Ruská vejce
Potřebujete: 4 - 5 vajec, 400 vlašského salátu, 100 g majonézy, 100 g šunky, 100 g sladkokyselých okurek, 150 g rajčat, špetku cukru, sůl, citrón, petrželku
Postup: Vejce uvařte natvrdo a oloupejte je. Do misek dejte vlašský salát, na něj položte rozpůlená vejce, přizdobte plátkem šunky, vějířkem okurky a plátkem rajčete. Vejce pak přelijte majonézou a ozdobte petrželkou.
22.11.2011 Rubrika: Vejce | Komentářů 24 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Ruská vejce
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Milda3: nebyla jak za komančů....
no, ruská vejce od český slepice jsem měl rád,kupovaná teď stojí za ...........
Nedávala se tam spíš paříž než vlašák? Normálně jsem na správný ruský vejce dostala nezřízenou chuť!
ruská domácí vejce s koupeným vlašákem ?