Královská vejce
Potřebujete: 4 vejce, 1,5 lžíce másla, 4 středně velká rajčata, sůl, hlávkový salát
Postup: Rajčata krátce spařte, zchlaďte a oloupejte. Nakrájejte je na větší kosky a na rozehřátém másle je duste, dokud se šťáva z poloviny neodpaří. Pak přidejte rozšlehaná vejce, sůl a na mírném ohni míchejte, dokud směs nezhoustne. Ozdobte listy salátu a podávajte na topinkách nebo s tmavým chlebem.
4.7.2011 Rubrika: Vejce | Komentářů 22 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Královská vejce
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.škoda rajčat, lepší udělat klasiku a syrovými rajčaty obložit. Mně se příčí, když se v sezóně zbytečně cokoliv zbavuje vitamínů.
No tak vim jak se jmenuje to, co delavam k snidani