Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Potřebujete: 10 dkg sýru hermelín, 10 dkg tvrdého sýra, 1 malou cibulku, česnek a majolka podle chuti. Na ozdobu rajče, okurku, pažitku...

Postup: Tvrdý sýr nastrouhejte, hermelín nakrájejte na malé kostičky Cibuli nakrájejte najemno a česnek prolisujte. Vše důkladně promíchejte a nakonec přidejte majolku. Pomazánku namažte na pečivo a ozdobte zeleninou.

Lenka Moučková


5.4.2011   Rubrika: Pomazánky   |   Komentářů 25   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

Související odkazy:

 

Diskuse ke článku - Hermelínová pomazánka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-26
LenkaT
LenkaT - 5.4.2011 9:52

Kadla: no tak takovouhle česnekovou pomazánku dělám taky, na jednohubky, vynikající, ale tahle hermelínová je fakt dobrá, nemusí tam být ani česnek, ale když se do ní přidá ta šunka a třeba i vajíčko nakrájené na kostičky, ten tvrdý sýr nastrouhaný nahrubo a okurky a cibule, tatarka nebo majonéza se může zjemnit bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou a paráda smajlik - 47
Pivo k tomu může být samosebou taky smajlik - 68

 
Kadla
Kadla - 5.4.2011 9:11

Já to dělám bez hermelínu a bez cibule a je to nejlepší pomazánka na světě. Ten hermelín je tam zbytečná (chuť zanikne) a cibule to jen kazí (mám vyzkoušeno). Jen strouhaný Eidam, trochu soli, majonéza a spousta česneku. Zdobit zásadně bílou paprikou. Všechny ty nahrážky z pomazánkového másla, lučiny apod. tomu nesahají po kotníky. (Ověřeno empirickým výzkumem spočívajícím v podání cca 150 různým hostům smajlik - 16. Když se k tomu podává pivo, je žlučník v pohodě a nezlobí. Bez piva to je ovšem skutečně trochu silná káva smajlik - 16. Ale všichni mí hosté to zatím přežili bez úhony a žádají tuto pomazánku znova a znova...

 
Linda
Linda - 5.4.2011 7:30

To vypadá tak zrave, ze i pres nedostatkové suroviny a experimentaci to vyzkousím - jsem zvedava co z toho vyleze tentokrát smajlik - 34

 
LenkaT
LenkaT - 5.4.2011 7:05

ještě do ní dávám šunku, nakrájenou na proužky nebo kostičky a okurku kyselou do toho nahrubo nastrouhám. smajlik - 47

 
Jarča*
Jarča* - 5.4.2011 6:50

evropka: dobrý nápad, hermelín mám v lednici, asi to zkusímsmajlik - 47

 
evropka
evropka - 5.4.2011 6:42

místo majolky bych dala pomazánkové máslo....tahle kombinace je na záchvat(žlučníkový)obrázek - 34_1_(3).gif

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-26
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.