Vinná klobása - vánoční dobrota
Potřebujete: Vinnou klobásu - minimálně 1 metr, mouku, vejce, strouhanku, špejle, olej na smažení
Postup: Vinnou klobásu omyjeme, pokrájíme na stejně dlouhé kusy a každý kus stočíme do šneka. Křížem propíchneme špejlí (aby se nám při smažení nerozpadla), obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.
20.12.2012 Rubrika: Ostatní | Komentářů 33 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vinná klobása - vánoční dobrota
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Světlonoska:
zrovna včera jsme ji měli k večeři.
mam-ča: Tak to mě nikdy nenapadlo...
Používám ji jako zavářku do polévky. Do vroucího vývaru vytlačuju ze střívka stejné kousky. Jsou to "knedlíčky" jeden jako druhý, a uvařené chutnají moc dobře.
Hotové je to raz dva.
Všem hezké svátky
sharon: Ochutnej,uvidíš..
mám velkou mezeru - nikdy jsem ji nejedla ale znám....
na svátky sice neděláme, ale jinak ji máme moc rádi pečenou v troubě + červené zelí
Obalená v trojobalu je výborná,štavnatá
Metr klobasy to je nadherny popis
My ji milujeme,nevím,čím je viná,když je tak dobrá každý má porci ke kaproviDělám ji pozvolna na másle na pánvi.
u nás na svátky tahle klobása nefunuje,ale jinak si jí dám ráda
Dělám, máme ji moc rádi. Nepropichuju, jen stáčím do pekáčku těsně vedle sebe a peču v troubě...