Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Štrůdl "co dům dal"

Slaný štrůdl

Ingredience: 1 balíček čerstvého nebo mraženého listového těsta, strouhanka, gothajský salám, asi dvě cibule, čerstvé žampiony, sterilovaná kukuřice (jedna malá plechovka), kečup, 1 červená paprika, kousek nivy, 1 vejce na potření, sezamové semínko.

Postup: Listové těsto rozválíme jako na sladký štrůdl. Posypeme strouhankou, poklademe plátky gothaje, proužky cibule, přidáme nakrájené syrové žampióny, sladkou kukuřici, kečup, na proužky nakrájenou červenou papriku a plátky sýru niva.
Zabalíme, potřeme vajíčkem, posypeme sezamem.
Pečeme v troubě vyhřáté na 210°C dozlatova.
Výborný jako teplá večeře. 
Chceme-li jíst štrůdl studený, krájíme až po vychladnutí.
Suroviny můžete měnit podle chuti (uzené, feferonky, hermelín, pórek,...).

Recept nám zaslala čtenářka Lenča.

Marie Poštová


21.2.2006   Rubrika: Ostatní   |   Komentářů 15   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Štrůdl "co dům dal"

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77183.
    Archiv anket.