Filé v křenovém kabátku
Jezte ryby, jsou zdravé...11.1.2011 Rubrika: Pokrmy z ryb Komentářů 19
Lososová roláda se špenátem
Netradiční silvestrovské pohoštění...27.12.2010 Rubrika: Pokrmy z ryb Komentářů 2
Dejte si kapra. Vyberte si recept podle vašeho gusta.
Co budete mít o Vánocích k večeři? Někdo nedá dopustit na staročeský jídelníček, jiný si potrpí na neobvyklé exotické jídlo a část populace si k bramborovému salátu přidá klasický smažený řízek. Na štědrovečerních stolech ve většině českých domácností se ale i letos objeví klasický kapr obecný.21.12.2010 Rubrika: Pokrmy z ryb Komentářů 13
Pangasius po provensálsku
Rybí filety bez kostí a chutná omáčka...30.11.2010 Rubrika: Pokrmy z ryb Komentářů 38
Wrap s tuňákem
Nechce se vám vařit? Zarolujte tuňáka!1.11.2010 Rubrika: Dnešní recept Komentářů 6
Rybí plátky s pomerančem
Vyzkoušejte zajímavý a zdravý recept...11.10.2010 Rubrika: Komentářů 1
Zapečený uzený losos
Samostatný pokrm, nebo příloha? Brambory s houbami a aromatickými bylinkami...16.9.2010 Rubrika: Komentářů 6
Špagety s pálivým tuňákem
Omáčka s tuňákem pro milovníky pálivých papriček.
23.8.2010 Rubrika: Komentářů 23
Citronová treska
Citron dodá rybě šmrnc!19.8.2010 Rubrika: Komentářů 68
Lososová chuťovka
Nápaditá večeře či pohoštění pro návštěvu...23.6.2010 Rubrika: Komentářů 5
Smažené krevety
Vynikající chuťovka pro milovníky mořských plodů...22.6.2010 Rubrika: Komentářů 12
Plněný kapr
Kapr nemusí být jen o Vánocích...30.4.2010 Rubrika: Komentářů 7
Pangasius s polentou
Snadný recept, lehká večeře, příjemný zážitek...
20.4.2010 Rubrika: Komentářů 38
Tenké nudle s lososem
Máte rádi rybí maso? Vyzkoušejte nový recept...15.1.2010 Rubrika: Komentářů 7
Hejk v papilotě
Kdy naposledy jste jedli čerstvě připravené ryby?
Rychlé a snadné nejen letní jídlo.13.8.2009 Rubrika: Komentářů 9
Ryba s rajčatovou omáčkou
Je na Vás, jakou rybu zvolíte...30.6.2009 Rubrika: Komentářů 4