Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

KOUZELNY HRNEC aneb Hrnecku Var

Úvodní strana / Diskuse / Vaše diskuse / O Vaření / KOUZELNY HRNEC aneb Hrnecku Var
Založila b+h poslat vzkaz
Pro vsechny kucharky a kuchare, kteri si chteji zjednodusit zivot varenim... a pritom uvarit chutne pro milovane cleny rodiny a pratele...

ODKAZY:
POMALY HRNEC
FORUM O HRNCI
RECEPTY V ANGLICTINE
RECEPTY V CESTINE
VIDEA od podniku Kraft

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-50 | 51-100 | 101-150 | 151-200 | 201-207
sallie
sallie - 30.9.2007 16:26

b+h: díky, já jsem to už zapoměla smajlik - 68

 
b+h
b+h - 30.9.2007 15:57

Sally mi dala tento recept (sladke prichuti) a byl velmy chutny.

Jablecno-brusinkove veprove platky

Ja jsem pouzila:
4 veprove platky (asi 2 cm sirokych)
1 male kyselejsi jablicko nakrajene na kosticky
1 cajovy hrnek susenych brusinek (ale urcite by se mohly pouzit susene merunky, nebo i svestky)
1 stredne malou cibuli jemne nakrajenou
1/2 cajoveho hrnku jablickoveho dzusu
1/4 hrnicku sherry (nebo misto toho dolej jabl. dzus)
ja jsem dala jednu polevkovou lzici cukru
sul a pepr

1 lzice solamilu (to se pridava pul hodinky pred vypnutim hrnce)

Vsechno nahazet do hrnce promichat, a varit v hrnci bud pomalinku tak 7 hodin, nebo na vyssi teplote 4 hodinky. Pak pridat ten solamil a jeste povarit tak 1/2 hodky. K tomu jsem uvarila ryzi.

 
Myshka+2
Myshka+2 - 29.9.2007 5:14

sally: DIKY!!!!!

 
sallie
sallie - 28.9.2007 23:49

telecí (nebo hovězí) kousky (stew), nějaká zelenina - mrkev, brambor, celer, cibule nebo porek, může být i paprika, zaleju trochou kuřecího vývaru - vařím tak 8 hodin na low, když mám méně času tak na high. Buď je z toho čistě "stew" a nebo do toho dám GOLDEN CURRY (oranžová krabička, mají v ethnic foods - to je mild, zkoušeli jsme i černou, hot - a bylo to moc ostré). K tomu pak vařím normálně bílou ryži... k těm kuřatům taky... brambory našupám do hrnce, tu rýži chci mít bez chuti toho jídla - takže tu raději extra.

 
sallie
sallie - 28.9.2007 23:45

od ní je i to moje nejoblíbenější - kuře s italským dressingem

Kuřecí stehna (vykostěná, bez kůže) - cca dvě libry. Půlka italian dressing, střední pixla roasted peppers (může se dát trochu nálevu, nemusí), pixla nakládaných houbiček (slejt), pixla nakládaných artičoků (slejvám) - dávám na high zhruba 4 hodiny (asi by mohlo i míň, je to hodně rozvařené)

 
sallie
sallie - 28.9.2007 23:43

takže tohle je recept od jedné virtuální známé, zkoušela jsem, bylo to dobré

Chicken Cacciatore
- 2 Tbs olivoveho oleje, 3 lbs. kurecich prsicek (nam to vice chutna ze stehenich rizku, ale jsou dost sadlate, takze je trochu vice prace s odstranenim tuku), 1 mala cibule pokrajena na vetsi kousky, 2 strouzky cesneku utrene, 1/4 cup mouky (tu rozmichavam s vinem), 1/2 lahve sucheho bileho vina (davam jakekoliv zbyde, cervene, sladke, suche, proste cokoliv a davam ho mene, tak 1.5 - 2 dcl), 1/2 cup kureciho vyvaru (delam z kostky), 2 Tbs rajskeho protlaku (kdyz neni, nedavam), 1 plechovku rajcat (mensi kousky, diced nebo petite diced), davam i tu vodu do toho, 1 tsp bazalky, 1/2 tsp oregana, 1/2 tsp tymianu, sul, pepr (vsechno koreni davam silne od oka), houby
- vse hazim postupne do hrnce, pak trochu promicham, varim cca 3 h na high, 4 - 5 na low. Prilohu davam cerveny brambor vareny ve slupce

 
b+h
b+h - 28.9.2007 21:54

Tak devcata a mladenci (jestli se tu nejaky ukaze) VITAM VAS. Klidne se zapojte do diskuse o pomalem Hrnci... ptejte se a davejte si rady...

 

Zvolte stranu: 1-50 | 51-100 | 101-150 | 151-200 | 201-207
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 77995.
Archiv anket.