Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 
Anahir
Anahir - 17.2.2016 17:59

Ivi: děkuju, šunka sýr je pro mne smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 17.2.2016 16:55

Anahir: Dělala jsem zapečené se šunkou a sýrem a bylo to velmi dobré. smajlik - 57 Na netu najdeš hafo receptů na zapečené palačinky, tak se pro inspiraci mrkni. Já jedla ještě se špenátem a sýrem a byly vynikající, ale ty jsem jedla na návštěvě. smajlik - 54

 
Anahir
Anahir - 17.2.2016 15:16

Už jste někdy někdo plnil palačinky nějakým sýrem a zapekl?
Mě to tak napadlosmajlik - 80 ale bojim se to vyzkoušet smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 17.2.2016 12:29

orinka: kefír doma nemám,ale mám kysané podmáslí a z toho by to asi nebylo ono co ? radši ho koupím stejně nemám sýr v kuse aby se líp nastrouhal ,mám doma jen plátkové a ty strouhat je škoda

 
orinka
orinka - 17.2.2016 11:36

Milda3: já ani do lívanců nebo palačinek cukr nedávám. Však se natřou marmeládou. A dají se pak využít i naslano, třeba jako fritátové nudle do polévky, plnit a udělat rizolety, prostě mám ráda univerzální těsto na obě stranysmajlik - 68

 
Linda
Linda - 17.2.2016 9:26

sakra práce smajlik - 82, minule jsem delala fantasticky papriky - naplnit masovou smesi, vrazit do pekacku, zalit rajskou omackou a vsechno dohromady upect v troube - a ted samozrejme nemuzu najit recept smajlik - 36...a ze bych si ho pamatovala fakt nehrozi smajlik - 67

 
Linda
Linda - 17.2.2016 8:57

A ja mam dneska chut na plnene papriky s rajskou a ryzi smajlik - 57

 
Milda3
Milda3 - 17.2.2016 7:59

orinka: tak tyhle jsou lepší než co jsem koukal já,nebudou sladké,tam v těch je 30 deka cukru

 
orinka
orinka - 16.2.2016 18:04

Je toho hromada, asi to chce jíst hned čerstvé, dokud jsou kypré. Ale i další den je to docela fajn, řekla bych, že jsou to takové plněné langoše. Dá se to i všelijak přichutit - kečup, česnek a tak....příště bych možná místo sody zkusila dát sušené kvasnice.

 
orinka
orinka - 16.2.2016 18:02

Milda3: tady je recept i s obrázkama
http://www.napadynavody.sk/kefirove-placky-plnene-lahodnym-syrom-p1224

 
Linda
Linda - 16.2.2016 6:34

orinka: nojo, ale na ty jsi mi recept neposlala smajlik - 26

 
YXH
YXH - 16.2.2016 0:23

Milda3: Nadhera smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 15.2.2016 20:15

orinka: a když jsem četl kefír,tak jsem s myslel že to bude kyselé

 
Milda3
Milda3 - 15.2.2016 20:02

orinka: tak kefírová placka čtu poprvé ,ještě jsem to neslyšel,našel jsem si to na netu a může to být dobré,já sladké moc nemusím,ale zkusím to někdy udělat,paní syn a vnučky sladké mají rádi

 
Marol
Marol - 15.2.2016 19:20

babkatapka - Blani, jako vždy smajlik - 57smajlik - 47smajlik - 31

Milda3 - Není co dodat.
Jsi prostě jednička. smajlik - 57smajlik - 47smajlik - 5smajlik - 31

 
sharon
sharon - 15.2.2016 19:01

babkatapka: Milda3: smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 47

 
orinka
orinka - 15.2.2016 18:43

Milda3: no já padnu...kam se hrabou mé plněné kefírové placky.

 
Ivi
Ivi - 15.2.2016 18:09

Milda3: Máš to pěkné! smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 15.2.2016 18:06

já dneska zkusil udělat Slané polštářky podle Batrča Z a povedli se,jsou moc dobré

obrázek - P2150048(1).JPG

kynutý slaný závin dle receptu od Elí a povedl se taky

obrázek - P2150049.JPG

a v pátek opět domácí vepřovky

obrázek - P2140044.JPG

 
YXH
YXH - 15.2.2016 16:19

babkatapka: Juu Blani cintam na klavesnicismajlik - 60smajlik - 60

 
babkatapka
babkatapka - 15.2.2016 15:42

obrázek - P1010005_01.JPG

obrázek - P1010001_01(1).JPG

obrázek - P1010003_01(1).JPG

obrázek - P1010004_01(1).JPG



 
YXH
YXH - 15.2.2016 0:35

Jestli tu je nejaka Jirinka tak vsechno nejlepsi smajlik - 61

 
sharon
sharon - 14.2.2016 17:36

my dnes oběd jako lázeň na žlučník.smajlik - 68....okořeněnou kuřecí čínu , hranolky , tatarku a ledový salát.....zítra bude koprovka z našeho kopru s bramborem........................

 
YXH
YXH - 14.2.2016 16:51

Linda: smajlik - 47smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 14.2.2016 12:48

Dnes k obědu opečené a podušené vepřové plátky, k tomu bramboráčky a okurkový salát. K večeři budou těstoviny fusilli bucati s kousky kuřecího masa a česnekovou omáčkou. obrázek - z105(1).gif

 
Linda
Linda - 14.2.2016 12:21

YXH: ja mam vyhodu, ze jednou za rok, nekdy za dva, nalozim auto smajlik - 47a nemusim pocitat kila jako ty do letadla smajlik - 25 a proste privezu vsechno cesky a co lze narvu do mrazaku

 
Anahir
Anahir - 14.2.2016 8:46

sharon: smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 60

 
denda04
denda04 - 14.2.2016 8:42

sharon: Věru řizeksmajlik - 58smajlik - 47smajlik - 68

stačí smajlik - 47

 
denda04
denda04 - 14.2.2016 8:41

Milda3: 19.10smajlik - 58smajlik - 67smajlik - 68smajlik - 47

 
YXH
YXH - 14.2.2016 0:29

Milda3: smajlik - 68smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 13.2.2016 19:10

denda04: sharon: tedy vy mě přesvědčujete že jsem snad masovej,tedy okurkovej vrahoun,to je sklenic co jich tedy vždycky umrtvím,tak okolo 75 smajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.2.2016 16:32

orinka: i to je možný...................ale když je hlad.........smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 13.2.2016 15:50

sharon: jenom aby to nebyla obalená hadra na zemsmajlik - 42smajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.2.2016 14:59

není nad ŘÍZEK.........................................................smajlik - 64obrázek - 1796497_360192904119572_922296505_n.jpg

 
YXH
YXH - 13.2.2016 13:20

Ivi: Haninka: smajlik - 68smajlik - 68 jo mnamkasmajlik - 68
Linda: kdyz ja to mam zrukysmajlik - 85

 
sharon
sharon - 13.2.2016 11:52

u nás ...můj smajlik - 43pracuje a já dojím játra na cibulce s knedlíkem a zeleninové polévky je na verandě hrnec - vařila jsem včera odpoledne......a kyne mi těsto z kila mouky na tvarohové buchty........zítra kuřecá řízek - kužížek- s brkaší a mrtvým okurkem a na pondělí a úterý pečená krkovice + kapusta......
orinka: nechám si jednou měsíčně dovézt tu bedýnku od zahradnictví Špunar a byla tam krásná kapusta.....smajlik - 68smajlik - 54

 
sharon
sharon - 13.2.2016 11:49

orinka: 10:51.....smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 68smajlik - 47

 
Linda
Linda - 13.2.2016 11:37

YXH: danska coko na vareni je tak hnusna, ze ja se zasobuji Orionkou ve velkym a vsichni jsou nadseni, co to pouzivam za skvelou cokosku do moucniku a susenek smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 13.2.2016 11:08

orinka: Haninka: smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

u nás peč. kuře ,rýže a mrtvej okurek

kesmajlik - 51 kakaovojablečnoořechový koláčsmajlik - 34smajlik - 67

 
orinka
orinka - 13.2.2016 10:51

Haninka: tos vymyslila skvělesmajlik - 47 - taková "obyčejná" jídla totiž v žádné restauraci nenajdeš.

 
orinka
orinka - 13.2.2016 10:51

Dnes máme zeleninovou polévku s vaječnými noky, listový špenát, domácí knedlík a krkovičku z papiňáku - na šťávě. Upekla jsem kynutý švestkový koláč na plech a dopékám chleba v troubě. Doufám, že odpoledne se budu moct válet a jenom se krmitsmajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 13.2.2016 10:36

Dneska bramboračka a livance se skořicí, přiletěl synek z Anglie a tak jsem ho pozvala s přítelkyní na oběd. A protože nejedí maso a já je zvala večer, nic méně jednoduchého bezmaseho mě nenapadlo smajlik - 66 A on je milovník sladkého, tak se ještě v troubě peče tvarohovy koláč s povidly.smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 13.2.2016 10:31

YXH: Ivi: holky, co vy jste všechno neochutnaly ....smajlik - 76smajlik - 66smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 13.2.2016 8:35

Dneska nevařím, jedu k mamince. smajlik - 68smajlik - 57smajlik - 32

 
Ivi
Ivi - 13.2.2016 8:34

Já čtu všechno. I u osvědčených věcí občas čtu, abych se přesvědčila, jestli nevylepšili složení. A spoustu věcí, které jsem mívala ráda už léta vůbec nekupuju (a nepotřebovala jsem na to ani číst složení), protože jsou nechutné. Nemám z toho čtení radost, ale stojí mi to za to. Dokonce sebou nosím takovou jednoduchou lupu. Ale to každý musí podle své chuti, jsou lidi, kterým to nevadí. smajlik - 75

YXH: Tady spousta čokolád chutná jako mýdlo namíchané s naftalínem.

 
YXH
YXH - 11.2.2016 16:41

Nekere cokolady co tu vyrabi chutnaji jako parafin s kapkou kakaa, proti tem je opavia i orion jeste lahudka smajlik - 76

 
denda04
denda04 - 11.2.2016 12:15

sharon: Piafka: máte pravdu smajlik - 58smajlik - 47

 
Piafka
Piafka - 11.2.2016 10:07

sharon: jo, taky mě na tom štve, že pořád čtu složení všeho, navíc spousta výrobců to složení mění, takže co platilo včera, to nemusí platit při dalším nákupů...je to jako u blbejch, měla by to být priorita, vyrábět kvalitní potraviny...

 
sharon
sharon - 11.2.2016 9:34

Milda3: jenže zkoumat každou věc z vozíku to bych tam v tom Globu byla dva dny a navíc s brejlema......smajlik - 68 prostě to koupím a je .....jedině se přestěhovat do Němec....ale to zase už nestojí za to !

 
Milda3
Milda3 - 11.2.2016 9:22

sharon: nenaděláme s tím nic pokud to budem kupovat,v německu i jinde to kdysi zkoušeli také šidit a přestalo se to ve větší míře kupovat,tak to hned vrátili na původní kvalitu,není to tak dlouho co někdo žádal po výrobci myslím Ramy,ale nejsem si už jist,proč je v německu chutnější a jiné složení než u nás a veřejně odpověděli že to našim zákazníkům nevadí protože to stále kupují

 
Milda3
Milda3 - 11.2.2016 9:13

sharon: jenže ta navrtaná palma roste stále dál na svým místě a kůli těmhle se vypaluje a kácí původní porost,fauna a flora jsou v kelu a nový nahradí škody způsobené skleníkovými plyny až za 75 let a bojkotem potravin kde je palmový olej se toho asi moc nevyřeší protože jak se u nás používá řepka na výrobu biopaliva,tak z většiny produkce palmového oleje se vyrábí též biopaliva,tak že to co by neodebralo potravinářství rádi vezmou chemici na bionaftu

 
sharon
sharon - 11.2.2016 8:25

Piafka: to je pradva ale s tím bohužel nic nenaděláme.....třeba Margotka měla silný okraj hořké čokolády a fidor kolečko bylo také mnohem lepší.......já teď mlsám belgické pralinky z Lidlu ...jsou z německa a ty mi chutnají moc ....smajlik - 68smajlik - 26

 
Piafka
Piafka - 10.2.2016 22:53

sharon: Bohužel vidím problém navíc i v tom, že ten tuk v cukrovinkách (jak Orion, tak třeba Opavia, Nestlé i dalších) nahrazuje i úplně jiné suroviny, nejen tuk samotný. Všechno chutná čím dál hůř, ze všeho je cítít hlavně tuk a cukr, podíl kakaového másla v čokoládových výrobcích je minimální. Minimální množství kakaa, oříšků (jakýchkoliv), prostě těch surovin, podle nichž člověk dřív poznal i se zavřenýma očima, že jí čokoládového zajíčka, oříškovou tatranku nebo arašidovou horalku atd. Je to ostuda.

 
Linda
Linda - 10.2.2016 14:51

sharon: clovek se kazdy den dovi neco noveho smajlik - 47

 
denda04
denda04 - 10.2.2016 14:45

orinka: smajlik - 58smajlik - 47smajlik - 47


mám na ni chut dík smajlik - 57

 
sharon
sharon - 10.2.2016 14:42

Linda: ono je to prý hlavně o ničení přírody......ale zase když jsme viděla dokument kdy sami domorodci si palmy ničí tím že je navrtávájí a vypouští šťávu ze které pak pálí kořalku.......tak nevím ....smajlik - 26

 
Linda
Linda - 10.2.2016 14:37

sharon: hmm zajimavy smajlik - 47... a to je spatne nebo dobre? Nejak se v tom nejsem shopna vyznat smajlik - 26

 
sharon
sharon - 10.2.2016 14:35

že se k tomu vracím................

ORION Čokoláda
ORION Čokoláda Martina Spáčilová: Dobrý den Martino, palmový olej se používá jako součást receptury čokolád už od dob předrevolučních. Dříve se v mnoha výrobcích používaly ztužené rostlinné tuky, které obsahovaly trans-nenasycené mastné kyseliny, z výživového hlediska nevhodné. V posledních letech byly tyto ztužené rostlinné tuky nahrazeny především tím palmovým, který obsahuje sice vyšší obsah nasycených mastných kyselin než některé jiné rostlinné oleje, avšak z výživového hlediska mají nasycené mastné kyseliny výrazně menší negativní zdravotní účinky než trans-nenasycené mastné kyseliny.

 
orinka
orinka - 10.2.2016 10:49

Dostala jsem chuť na žemlovku s jabkama, už jsem si i přidalasmajlik - 57

 
YXH
YXH - 9.2.2016 15:54

Ivi: Dekuju holkam to vyridim. smajlik - 31
orinka: seminka se take daji proplachnout a oprazit. Jsou moc dobra smajlik - 57

 
orinka
orinka - 9.2.2016 14:51

Milda3: a semínka nevyhazuj, když je to tak úrodná a trvanlivá odrůda. Zasadíš a budeš mít na rok zásobu.

 
Ivi
Ivi - 8.2.2016 21:33

YXH: To je moc pěkný nápad na dort! smajlik - 47 Viděla jsem už duhový lentilkový a pralinkový, ale tohle je zase něco jiného. Moc pěkné! smajlik - 60

 
Milda3
Milda3 - 8.2.2016 19:17

tak tu dýni co jsem měl doma jsem dnes zpracoval a zítra bude polévka byla utržena bez šťopky a v tom místě začala měknout a tím by začala hnít i tak ale vydržela dlouho

obrázek - P1110010_2_.JPG

 
YXH
YXH - 8.2.2016 15:56

orinka: dekuju, holkam to vyridimsmajlik - 31

 
denda04
denda04 - 8.2.2016 10:51

Milda3: smajlik - 76tak smajlik - 63smajlik - 64 to je silaaaaaaaa

 
orinka
orinka - 8.2.2016 8:35

Milda3: Jen pohled na prostřený stůl před počítačem mě hodnotně zasytilsmajlik - 76smajlik - 68

 
orinka
orinka - 8.2.2016 8:33

YXH: to je paráda - tohle jsem ještě nikde nevidělasmajlik - 47 Většinou tady jde o dorty potažené marcipánovou hmotou a v divokých barvách.

 
denda04
denda04 - 8.2.2016 6:46

Ivi: máš to vše smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

 
YXH
YXH - 7.2.2016 23:51

jitka2203: dostala jsem od holek podobny vcera obrázek - cake(3).jpg cokoladovy dort s maslovo malinovou naplni, zdobeny cokoladovymi bonbony, vypadalo to jako bonboniera. Byl moc dobry.

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 22:49

Haninka: Už jsem se lekla, že to bude šestkrát denně! smajlik - 42smajlik - 34smajlik - 34

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:40

No jednou to stačilo... smajlik - 59

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:39

Ivi: Jak "zastav"??? Třikrát denně, alespoň! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:39

Ivi: Jak "zastav"??? Třikrát denně, alespoň! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 21:03

Haninka: Klidně se zastav! smajlik - 61

jitka2203: Mám tam šunku, kolečko paprikáše, které není vidět, sýr, papriku a někdy dám i anglickou slaninu a cibuli. Tady jsem dovnitř cibulku nedala, ale dala jsem kolečka navrch a na ně plátky másla. Stisknu to a zabalím do alobalu. Peču to asi 50 minut, někdy hodinu - podle toho, jaké mám maso. Když usoudím, že to je hotové, rozdělám alobal a ještě cca 10 minut dopékám otevřené. Krájím to napříč, takže to je na řezu hezky barevné.

 
jitka2203
jitka2203 - 7.2.2016 19:48

jdu na radu - budu slavit půlkulatiny a chtěla bych se něčím "blýsknout" poraďte prosím co rády pečete - sladké i slané popř. co děláte k večeři díky moc za inspiraci smajlik - 77smajlik - 31smajlik - 77

 
jitka2203
jitka2203 - 7.2.2016 19:47

Ivi: mohu trochu podrobnější popis - to je maso prokládané paprikou,slaninou a sýrem ? pak se to zabalí do alobalu a peče - jak asi dlouho díky smajlik - 77

 
sharon
sharon - 7.2.2016 19:34

Milda3: na co ty děláš tlačenky a vepřovky když máš vagón jinýho krmení....smajlik - 68smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 18:54

no a tohle mám na týden bez vaření a to jsem si tak do padesáti musel prášek obalit chlebem abych ho vůbec vzal do huby

obrázek - P2070038(3).JPG

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 18:44

Ivi:nemohla bych k vám chodit na jídlo? smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57 Prosíííím... smajlik - 81smajlik - 81smajlik - 81

 
Anahir
Anahir - 7.2.2016 18:24

Milda3: orinka: to je sice všechno pěkný, ta chvála co pějete, ale stále to nic nemění na tom, že jí ráda nemámsmajlik - 68
A propos tohle všechno já dávno vím, i když mě vařit nebavísmajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 17:43

Ivi: to bude večer mňamka s op.brambory i chlebem a pivečko k tomusmajlik - 57

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 17:40

u nás dnes koprová omajda s vejcem,knedlíky a brambory,jak kdo má chuť a ta dýňovka,brambory hodně zůstali tak jsem si jich pár na plátky teď opekl na sádle se solí pepřem a chilli

obrázek - P2070035(1).JPG

 
YXH
YXH - 7.2.2016 17:37

Piafka: Neni zac je to jednoduche.
Ivi: Mnam smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 16:17

U nás dnes vepřové řízky s vařeným bramborem a okurkovým salátem. Polévka nebyla. Jako zákusek zmrzlinový pohár s čokoládovou polevou a šlehačkou.
obrázek - Rizek_s_bramborem_Z.JPG
V troubě mám prokládanou vepřovou pečeni - bude na večeři buď s chlebem anebo s opečenými brambory.
obrázek - Prokladana_pecene_2_Z.JPG
Na snídani jsem upekla makové mašle. Mají trochu divný tvar, dělala jsem je prvně a postupovala přesně podle nákresu, jenže ten nákres je poněkud nepřesný. Příště už budu vědět (kdybych se nad tím zamyslela, mohla jsem je mít o dost hezčí - jenže po nastřižení už bylo pozdě). smajlik - 68
obrázek - Makova_masle_Z.JPG

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 16:03

orinka: ještě jednu udělám a tu druhou mám na chatě ve sklepě a tu nechám abych viděl jestli vydrží do jara nebo i dýl,s tím že vydží tak dlouho jsem vůbec nepočítal

 
Piafka
Piafka - 7.2.2016 15:54

YXH: děkuju, asi vyzkouším!

 
orinka
orinka - 7.2.2016 15:08

Milda3: to je bezva, že tak dlouho vydrží. A je to z vlastní sklizně, o to lepší.smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 10:26

dnes bude opět polévka z dýně Hokaido z naší sklizně,ještě mám dvě

obrázek - P2070034(2).JPG

 
denda04
denda04 - 7.2.2016 9:20

YXH: smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47

 
YXH
YXH - 7.2.2016 0:06

Ivi: Kdybych 2 neschovala do mrazaku na pristi tyden, tak jsou fuc taky smajlik - 68
Piafka: tazene, ale asi ne to prave. Mam ho od mamky 1 hrnek tuku, 2 hrnky mouky, 1 vejce, trochu soli, 1 polevkova lzice octa a podle potreby trochu vody. Zpracuje se to v testo, je docela vlacne. Necha se pod nahratym hrncem odpocinout. Pak se hezky rozvaluje. Pouzivam maslo, ale jde i sadlo nebo 100% tuk.

 
Piafka
Piafka - 6.2.2016 20:06

YXH: Nádhera! To je tažené těsto?

 
Ivi
Ivi - 6.2.2016 18:35

YXH: Pěkné štrůdlíky! smajlik - 47smajlik - 57 Ale to množství nohavic! smajlik - 76smajlik - 80 To bychom u nás měli na půl roku! smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.2.2016 17:27

sharon: brojlerové jsou SKORO jak domácí, masiska je na nich...

 
YXH
YXH - 6.2.2016 16:20

obrázek - IMG_0817(2).JPG
strudle delane v utery

 
sharon
sharon - 6.2.2016 13:52

Milda3: orinka: nojono..ale když není domácí tak je mi to prd platný.....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.2.2016 12:39

Milda3: moje řeč. Slepičí polévka je natolik slavná, že přeneseně vešla do literatury. Slepičí polévka pro mou duši. No, a ta pravá slepičí je posilující pro rekonvalescenty - obsahuje cenné látky - a rodičkám po porodu se zásadně nosívala slepice v nudlích "do kouta". Kuřecí je dobrá taky, ale tu sílu opravdu nemá.

 
Milda3
Milda3 - 6.2.2016 9:43

Anahir: ale v kuřecí není tolik tý ozdravný síly jako v domácí slepici,u těch z velkochovů to bude jiné,to jsou chudinky

 
Anahir
Anahir - 6.2.2016 8:23

sharon: já taky slepice ne-ee smajlik - 66
kuře je lepší

 
janamilan
janamilan - 5.2.2016 18:56

sharon: takové máme taky rádi smajlik - 47
U nás dnes a zítra vepřové hody - pašík vyběhl z chlívku a má to za sebou... To bude v týdnu dietka. Ale kdo by odolal, samé dobrůtky - ovarová polívečka, masíčko, jelítka a jitrničky, tlačenka, zítra ještě škvarky a paštika. Jen kdyby u toho nebylo tolik nádobí.

 
sharon
sharon - 5.2.2016 15:09

Renda68: ale ano , proč ne .....já raději kurča................smajlik - 26

já dnes i na zítra jasmínovou rýži s masem .....a před chvílí jsem skončila s buchetkama...vymíchané ručně , přes kilo mouky , s povidlím a maštěné sádlem.......
ale foto není moje byť je mám stejné a jsou jako nadýchané......můjsmajlik - 43 už je po mě dlouho pochtíval....tak má překvápko jak přijde z práce večer....smajlik - 68obrázek - 916545.jpg

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78335.
Archiv anket.