Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Vinná klobása - vánoční dobrota

Potřebujete: Vinnou klobásu - minimálně 1 metr, mouku, vejce, strouhanku, špejle, olej na smažení

Postup: Vinnou klobásu omyjeme, pokrájíme na stejně dlouhé kusy a každý kus stočíme do šneka. Křížem propíchneme špejlí (aby se nám při smažení nerozpadla), obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.

Meryl


20.12.2012   Rubrika: Ostatní   |   Komentářů 33   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vinná klobása - vánoční dobrota

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-33
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 20.12.2012 12:47

Světlonoska: smajlik - 47

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 20.12.2012 12:47

zrovna včera jsme ji měli k večeři.

 
Sonne
Sonne - 20.12.2012 12:32

mam-ča: Tak to mě nikdy nenapadlo...

 
mam-ča
mam-ča - 20.12.2012 11:27

Používám ji jako zavářku do polévky. Do vroucího vývaru vytlačuju ze střívka stejné kousky. Jsou to "knedlíčky" jeden jako druhý, a uvařené chutnají moc dobře.
Hotové je to raz dva.

 
Světlonoska
Světlonoska - 20.12.2012 9:50

Všem hezké svátkysmajlik - 105smajlik - 61smajlik - 31obrázek - 056(4).gif

 
Světlonoska
Světlonoska - 20.12.2012 9:49

sharon: smajlik - 54 Ochutnej,uvidíš..smajlik - 61smajlik - 47smajlik - 58

 
sharon
sharon - 20.12.2012 9:30

mám velkou mezeru - nikdy jsem ji nejedla ale znám....smajlik - 26

 
magic11
magic11 - 20.12.2012 9:07

na svátky sice neděláme, ale jinak ji máme moc rádi pečenou v troubě + červené zelí

 
Světlonoska
Světlonoska - 20.12.2012 8:49

Obalená v trojobalu je výborná,štavnatásmajlik - 57smajlik - 94smajlik - 34

 
Linda
Linda - 20.12.2012 8:45

Metr klobasy smajlik - 34 to je nadherny popis smajlik - 60smajlik - 34

 
Světlonoska
Světlonoska - 20.12.2012 8:36

smajlik - 57My ji milujeme,nevím,čím je viná,když je tak dobrásmajlik - 58smajlik - 47smajlik - 68 smajlik - 5každý má porci ke kaprovismajlik - 32Dělám ji pozvolna na másle na pánvi.

 
evropka
evropka - 20.12.2012 8:33

u nás na svátky tahle klobása nefunuje,ale jinak si jí dám rádaobrázek - 6_2_(4).gif

 
Sonne
Sonne - 20.12.2012 8:17

Dělám, máme ji moc rádi. smajlik - 47 Nepropichuju, jen stáčím do pekáčku těsně vedle sebe a peču v troubě...

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-33
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77050.
    Archiv anket.