Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  
YXH
YXH - 15.2.2016 0:35

Jestli tu je nejaka Jirinka tak vsechno nejlepsi smajlik - 61

 
sharon
sharon - 14.2.2016 17:36

my dnes oběd jako lázeň na žlučník.smajlik - 68....okořeněnou kuřecí čínu , hranolky , tatarku a ledový salát.....zítra bude koprovka z našeho kopru s bramborem........................

 
YXH
YXH - 14.2.2016 16:51

Linda: smajlik - 47smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 14.2.2016 12:48

Dnes k obědu opečené a podušené vepřové plátky, k tomu bramboráčky a okurkový salát. K večeři budou těstoviny fusilli bucati s kousky kuřecího masa a česnekovou omáčkou. obrázek - z105(1).gif

 
Linda
Linda - 14.2.2016 12:21

YXH: ja mam vyhodu, ze jednou za rok, nekdy za dva, nalozim auto smajlik - 47a nemusim pocitat kila jako ty do letadla smajlik - 25 a proste privezu vsechno cesky a co lze narvu do mrazaku

 
Anahir
Anahir - 14.2.2016 8:46

sharon: smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 60

 
denda04
denda04 - 14.2.2016 8:42

sharon: Věru řizeksmajlik - 58smajlik - 47smajlik - 68

stačí smajlik - 47

 
denda04
denda04 - 14.2.2016 8:41

Milda3: 19.10smajlik - 58smajlik - 67smajlik - 68smajlik - 47

 
YXH
YXH - 14.2.2016 0:29

Milda3: smajlik - 68smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 13.2.2016 19:10

denda04: sharon: tedy vy mě přesvědčujete že jsem snad masovej,tedy okurkovej vrahoun,to je sklenic co jich tedy vždycky umrtvím,tak okolo 75 smajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.2.2016 16:32

orinka: i to je možný...................ale když je hlad.........smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 13.2.2016 15:50

sharon: jenom aby to nebyla obalená hadra na zemsmajlik - 42smajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.2.2016 14:59

není nad ŘÍZEK.........................................................smajlik - 64obrázek - 1796497_360192904119572_922296505_n.jpg

 
YXH
YXH - 13.2.2016 13:20

Ivi: Haninka: smajlik - 68smajlik - 68 jo mnamkasmajlik - 68
Linda: kdyz ja to mam zrukysmajlik - 85

 
sharon
sharon - 13.2.2016 11:52

u nás ...můj smajlik - 43pracuje a já dojím játra na cibulce s knedlíkem a zeleninové polévky je na verandě hrnec - vařila jsem včera odpoledne......a kyne mi těsto z kila mouky na tvarohové buchty........zítra kuřecá řízek - kužížek- s brkaší a mrtvým okurkem a na pondělí a úterý pečená krkovice + kapusta......
orinka: nechám si jednou měsíčně dovézt tu bedýnku od zahradnictví Špunar a byla tam krásná kapusta.....smajlik - 68smajlik - 54

 
sharon
sharon - 13.2.2016 11:49

orinka: 10:51.....smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 68smajlik - 47

 
Linda
Linda - 13.2.2016 11:37

YXH: danska coko na vareni je tak hnusna, ze ja se zasobuji Orionkou ve velkym a vsichni jsou nadseni, co to pouzivam za skvelou cokosku do moucniku a susenek smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 13.2.2016 11:08

orinka: Haninka: smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

u nás peč. kuře ,rýže a mrtvej okurek

kesmajlik - 51 kakaovojablečnoořechový koláčsmajlik - 34smajlik - 67

 
orinka
orinka - 13.2.2016 10:51

Haninka: tos vymyslila skvělesmajlik - 47 - taková "obyčejná" jídla totiž v žádné restauraci nenajdeš.

 
orinka
orinka - 13.2.2016 10:51

Dnes máme zeleninovou polévku s vaječnými noky, listový špenát, domácí knedlík a krkovičku z papiňáku - na šťávě. Upekla jsem kynutý švestkový koláč na plech a dopékám chleba v troubě. Doufám, že odpoledne se budu moct válet a jenom se krmitsmajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 13.2.2016 10:36

Dneska bramboračka a livance se skořicí, přiletěl synek z Anglie a tak jsem ho pozvala s přítelkyní na oběd. A protože nejedí maso a já je zvala večer, nic méně jednoduchého bezmaseho mě nenapadlo smajlik - 66 A on je milovník sladkého, tak se ještě v troubě peče tvarohovy koláč s povidly.smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 13.2.2016 10:31

YXH: Ivi: holky, co vy jste všechno neochutnaly ....smajlik - 76smajlik - 66smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 13.2.2016 8:35

Dneska nevařím, jedu k mamince. smajlik - 68smajlik - 57smajlik - 32

 
Ivi
Ivi - 13.2.2016 8:34

Já čtu všechno. I u osvědčených věcí občas čtu, abych se přesvědčila, jestli nevylepšili složení. A spoustu věcí, které jsem mívala ráda už léta vůbec nekupuju (a nepotřebovala jsem na to ani číst složení), protože jsou nechutné. Nemám z toho čtení radost, ale stojí mi to za to. Dokonce sebou nosím takovou jednoduchou lupu. Ale to každý musí podle své chuti, jsou lidi, kterým to nevadí. smajlik - 75

YXH: Tady spousta čokolád chutná jako mýdlo namíchané s naftalínem.

 
YXH
YXH - 11.2.2016 16:41

Nekere cokolady co tu vyrabi chutnaji jako parafin s kapkou kakaa, proti tem je opavia i orion jeste lahudka smajlik - 76

 
denda04
denda04 - 11.2.2016 12:15

sharon: Piafka: máte pravdu smajlik - 58smajlik - 47

 
Piafka
Piafka - 11.2.2016 10:07

sharon: jo, taky mě na tom štve, že pořád čtu složení všeho, navíc spousta výrobců to složení mění, takže co platilo včera, to nemusí platit při dalším nákupů...je to jako u blbejch, měla by to být priorita, vyrábět kvalitní potraviny...

 
sharon
sharon - 11.2.2016 9:34

Milda3: jenže zkoumat každou věc z vozíku to bych tam v tom Globu byla dva dny a navíc s brejlema......smajlik - 68 prostě to koupím a je .....jedině se přestěhovat do Němec....ale to zase už nestojí za to !

 
Milda3
Milda3 - 11.2.2016 9:22

sharon: nenaděláme s tím nic pokud to budem kupovat,v německu i jinde to kdysi zkoušeli také šidit a přestalo se to ve větší míře kupovat,tak to hned vrátili na původní kvalitu,není to tak dlouho co někdo žádal po výrobci myslím Ramy,ale nejsem si už jist,proč je v německu chutnější a jiné složení než u nás a veřejně odpověděli že to našim zákazníkům nevadí protože to stále kupují

 
Milda3
Milda3 - 11.2.2016 9:13

sharon: jenže ta navrtaná palma roste stále dál na svým místě a kůli těmhle se vypaluje a kácí původní porost,fauna a flora jsou v kelu a nový nahradí škody způsobené skleníkovými plyny až za 75 let a bojkotem potravin kde je palmový olej se toho asi moc nevyřeší protože jak se u nás používá řepka na výrobu biopaliva,tak z většiny produkce palmového oleje se vyrábí též biopaliva,tak že to co by neodebralo potravinářství rádi vezmou chemici na bionaftu

 
sharon
sharon - 11.2.2016 8:25

Piafka: to je pradva ale s tím bohužel nic nenaděláme.....třeba Margotka měla silný okraj hořké čokolády a fidor kolečko bylo také mnohem lepší.......já teď mlsám belgické pralinky z Lidlu ...jsou z německa a ty mi chutnají moc ....smajlik - 68smajlik - 26

 
Piafka
Piafka - 10.2.2016 22:53

sharon: Bohužel vidím problém navíc i v tom, že ten tuk v cukrovinkách (jak Orion, tak třeba Opavia, Nestlé i dalších) nahrazuje i úplně jiné suroviny, nejen tuk samotný. Všechno chutná čím dál hůř, ze všeho je cítít hlavně tuk a cukr, podíl kakaového másla v čokoládových výrobcích je minimální. Minimální množství kakaa, oříšků (jakýchkoliv), prostě těch surovin, podle nichž člověk dřív poznal i se zavřenýma očima, že jí čokoládového zajíčka, oříškovou tatranku nebo arašidovou horalku atd. Je to ostuda.

 
Linda
Linda - 10.2.2016 14:51

sharon: clovek se kazdy den dovi neco noveho smajlik - 47

 
denda04
denda04 - 10.2.2016 14:45

orinka: smajlik - 58smajlik - 47smajlik - 47


mám na ni chut dík smajlik - 57

 
sharon
sharon - 10.2.2016 14:42

Linda: ono je to prý hlavně o ničení přírody......ale zase když jsme viděla dokument kdy sami domorodci si palmy ničí tím že je navrtávájí a vypouští šťávu ze které pak pálí kořalku.......tak nevím ....smajlik - 26

 
Linda
Linda - 10.2.2016 14:37

sharon: hmm zajimavy smajlik - 47... a to je spatne nebo dobre? Nejak se v tom nejsem shopna vyznat smajlik - 26

 
sharon
sharon - 10.2.2016 14:35

že se k tomu vracím................

ORION Čokoláda
ORION Čokoláda Martina Spáčilová: Dobrý den Martino, palmový olej se používá jako součást receptury čokolád už od dob předrevolučních. Dříve se v mnoha výrobcích používaly ztužené rostlinné tuky, které obsahovaly trans-nenasycené mastné kyseliny, z výživového hlediska nevhodné. V posledních letech byly tyto ztužené rostlinné tuky nahrazeny především tím palmovým, který obsahuje sice vyšší obsah nasycených mastných kyselin než některé jiné rostlinné oleje, avšak z výživového hlediska mají nasycené mastné kyseliny výrazně menší negativní zdravotní účinky než trans-nenasycené mastné kyseliny.

 
orinka
orinka - 10.2.2016 10:49

Dostala jsem chuť na žemlovku s jabkama, už jsem si i přidalasmajlik - 57

 
YXH
YXH - 9.2.2016 15:54

Ivi: Dekuju holkam to vyridim. smajlik - 31
orinka: seminka se take daji proplachnout a oprazit. Jsou moc dobra smajlik - 57

 
orinka
orinka - 9.2.2016 14:51

Milda3: a semínka nevyhazuj, když je to tak úrodná a trvanlivá odrůda. Zasadíš a budeš mít na rok zásobu.

 
Ivi
Ivi - 8.2.2016 21:33

YXH: To je moc pěkný nápad na dort! smajlik - 47 Viděla jsem už duhový lentilkový a pralinkový, ale tohle je zase něco jiného. Moc pěkné! smajlik - 60

 
Milda3
Milda3 - 8.2.2016 19:17

tak tu dýni co jsem měl doma jsem dnes zpracoval a zítra bude polévka byla utržena bez šťopky a v tom místě začala měknout a tím by začala hnít i tak ale vydržela dlouho

obrázek - P1110010_2_.JPG

 
YXH
YXH - 8.2.2016 15:56

orinka: dekuju, holkam to vyridimsmajlik - 31

 
denda04
denda04 - 8.2.2016 10:51

Milda3: smajlik - 76tak smajlik - 63smajlik - 64 to je silaaaaaaaa

 
orinka
orinka - 8.2.2016 8:35

Milda3: Jen pohled na prostřený stůl před počítačem mě hodnotně zasytilsmajlik - 76smajlik - 68

 
orinka
orinka - 8.2.2016 8:33

YXH: to je paráda - tohle jsem ještě nikde nevidělasmajlik - 47 Většinou tady jde o dorty potažené marcipánovou hmotou a v divokých barvách.

 
denda04
denda04 - 8.2.2016 6:46

Ivi: máš to vše smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

 
YXH
YXH - 7.2.2016 23:51

jitka2203: dostala jsem od holek podobny vcera obrázek - cake(3).jpg cokoladovy dort s maslovo malinovou naplni, zdobeny cokoladovymi bonbony, vypadalo to jako bonboniera. Byl moc dobry.

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 22:49

Haninka: Už jsem se lekla, že to bude šestkrát denně! smajlik - 42smajlik - 34smajlik - 34

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:40

No jednou to stačilo... smajlik - 59

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:39

Ivi: Jak "zastav"??? Třikrát denně, alespoň! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:39

Ivi: Jak "zastav"??? Třikrát denně, alespoň! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 21:03

Haninka: Klidně se zastav! smajlik - 61

jitka2203: Mám tam šunku, kolečko paprikáše, které není vidět, sýr, papriku a někdy dám i anglickou slaninu a cibuli. Tady jsem dovnitř cibulku nedala, ale dala jsem kolečka navrch a na ně plátky másla. Stisknu to a zabalím do alobalu. Peču to asi 50 minut, někdy hodinu - podle toho, jaké mám maso. Když usoudím, že to je hotové, rozdělám alobal a ještě cca 10 minut dopékám otevřené. Krájím to napříč, takže to je na řezu hezky barevné.

 
jitka2203
jitka2203 - 7.2.2016 19:48

jdu na radu - budu slavit půlkulatiny a chtěla bych se něčím "blýsknout" poraďte prosím co rády pečete - sladké i slané popř. co děláte k večeři díky moc za inspiraci smajlik - 77smajlik - 31smajlik - 77

 
jitka2203
jitka2203 - 7.2.2016 19:47

Ivi: mohu trochu podrobnější popis - to je maso prokládané paprikou,slaninou a sýrem ? pak se to zabalí do alobalu a peče - jak asi dlouho díky smajlik - 77

 
sharon
sharon - 7.2.2016 19:34

Milda3: na co ty děláš tlačenky a vepřovky když máš vagón jinýho krmení....smajlik - 68smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 18:54

no a tohle mám na týden bez vaření a to jsem si tak do padesáti musel prášek obalit chlebem abych ho vůbec vzal do huby

obrázek - P2070038(3).JPG

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 18:44

Ivi:nemohla bych k vám chodit na jídlo? smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57 Prosíííím... smajlik - 81smajlik - 81smajlik - 81

 
Anahir
Anahir - 7.2.2016 18:24

Milda3: orinka: to je sice všechno pěkný, ta chvála co pějete, ale stále to nic nemění na tom, že jí ráda nemámsmajlik - 68
A propos tohle všechno já dávno vím, i když mě vařit nebavísmajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 17:43

Ivi: to bude večer mňamka s op.brambory i chlebem a pivečko k tomusmajlik - 57

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 17:40

u nás dnes koprová omajda s vejcem,knedlíky a brambory,jak kdo má chuť a ta dýňovka,brambory hodně zůstali tak jsem si jich pár na plátky teď opekl na sádle se solí pepřem a chilli

obrázek - P2070035(1).JPG

 
YXH
YXH - 7.2.2016 17:37

Piafka: Neni zac je to jednoduche.
Ivi: Mnam smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 16:17

U nás dnes vepřové řízky s vařeným bramborem a okurkovým salátem. Polévka nebyla. Jako zákusek zmrzlinový pohár s čokoládovou polevou a šlehačkou.
obrázek - Rizek_s_bramborem_Z.JPG
V troubě mám prokládanou vepřovou pečeni - bude na večeři buď s chlebem anebo s opečenými brambory.
obrázek - Prokladana_pecene_2_Z.JPG
Na snídani jsem upekla makové mašle. Mají trochu divný tvar, dělala jsem je prvně a postupovala přesně podle nákresu, jenže ten nákres je poněkud nepřesný. Příště už budu vědět (kdybych se nad tím zamyslela, mohla jsem je mít o dost hezčí - jenže po nastřižení už bylo pozdě). smajlik - 68
obrázek - Makova_masle_Z.JPG

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 16:03

orinka: ještě jednu udělám a tu druhou mám na chatě ve sklepě a tu nechám abych viděl jestli vydrží do jara nebo i dýl,s tím že vydží tak dlouho jsem vůbec nepočítal

 
Piafka
Piafka - 7.2.2016 15:54

YXH: děkuju, asi vyzkouším!

 
orinka
orinka - 7.2.2016 15:08

Milda3: to je bezva, že tak dlouho vydrží. A je to z vlastní sklizně, o to lepší.smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 10:26

dnes bude opět polévka z dýně Hokaido z naší sklizně,ještě mám dvě

obrázek - P2070034(2).JPG

 
denda04
denda04 - 7.2.2016 9:20

YXH: smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47

 
YXH
YXH - 7.2.2016 0:06

Ivi: Kdybych 2 neschovala do mrazaku na pristi tyden, tak jsou fuc taky smajlik - 68
Piafka: tazene, ale asi ne to prave. Mam ho od mamky 1 hrnek tuku, 2 hrnky mouky, 1 vejce, trochu soli, 1 polevkova lzice octa a podle potreby trochu vody. Zpracuje se to v testo, je docela vlacne. Necha se pod nahratym hrncem odpocinout. Pak se hezky rozvaluje. Pouzivam maslo, ale jde i sadlo nebo 100% tuk.

 
Piafka
Piafka - 6.2.2016 20:06

YXH: Nádhera! To je tažené těsto?

 
Ivi
Ivi - 6.2.2016 18:35

YXH: Pěkné štrůdlíky! smajlik - 47smajlik - 57 Ale to množství nohavic! smajlik - 76smajlik - 80 To bychom u nás měli na půl roku! smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.2.2016 17:27

sharon: brojlerové jsou SKORO jak domácí, masiska je na nich...

 
YXH
YXH - 6.2.2016 16:20

obrázek - IMG_0817(2).JPG
strudle delane v utery

 
sharon
sharon - 6.2.2016 13:52

Milda3: orinka: nojono..ale když není domácí tak je mi to prd platný.....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.2.2016 12:39

Milda3: moje řeč. Slepičí polévka je natolik slavná, že přeneseně vešla do literatury. Slepičí polévka pro mou duši. No, a ta pravá slepičí je posilující pro rekonvalescenty - obsahuje cenné látky - a rodičkám po porodu se zásadně nosívala slepice v nudlích "do kouta". Kuřecí je dobrá taky, ale tu sílu opravdu nemá.

 
Milda3
Milda3 - 6.2.2016 9:43

Anahir: ale v kuřecí není tolik tý ozdravný síly jako v domácí slepici,u těch z velkochovů to bude jiné,to jsou chudinky

 
Anahir
Anahir - 6.2.2016 8:23

sharon: já taky slepice ne-ee smajlik - 66
kuře je lepší

 
janamilan
janamilan - 5.2.2016 18:56

sharon: takové máme taky rádi smajlik - 47
U nás dnes a zítra vepřové hody - pašík vyběhl z chlívku a má to za sebou... To bude v týdnu dietka. Ale kdo by odolal, samé dobrůtky - ovarová polívečka, masíčko, jelítka a jitrničky, tlačenka, zítra ještě škvarky a paštika. Jen kdyby u toho nebylo tolik nádobí.

 
sharon
sharon - 5.2.2016 15:09

Renda68: ale ano , proč ne .....já raději kurča................smajlik - 26

já dnes i na zítra jasmínovou rýži s masem .....a před chvílí jsem skončila s buchetkama...vymíchané ručně , přes kilo mouky , s povidlím a maštěné sádlem.......
ale foto není moje byť je mám stejné a jsou jako nadýchané......můjsmajlik - 43 už je po mě dlouho pochtíval....tak má překvápko jak přijde z práce večer....smajlik - 68obrázek - 916545.jpg

 
Renda68
Renda68 - 5.2.2016 14:30

sharon: no vidíš a já ji dnes koupila a jsem odhodlaná vnutit ji svýmu nachlazenýmu okolí pod pohrůžkou násilísmajlik - 68smajlik - 68. Na usmířenou pak dostanou vdolky s tvarohem a povidlímsmajlik - 57 A zítra bude bramborová kaše a losos nebo smažený květák a brokolice. A v neděli netuším. smajlik - 26

 
sharon
sharon - 4.2.2016 14:19

orinka: já ne...z mládí od stařenky....tu žlutou polívku jsem musela...brrr........smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 4.2.2016 13:35

sharon: já slepici ráda mám, ale takovou tu těžkou, brojlerovou, nesmí být jen kost a kůže. Ty pěkné těžké mají naproti orloje, u Popelků.

 
sharon
sharon - 4.2.2016 8:38

orinka: slepici nemám ráda...ale do smrti ti budu vděčná za bulgursmajlik - 68.....ten je super !!!...............dělám te´d často podušené žampiony na cibulce s řapíkatým celerem a smíchám s hotovým bulgurem , dochutím.....a super.....a jindy naložím kuřecí jako na čínu , orestuju apřidám k tomu všemu a máme to i s masem.......kam se hrabe kus-kus......a k tomu zelený salát Little game...............bomba....smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57

 
orinka
orinka - 3.2.2016 17:01

na pokažený žaludek je nejlepší silná česnečka nebo vývar z celé slepice. To není ani moc práce, slepice se vaří sama, pak se to jen obere.

 
YXH
YXH - 3.2.2016 15:36

Milda3: Clovek se porad uci vid smajlik - 47

 
catcat
catcat - 3.2.2016 15:20

na divný žaludek mám ráda bramborovou kaši a třeba se zeleninou nebo kouskem kuřecího masa nebo jen tak s nějakou bylinkou na lepší chuť

 
TULI
TULI - 3.2.2016 14:44

Linda: udelej ryzi a do ni treba kur.prsa dusene na kosticky a dusenou mrkev .taky na kosticky

 
Anahir
Anahir - 3.2.2016 12:21

Linda: udělej si něco bez masa, maso se dlouho tráví...já to dělám tak, že prostě maso nahradím tofu. Otázka je, zda u vás seženeš tofu.
Nebo prostě jen orestuju zeleninu, přidám fazole....s rýží nebo domácíma těstovinama...
Jestli fazole nemůžeš, tak bez nich.
Nebo do směsi přidám trochu povařené červené čočky, ale to zas nevim, jestli máte červenou čočku...
Většinou lehce sypu parmazánem, nebo přidám trochu nějaké omáčky (vím, že tam kde bydlíš se se to netýká, ale zrovna u nás měl Lidl minulý týden v nabídce různé druhy omáček, tak je používám na dochucení a jsou fajn), pokaždé to chutná jinak...
Někdy nedám mrkev, ale cuketu a zase opačně...někdy celé posypu rukolou...
Nemám ráda brambory, to už musí bejt, aby mi nějaký chutnaly, tak si kupuju domácí těstoviny, jen mouka a vejce, to je vše...

hlavně mě nesmí příprava otravovat víc jak půl hodiny a nesmí se u toho zamazat moc nádobí.

 
manka
manka - 3.2.2016 11:09

já jsem si teď oblíbila salát z řapíkatého celeru s pomerančem a balkánským sýrem, malinko zakápnout balzamikovou redukcí, moc mi to chutná.

 
Piafka
Piafka - 3.2.2016 9:42

Linda: brambory na páře se zeleninou nebo i masem, kuskus nebo bulgur jako rizoto, noky nebo brambory se špenátem, žemlovka, rýžový nákyp...

 
Linda
Linda - 3.2.2016 9:25

Lidi co porad varite???? My oba dva minuly tyden lezeli s jakousi virozou svinstvem, tento tyden jsme uz museli naklusat do prac. procesu, ale mam nejaky divny zaludek. Potrebovala bych neco lehkyho, chutnyho, co se zbytek da vzit s sebou k obedu a jsem totalne bez fantazie. Nejradeji bych po prichodu domu rovnou zalezla do postele, ale jist se musi

 
sharon
sharon - 3.2.2016 9:14

orinka: včera jsem koukla na dokument kde domorodci šplhali po palmách , nevrtávali je , vypouštěli šťávu a z té pak pálili kořalku - arak - což jsme si myslela že ten je z rýže.............smajlik - 26 pak bojuj za palmy...smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 2.2.2016 18:30

YXH: jo,to vypadá i chutná dobře,ale já udělal jednu chybu,když dělám pepřenky tak to mám mokřejší,je tam trochu nálevu a když chtěli místo nich salát rybí,tak jsem si to neuvědomil a nechal jsem to tak,tak že ta majolka je trochu řidší,ale nikomu to nevadí jen trochu mě,měl jsem to hodit na cedník a nechat vykapat,to mě nenapadlo,no vím to pro příště,ale tahle změna byla čistě náhodná

 
YXH
YXH - 2.2.2016 16:59

Milda3: Vypada moc hezky smajlik - 47
Dneska gulasovka, zitra asi ryba na zelenine, jeste nevim. Vcera zelne placky a kureci prsicka, k tomu calamada.

 
orinka
orinka - 2.2.2016 15:50

sharon: já mám docela ráda moučníky s dlouhými piškoty, ani kulaté nejsou špatné, když se mi nechce nic péct. Ale sušenky radši ne. Vím, že jsem s tím už nemožnásmajlik - 68, ale už i do Bebe cpou palmový tuk. S tím nechci nic.

 
sharon
sharon - 1.2.2016 19:49

Milda3: tak ten můj si taky dává do všeho ocet.........smajlik - 68 já do omajdy dám citron ...a smetanu....a vařím celý kuře a maso tam oberu.....už se těším...smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 1.2.2016 19:34

sharon: kuře na paprice jsme měli včera a dnes ho holky ještě dojídali,maj to rádi,já zase moc ne ,ale sním to,já si to musím malinko přikyselit trochou octa

 
sharon
sharon - 1.2.2016 18:09

vypadá hezky ....ale já nemám ráda sušenkové moučníky...ani ty sušenkové korpusy.....to raději vyšlehám z pár vajec korpus......smajlik - 26

u nás dnes zbytek řízků a na zítra právě vařím kuře na paprice..........smajlik - 31

 
Milda3
Milda3 - 1.2.2016 18:07

tak jsem dnes dostal chuť na pepřenky,dělám je ze zavináčů,ale paní a vnučky chtěli rybí salát,tak ho maj

obrázek - P2010041(2).JPG

 
YXH
YXH - 1.2.2016 17:20

Ivi: smajlik - 68 Tak jim postav novy smajlik - 68 vypada moc hezky mnamsmajlik - 60

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 83749.
Archiv anket.