Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Dušené roštěnky

Dušené roštěnky

Potřebujete: 4 plátky hovězí roštěné, 2 cibule, 2 lžíce sádla, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, sojovou a worcesterovou omáčku, vodu

Postup: Omyté plátky masa naklepejte, osolte a opepřete. Na rozehřátém sádle osmahněte nakrájenou cibuli, vložte plátky masa a po obou stranách osmahněte. Podlijte vodou a duste doměkka. Pak maso vyjměte, výpek v hrnci zaprašte moukou a dle potřeby zřeďte vodou a krátce povařte. Pak vložte maso zpět a prohřejte. Na závěr dle chuti osolte a dochuťte sojovou a worcesterovou omáčkou. Jako přílohu podávejte dušenou rýži.

Lenka Moučková


16.2.2012   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 37   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Dušené roštěnky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-37
monja
monja - 16.2.2012 9:24

evropka: a na jaký způsob byly upravený ?

 
manka
manka - 16.2.2012 9:18

evropka: vím, kde je. ale je fakt, že to rozdělení masa u prasete mi jde líp

 
evropka
evropka - 16.2.2012 9:17

monja: já si dala líčka v cafe imperialsmajlik - 57

 
evropka
evropka - 16.2.2012 9:17

manka: od halvy vysoký a pak nízký roštěnec....u prasete krkovice a pak kotleta

 
manka
manka - 16.2.2012 9:16

monja: taky dávám hořčici, mńam.

 
evropka
evropka - 16.2.2012 9:15

manka: jj roštěnec je na hřbetě

 
monja
monja - 16.2.2012 9:14

smajlik - 47 tuhle jsem koupila líčka, tak je udělám ala roštěnky ... bez worčestru a sojovky ale zato s hořčicí smajlik - 57 ňami smajlik - 61

 
evropka
evropka - 16.2.2012 9:13

manka: ne tak roštěná je kravská kotletasmajlik - 105

 
manka
manka - 16.2.2012 9:12

evropka: ale to je kýta ne?smajlik - 26já myslím, že roštěnec je nahoře na hřbetě

 
evropka
evropka - 16.2.2012 9:03

Linda: blbost tam je roštěnec...je to zadní maso tak někde na zadku ne?smajlik - 72

 
evropka
evropka - 16.2.2012 9:01

Linda: já myslím nahoře na hřbetě..

 
Linda
Linda - 16.2.2012 8:55

blby dotaz - odkud z kravy je rostenka?
Kdyz jsem to soupla do prekladece tak z rostenky udelal biftek a z rostenek (z mnozného cisla) rostbíf. A to jsem to zadala i s háckama (okopirovala odtud).

 
evropka
evropka - 16.2.2012 8:54

anitech: já zase na houbáchsmajlik - 57smajlik - 57pečenou rýži k tomu a nebe v huběsmajlik - 85smajlik - 85....ale ptáky už jsem taky dlouho nedělalasmajlik - 47

 
anitech
anitech - 16.2.2012 8:50

evropka: a kdybys věděla, jakou chuť na ně mám já.smajlik - 76Když si vzpomenu, že jsem je kdysi "zneužívala" na dělání španělských ftákůsmajlik - 76Fakt bych brečelasmajlik - 68

 
manka
manka - 16.2.2012 8:24

taky nechápu co tam dělá worčestr a sojovka, jinak roštěnky mám mooooc ráda

 
evropka
evropka - 16.2.2012 8:12

Aja: přesně tak,na roštěnky kg za 250kč bych nikdy nelila tyto dva "pomocníky"smajlik - 76...mám na ně už dlouho chut ale ta cena je děsnásmajlik - 37

 
Aja
Aja - 16.2.2012 7:45

Na roštěnky bych nikdy nepoužila sojovou ani worcestrovou omáčku. Roštěnky musí chutnat jako roštěnkysmajlik - 58

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-37
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.