Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  
YXH
YXH - 8.2.2016 15:56

orinka: dekuju, holkam to vyridimsmajlik - 31

 
denda04
denda04 - 8.2.2016 10:51

Milda3: smajlik - 76tak smajlik - 63smajlik - 64 to je silaaaaaaaa

 
orinka
orinka - 8.2.2016 8:35

Milda3: Jen pohled na prostřený stůl před počítačem mě hodnotně zasytilsmajlik - 76smajlik - 68

 
orinka
orinka - 8.2.2016 8:33

YXH: to je paráda - tohle jsem ještě nikde nevidělasmajlik - 47 Většinou tady jde o dorty potažené marcipánovou hmotou a v divokých barvách.

 
denda04
denda04 - 8.2.2016 6:46

Ivi: máš to vše smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

 
YXH
YXH - 7.2.2016 23:51

jitka2203: dostala jsem od holek podobny vcera obrázek - cake(3).jpg cokoladovy dort s maslovo malinovou naplni, zdobeny cokoladovymi bonbony, vypadalo to jako bonboniera. Byl moc dobry.

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 22:49

Haninka: Už jsem se lekla, že to bude šestkrát denně! smajlik - 42smajlik - 34smajlik - 34

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:40

No jednou to stačilo... smajlik - 59

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:39

Ivi: Jak "zastav"??? Třikrát denně, alespoň! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 22:39

Ivi: Jak "zastav"??? Třikrát denně, alespoň! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 21:03

Haninka: Klidně se zastav! smajlik - 61

jitka2203: Mám tam šunku, kolečko paprikáše, které není vidět, sýr, papriku a někdy dám i anglickou slaninu a cibuli. Tady jsem dovnitř cibulku nedala, ale dala jsem kolečka navrch a na ně plátky másla. Stisknu to a zabalím do alobalu. Peču to asi 50 minut, někdy hodinu - podle toho, jaké mám maso. Když usoudím, že to je hotové, rozdělám alobal a ještě cca 10 minut dopékám otevřené. Krájím to napříč, takže to je na řezu hezky barevné.

 
jitka2203
jitka2203 - 7.2.2016 19:48

jdu na radu - budu slavit půlkulatiny a chtěla bych se něčím "blýsknout" poraďte prosím co rády pečete - sladké i slané popř. co děláte k večeři díky moc za inspiraci smajlik - 77smajlik - 31smajlik - 77

 
jitka2203
jitka2203 - 7.2.2016 19:47

Ivi: mohu trochu podrobnější popis - to je maso prokládané paprikou,slaninou a sýrem ? pak se to zabalí do alobalu a peče - jak asi dlouho díky smajlik - 77

 
sharon
sharon - 7.2.2016 19:34

Milda3: na co ty děláš tlačenky a vepřovky když máš vagón jinýho krmení....smajlik - 68smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 18:54

no a tohle mám na týden bez vaření a to jsem si tak do padesáti musel prášek obalit chlebem abych ho vůbec vzal do huby

obrázek - P2070038(3).JPG

 
Haninka
Haninka - 7.2.2016 18:44

Ivi:nemohla bych k vám chodit na jídlo? smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57 Prosíííím... smajlik - 81smajlik - 81smajlik - 81

 
Anahir
Anahir - 7.2.2016 18:24

Milda3: orinka: to je sice všechno pěkný, ta chvála co pějete, ale stále to nic nemění na tom, že jí ráda nemámsmajlik - 68
A propos tohle všechno já dávno vím, i když mě vařit nebavísmajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 17:43

Ivi: to bude večer mňamka s op.brambory i chlebem a pivečko k tomusmajlik - 57

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 17:40

u nás dnes koprová omajda s vejcem,knedlíky a brambory,jak kdo má chuť a ta dýňovka,brambory hodně zůstali tak jsem si jich pár na plátky teď opekl na sádle se solí pepřem a chilli

obrázek - P2070035(1).JPG

 
YXH
YXH - 7.2.2016 17:37

Piafka: Neni zac je to jednoduche.
Ivi: Mnam smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 7.2.2016 16:17

U nás dnes vepřové řízky s vařeným bramborem a okurkovým salátem. Polévka nebyla. Jako zákusek zmrzlinový pohár s čokoládovou polevou a šlehačkou.
obrázek - Rizek_s_bramborem_Z.JPG
V troubě mám prokládanou vepřovou pečeni - bude na večeři buď s chlebem anebo s opečenými brambory.
obrázek - Prokladana_pecene_2_Z.JPG
Na snídani jsem upekla makové mašle. Mají trochu divný tvar, dělala jsem je prvně a postupovala přesně podle nákresu, jenže ten nákres je poněkud nepřesný. Příště už budu vědět (kdybych se nad tím zamyslela, mohla jsem je mít o dost hezčí - jenže po nastřižení už bylo pozdě). smajlik - 68
obrázek - Makova_masle_Z.JPG

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 16:03

orinka: ještě jednu udělám a tu druhou mám na chatě ve sklepě a tu nechám abych viděl jestli vydrží do jara nebo i dýl,s tím že vydží tak dlouho jsem vůbec nepočítal

 
Piafka
Piafka - 7.2.2016 15:54

YXH: děkuju, asi vyzkouším!

 
orinka
orinka - 7.2.2016 15:08

Milda3: to je bezva, že tak dlouho vydrží. A je to z vlastní sklizně, o to lepší.smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 7.2.2016 10:26

dnes bude opět polévka z dýně Hokaido z naší sklizně,ještě mám dvě

obrázek - P2070034(2).JPG

 
denda04
denda04 - 7.2.2016 9:20

YXH: smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47

 
YXH
YXH - 7.2.2016 0:06

Ivi: Kdybych 2 neschovala do mrazaku na pristi tyden, tak jsou fuc taky smajlik - 68
Piafka: tazene, ale asi ne to prave. Mam ho od mamky 1 hrnek tuku, 2 hrnky mouky, 1 vejce, trochu soli, 1 polevkova lzice octa a podle potreby trochu vody. Zpracuje se to v testo, je docela vlacne. Necha se pod nahratym hrncem odpocinout. Pak se hezky rozvaluje. Pouzivam maslo, ale jde i sadlo nebo 100% tuk.

 
Piafka
Piafka - 6.2.2016 20:06

YXH: Nádhera! To je tažené těsto?

 
Ivi
Ivi - 6.2.2016 18:35

YXH: Pěkné štrůdlíky! smajlik - 47smajlik - 57 Ale to množství nohavic! smajlik - 76smajlik - 80 To bychom u nás měli na půl roku! smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.2.2016 17:27

sharon: brojlerové jsou SKORO jak domácí, masiska je na nich...

 
YXH
YXH - 6.2.2016 16:20

obrázek - IMG_0817(2).JPG
strudle delane v utery

 
sharon
sharon - 6.2.2016 13:52

Milda3: orinka: nojono..ale když není domácí tak je mi to prd platný.....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.2.2016 12:39

Milda3: moje řeč. Slepičí polévka je natolik slavná, že přeneseně vešla do literatury. Slepičí polévka pro mou duši. No, a ta pravá slepičí je posilující pro rekonvalescenty - obsahuje cenné látky - a rodičkám po porodu se zásadně nosívala slepice v nudlích "do kouta". Kuřecí je dobrá taky, ale tu sílu opravdu nemá.

 
Milda3
Milda3 - 6.2.2016 9:43

Anahir: ale v kuřecí není tolik tý ozdravný síly jako v domácí slepici,u těch z velkochovů to bude jiné,to jsou chudinky

 
Anahir
Anahir - 6.2.2016 8:23

sharon: já taky slepice ne-ee smajlik - 66
kuře je lepší

 
janamilan
janamilan - 5.2.2016 18:56

sharon: takové máme taky rádi smajlik - 47
U nás dnes a zítra vepřové hody - pašík vyběhl z chlívku a má to za sebou... To bude v týdnu dietka. Ale kdo by odolal, samé dobrůtky - ovarová polívečka, masíčko, jelítka a jitrničky, tlačenka, zítra ještě škvarky a paštika. Jen kdyby u toho nebylo tolik nádobí.

 
sharon
sharon - 5.2.2016 15:09

Renda68: ale ano , proč ne .....já raději kurča................smajlik - 26

já dnes i na zítra jasmínovou rýži s masem .....a před chvílí jsem skončila s buchetkama...vymíchané ručně , přes kilo mouky , s povidlím a maštěné sádlem.......
ale foto není moje byť je mám stejné a jsou jako nadýchané......můjsmajlik - 43 už je po mě dlouho pochtíval....tak má překvápko jak přijde z práce večer....smajlik - 68obrázek - 916545.jpg

 
Renda68
Renda68 - 5.2.2016 14:30

sharon: no vidíš a já ji dnes koupila a jsem odhodlaná vnutit ji svýmu nachlazenýmu okolí pod pohrůžkou násilísmajlik - 68smajlik - 68. Na usmířenou pak dostanou vdolky s tvarohem a povidlímsmajlik - 57 A zítra bude bramborová kaše a losos nebo smažený květák a brokolice. A v neděli netuším. smajlik - 26

 
sharon
sharon - 4.2.2016 14:19

orinka: já ne...z mládí od stařenky....tu žlutou polívku jsem musela...brrr........smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 4.2.2016 13:35

sharon: já slepici ráda mám, ale takovou tu těžkou, brojlerovou, nesmí být jen kost a kůže. Ty pěkné těžké mají naproti orloje, u Popelků.

 
sharon
sharon - 4.2.2016 8:38

orinka: slepici nemám ráda...ale do smrti ti budu vděčná za bulgursmajlik - 68.....ten je super !!!...............dělám te´d často podušené žampiony na cibulce s řapíkatým celerem a smíchám s hotovým bulgurem , dochutím.....a super.....a jindy naložím kuřecí jako na čínu , orestuju apřidám k tomu všemu a máme to i s masem.......kam se hrabe kus-kus......a k tomu zelený salát Little game...............bomba....smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57

 
orinka
orinka - 3.2.2016 17:01

na pokažený žaludek je nejlepší silná česnečka nebo vývar z celé slepice. To není ani moc práce, slepice se vaří sama, pak se to jen obere.

 
YXH
YXH - 3.2.2016 15:36

Milda3: Clovek se porad uci vid smajlik - 47

 
catcat
catcat - 3.2.2016 15:20

na divný žaludek mám ráda bramborovou kaši a třeba se zeleninou nebo kouskem kuřecího masa nebo jen tak s nějakou bylinkou na lepší chuť

 
TULI
TULI - 3.2.2016 14:44

Linda: udelej ryzi a do ni treba kur.prsa dusene na kosticky a dusenou mrkev .taky na kosticky

 
Anahir
Anahir - 3.2.2016 12:21

Linda: udělej si něco bez masa, maso se dlouho tráví...já to dělám tak, že prostě maso nahradím tofu. Otázka je, zda u vás seženeš tofu.
Nebo prostě jen orestuju zeleninu, přidám fazole....s rýží nebo domácíma těstovinama...
Jestli fazole nemůžeš, tak bez nich.
Nebo do směsi přidám trochu povařené červené čočky, ale to zas nevim, jestli máte červenou čočku...
Většinou lehce sypu parmazánem, nebo přidám trochu nějaké omáčky (vím, že tam kde bydlíš se se to netýká, ale zrovna u nás měl Lidl minulý týden v nabídce různé druhy omáček, tak je používám na dochucení a jsou fajn), pokaždé to chutná jinak...
Někdy nedám mrkev, ale cuketu a zase opačně...někdy celé posypu rukolou...
Nemám ráda brambory, to už musí bejt, aby mi nějaký chutnaly, tak si kupuju domácí těstoviny, jen mouka a vejce, to je vše...

hlavně mě nesmí příprava otravovat víc jak půl hodiny a nesmí se u toho zamazat moc nádobí.

 
manka
manka - 3.2.2016 11:09

já jsem si teď oblíbila salát z řapíkatého celeru s pomerančem a balkánským sýrem, malinko zakápnout balzamikovou redukcí, moc mi to chutná.

 
Piafka
Piafka - 3.2.2016 9:42

Linda: brambory na páře se zeleninou nebo i masem, kuskus nebo bulgur jako rizoto, noky nebo brambory se špenátem, žemlovka, rýžový nákyp...

 
Linda
Linda - 3.2.2016 9:25

Lidi co porad varite???? My oba dva minuly tyden lezeli s jakousi virozou svinstvem, tento tyden jsme uz museli naklusat do prac. procesu, ale mam nejaky divny zaludek. Potrebovala bych neco lehkyho, chutnyho, co se zbytek da vzit s sebou k obedu a jsem totalne bez fantazie. Nejradeji bych po prichodu domu rovnou zalezla do postele, ale jist se musi

 
sharon
sharon - 3.2.2016 9:14

orinka: včera jsem koukla na dokument kde domorodci šplhali po palmách , nevrtávali je , vypouštěli šťávu a z té pak pálili kořalku - arak - což jsme si myslela že ten je z rýže.............smajlik - 26 pak bojuj za palmy...smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 2.2.2016 18:30

YXH: jo,to vypadá i chutná dobře,ale já udělal jednu chybu,když dělám pepřenky tak to mám mokřejší,je tam trochu nálevu a když chtěli místo nich salát rybí,tak jsem si to neuvědomil a nechal jsem to tak,tak že ta majolka je trochu řidší,ale nikomu to nevadí jen trochu mě,měl jsem to hodit na cedník a nechat vykapat,to mě nenapadlo,no vím to pro příště,ale tahle změna byla čistě náhodná

 
YXH
YXH - 2.2.2016 16:59

Milda3: Vypada moc hezky smajlik - 47
Dneska gulasovka, zitra asi ryba na zelenine, jeste nevim. Vcera zelne placky a kureci prsicka, k tomu calamada.

 
orinka
orinka - 2.2.2016 15:50

sharon: já mám docela ráda moučníky s dlouhými piškoty, ani kulaté nejsou špatné, když se mi nechce nic péct. Ale sušenky radši ne. Vím, že jsem s tím už nemožnásmajlik - 68, ale už i do Bebe cpou palmový tuk. S tím nechci nic.

 
sharon
sharon - 1.2.2016 19:49

Milda3: tak ten můj si taky dává do všeho ocet.........smajlik - 68 já do omajdy dám citron ...a smetanu....a vařím celý kuře a maso tam oberu.....už se těším...smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 1.2.2016 19:34

sharon: kuře na paprice jsme měli včera a dnes ho holky ještě dojídali,maj to rádi,já zase moc ne ,ale sním to,já si to musím malinko přikyselit trochou octa

 
sharon
sharon - 1.2.2016 18:09

vypadá hezky ....ale já nemám ráda sušenkové moučníky...ani ty sušenkové korpusy.....to raději vyšlehám z pár vajec korpus......smajlik - 26

u nás dnes zbytek řízků a na zítra právě vařím kuře na paprice..........smajlik - 31

 
Milda3
Milda3 - 1.2.2016 18:07

tak jsem dnes dostal chuť na pepřenky,dělám je ze zavináčů,ale paní a vnučky chtěli rybí salát,tak ho maj

obrázek - P2010041(2).JPG

 
YXH
YXH - 1.2.2016 17:20

Ivi: smajlik - 68 Tak jim postav novy smajlik - 68 vypada moc hezky mnamsmajlik - 60

 
janamilan
janamilan - 1.2.2016 14:13

Ivi: vypadá tak dobře, že si asi koupím formu. Mám jen dortovou, bábovku a hřbet,a do toho to neudělám. I když do muffin jsem dělala košíčky...
Včera a dnes kroupová polévka a kuřecí plátky a hranoly.

 
Ivi
Ivi - 1.2.2016 13:08

manka: Řekla bych ti "zastav se na kafčo", ale leda bez tunelu. Kluci se do něj podívali zhluboka a včera večer bylo po tunelu. smajlik - 76

 
manka
manka - 1.2.2016 12:32

Ivi: tak to není úplně tvarohová chuť, to bych ti i prominula, když bys mě pozvala na kafesmajlik - 64smajlik - 58

 
Milda3
Milda3 - 1.2.2016 11:16

Ivi: vypadá moc hezky a jedle,alespoň nějakej tunel je k něčemu užitečnej

 
Ivi
Ivi - 1.2.2016 9:44

manka: Já tvaroh ráda vlastně s čímkoliv, ale tady to mám co lednice dala (tvaroh + puding + šlehačku).

Haninka: JJ, v obyčejné hranaté formě na buchtu, tak to je takové větší. smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 1.2.2016 8:00

Ivi: moučník vypadá moc dobře smajlik - 47, taky ho dělám - politý čokoládou, ale složený do trojúhelníku, v čem ho skládáš, ve formě na biskupský chlebíček?

 
manka
manka - 1.2.2016 7:40

Ivi: tunel máš krásně poskládaný, ale já se musím přiznat, mně ta kombinace tvarohu a banánu nejede.

 
janamilan
janamilan - 30.1.2016 17:48

Ivi: vypadá mňamózně...
U nás dnes bramboračka a kuře s rýží. Pro návštěvu jsem dělala ovocné košíčky a slaný závin, tvarohové koláčky si ještě dovezla návštěva. A protože tu dnes byly ostatky, tak tchýně smažila koblížky.

 
Ivi
Ivi - 30.1.2016 11:59

Dneska k obědu kuličky Ikea s vařeným bramborem a jako moučník ke kávičce bebetunel. Na zítra mám naložené vepřové nudličky.
obrázek - Bebe_tunel_ZZ2(1).jpg

 
denda04
denda04 - 29.1.2016 14:40

u nás špenát ,bram. knedl. s masem smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47

 
sharon
sharon - 29.1.2016 13:26

u nás na cibulce podušené žampiony + mrkev + řapíkatý celer , okořeněno a vše smícháno s bulgurem......mňamka bez masa.....smajlik - 26

 
batum
batum - 29.1.2016 12:30

U nás šunkofleky + salát ze zelí s červenou řepou .......zítra budou halušky se špekemsmajlik - 105

 
novakovaveruska
novakovaveruska - 28.1.2016 11:10

Milda3:
No ty bláho to jsem dlouho neměla a to zelíčko. To můžu jenom říct Mňam, Mňam, Mňam

 
catcat
catcat - 28.1.2016 11:07

tak prejt bych mohla udělat v sobotu, zatím mi chyběl nápadsmajlik - 57

 
denda04
denda04 - 28.1.2016 8:46

Ivi: smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 75

 
Ivi
Ivi - 28.1.2016 8:37

U nás včera k večeři domáci pizza se šunkovou klobásou a dnes budou palačinky s meruňkovou zavařeninou.

 
janamilan
janamilan - 27.1.2016 17:13

U nás dnes vepřové na houbách a těstoviny. Po procházce pudink. Prejt je dobrá volba, asi bude příští týden.

 
YXH
YXH - 27.1.2016 16:33

Milda3: u nas bude dneska

 
denda04
denda04 - 27.1.2016 11:49

u nás dnes jelitový prejt,brambory . ,mrtvý okurek bylo to smajlik - 58smajlik - 57

 
denda04
denda04 - 27.1.2016 11:48

Cinderella: smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 68smajlik - 75

 
Cinderella
Cinderella - 27.1.2016 8:17

Ivi: u nás taky lovecký den, kdo si co uloví, to másmajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 26.1.2016 21:42

Milda3: Haninka: Taky si ho mrazím, když mám místo. smajlik - 75 Mám ráda i jelítkový.

 
Milda3
Milda3 - 26.1.2016 19:43

Ivi: jj,paní ho kupovala v Globusu a měla ho v mražáku a byl výbornej

 
Haninka
Haninka - 26.1.2016 18:58

Ivi: z Globusu je moc dobrý, koupím ho vždycky hodně, naporcuji a strčím do mrazáku, brambory a zelí mám doma pořád, takže jako rychlá večeře je báječný smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 26.1.2016 18:26

Milda3: Prejt bych si dala! smajlik - 47smajlik - 57 Mám ráda z Globusu, ale mám to tam 16 km, tak se dostanu málokdy.

 
YXH
YXH - 26.1.2016 16:50

Milda3: Dobry napad asi pujdu lovit do mrazaku smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 26.1.2016 12:23

obrázek - P1260039.JPG

 
Milda3
Milda3 - 26.1.2016 11:55

tak u nás dnes opět dýňová polévka a prejt,kys.zelí a šťouchané brambory

 
YXH
YXH - 24.1.2016 17:05

orinka: Jo ja vim, mam je moc rada taky. Delala jsem zabi huby z tvarohoveho testa a jsou skoro fuc. smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 24.1.2016 15:58

janamilan: Nějak se trefujeme hodně podobně. smajlik - 68 My měli kachnu s brknedlem a zelím včera u maminky a ke kafíčku byly margot řezy. Dneska k obědu penne s tuňákem a k večeři uzená makrela s čerstvými rohlíky.

 
janamilan
janamilan - 24.1.2016 13:40

U nás dnes knedlíčková polévka a kachna s br.knedlíkem a zelí. V troubě se ještě peče Margot-bábovka. K večeři budou bramboráky. Včera byl guláš s chlebem a k večeři palačinky.

 
TULI
TULI - 23.1.2016 20:40

Ivi: A ja ze je to novy recept - - NUDNY RIZEK ....smajlik - 68- ale pak jsem to cetla jeste jednou smajlik - 64

 
Milda3
Milda3 - 23.1.2016 20:10

dopoledne odjela paní se synem a vnučkama nakupovat,tak jsem se z nudy pustil do bramboráku pečeného v troubě,stihl jsem to i s upečením nežli za 2 a 1/2 hod.přijeli,dal jsem do toho asi 20 deka nastrouhanýho kabanosu a je to dobrý,ale paní si ho ještě na pánvi opekla

obrázek - P1230036.JPG

 
sharon
sharon - 23.1.2016 18:59

orinka: smajlik - 47na to byla maminka odborník......smajlik - 47

 
orinka
orinka - 23.1.2016 18:41

Dneska jsem smažila boží milosti, prvně v životě. Naprosto skvělé!! Překvapilo mě, jaká hromada se udělala z 30 dek mouky. Je to děsně žravé.

 
Ivi
Ivi - 22.1.2016 18:36

U nás dneska lovecký den, zítra vaří maminka a v neděli asi pečený losos nebo penne s tuňákem, ale může to být i něco jiného, uvidíme.

 
YXH
YXH - 22.1.2016 17:40

Vcera sisky se strouhankou a dneska budeme delat domaci spagety na nedeli. K veceri jeste nevim ale asi chlebicky

 
sharon
sharon - 20.1.2016 15:52

catcat: klidně....bude toho dost.....smajlik - 68

 
catcat
catcat - 20.1.2016 11:29

sharon: tak já se zítra - s dovolením - zastavím na oběd smajlik - 57

 
sharon
sharon - 20.1.2016 11:06

já mám zbytek kuřete a uvařím si brambor a na zítra budu dělat segedín..............smajlik - 26

 
sharon
sharon - 20.1.2016 11:05

Anahir: smajlik - 16smajlik - 5

 
Anahir
Anahir - 20.1.2016 10:55

u nás chilli, ale bez masa a rejže.
A na 2 dny.
Odmítám vařit. Kdo si to neohřeje sám, chcípne hlady.
Tak.

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 86851.
Archiv anket.