Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Langoše

Langoše

Potřebujeme: 1kg hladké mouky, 1/2 l kefíru, 1/4 l mléka, 14 g droždí, 1 lžičku jedlé sody, 1 vejce.

Postup: Vše důkladně spojíme a těsto necháme dvě hodiny kynout. Dáme do obrovského sáčku (kynutím se opravdu zvětší objem) a necháme 24 hodin v lednici. Množství se nelekejte, čím je těsto v lednici déle, tím jsou langoše chutnější. Při smažení oddělujeme kousky, na válu tvoříme válečkem nebo v ruce tvar langošů a smažíme na oleji.
Obkládáme tím, na co máme chuť (česnek, sýr, tatarka, kečup...). Dobrou chuť.

Recept nám zaslala čtenářka Michaela Hollbergová.


 

Marie Poštová


15.3.2007   Rubrika:   |   Komentářů 18   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Langoše

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
JanaRad
JanaRad - 25.10.2009 11:01

Langoše jsem dělali, když jsem byla malá - tedu už. Ale tenkrát jsme je měli rádi potřené marmeládopu, mňam smajlik - 94

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.