem a upečte do zlatova.

Lenka Moučková


19.10.2011   Rubrika: Sýry   |   Komentářů 4   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Noky s parmezánem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Světlonoska
Světlonoska - 19.10.2011 17:35

Na bezmasá jídla jsem v týdnu zvyklá,málokdy děláme masosmajlik - 94

Postup je nějaký složitější,to by mě odradilo víc,než že to není s masemsmajlik - 68

Mám ráda jednoduchá jidla na přípravu i na ingredience,více vynikne chut,než splácaniny všeho možného a nemožnéhosmajlik - 76

 
orinka
orinka - 19.10.2011 11:47

dadka: asi všecko, co se vykrajuje lžičkou, můžou být noky.smajlik - 26 Taky jsem vyrostla na tom, že noky bývají spíš vařené. Ale co - tohle může být taky dobré.

 
orinka
orinka - 19.10.2011 11:46

Asi jsem přepracovaná. Čtu NOHY s parmezánem.

 
dadka
dadka - 19.10.2011 10:28

Až do dneška jsem si myslela, že noky se vaří. Dělávám noky ke špenátu.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78154.
Archiv anket.