Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Smažený celer

Smažený celer

 

Potřebujete: 8 tenkých plátků celeru, 4 kolečka salámu, 4 plátky eidamu, trojbal.

Postup: Čerstvě ukrojené plátky celeru uvaříme v osolené vodě téměř do měkka, vyjmeme je, necháme dobře okapat. Potom vždy mezi dva plátky celeru vložíme salám a sýr, obalíme v trojbalu a 2–3 minuty smažíme při teplotě asi 170–180 °C. Podáváme s tatarskou omáčkou, brambory a zeleninovým salátem.

Meryl


10.1.2013   Rubrika: Zelenina   |   Komentářů 28   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Smažený celer

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-28
dadka
dadka - 10.1.2013 10:12

Ještě jsem to nezkoušela, ale může to být dobré. Miluju sterilovaný celer nakrájený na kostičky ve sladkokyselém nálevu. Prodává se v třídecových sklenicích a je moc dobrý, takový hladký a lahodný. Sním celou sklenici na posezení.

 
Linda
Linda - 10.1.2013 8:55

Celer ja rada, to bych mohla vyzkouset smajlik - 47

 
Doudice
Doudice - 10.1.2013 8:53

Já ho dělala nedávno poprvé....bratr s rodinkou jsou nemasožravcismajlik - 68smajlik - 68tak mě to poradil....a jíst se to dalo, mám povolení zařadit celer do jídelníčkusmajlik - 68smajlik - 68
a plátky jsem taky trochu předvařilasmajlik - 64smajlik - 61

 
orinka
orinka - 10.1.2013 8:46

Pampeliška: starší celer je hodně tvrdý a já dělám plátky širší, abychom nejedli jen ten obalsmajlik - 68

 
orinka
orinka - 10.1.2013 8:45

ten smažený celer u nás dělávám často, nemusíme tam mít ani sýr ani salám. Jen je potřeba to hlídat a nepřevařit ho, pak se s ním špatně pracuje.

 
Luciš
Luciš - 10.1.2013 7:47

Někdy si na něj vzpomenu a udělám si ho, když obaluju malému květák. Obaluji ho samého a dělám tak tenté plátky, že není potřeba vařit.

 
Pampeliška
Pampeliška - 10.1.2013 6:43

obaluji syrový, nevím, proč bych ho měla vařit, a dokonce do měkkasmajlik - 76

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 10.1.2013 1:32

máme rádi, nedávám salám.

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-28
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.