Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 
Haninka
Haninka - 6.12.2015 17:06

Ivi: myslím, že snadno. Jen je to zkrátka divné. Dcera argumentovala tím, že teta - moje švagrová - dělá jenom jeden druh, tak jsem ji vyvedla z omylu, že to sice všechno stejně vypadá (je to obalené kilama cukru), ale že opravdu co mísa, to jiný druh cukroví, Byla dost překvapená smajlik - 68 Já každoročně dávám tchánovi, tak zkrátka dostane čtyři druhy smajlik - 26 Když se podívám do diáře, tak nakonec budu ráda, že budou alespoň za ty čtyři.

 
Ivi
Ivi - 6.12.2015 12:38

Haninka: smajlik - 47 To víš, že to vydýcháš! smajlik - 68 U nás to bylo to samé, dělávala jsem spoustu druhů. Původně jsme se doma dohodli, že péct nebudu a o svátcích si uděláme šlehačkový dort. Jenže tchýně je po operaci zlomené nohy (a je jí 89), švagr péct neumí a maminka byla na operaci se šedým zákalem 2. prosince a jde ještě 16. prosince na druhé oko. Má to trochu složitější, protože je na warfarinu. Tak by mě hanba fackovala, kdybych je nechala kupovat nějaké šmejdy v supermarketu (ani jedna by určitě neobjednala někde v soukromí, protože nemají kontakty a pak by se jim určitě zdála vysoká cena). Takže původní plán byl rozmetán aktuální situací. Už mám hotovo, udělala jsem 10 druhů - vše z jedné resp. z poloviční dávky. Když to podělím čtyřmi, tak toho nijak moc nebude. smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 6.12.2015 11:50

Hrachová polévka s krutónkama, sekaná, brambory, okurkový salát.
Ještě nepeču. Rodině jsem dala na výběr, ať si každý vybere jeden druh cukroví, který má nejraději. Pět lidí se shodlo na třech druzích, ostatní cukroví prý snědí, ale nemusí ho mít, jedí to jen proto, že je na stole. Já jsem prosadila ještě linecké, takže u nás budou 4 druhy cukroví, z toho dva nepečené smajlik - 26. Všichni jsou spokojení, i já, protože to všechno - kromě vosích úlů - udělá dcera, já jen slepím a poliju, Jen z toho mám takový divný pocit, kdysi jsem dělávala i 23 druhů cukroví a letos smajlik - 76? Snad to vydýchám.

 
Ivi
Ivi - 6.12.2015 11:21

U nás dnes kuličky alá Ikea s vařenými brambory a brusinkovou zavařeninou a ke kafíčku nic, protože se peru s cukrovím. Sice bych raději začínala péct později, ale dělám i pro rodinu a příští týden to musím rozvézt a taky jet gratulovat k svátku a poslední týden mám akci na vánočních trzích, tak holt kmitám dneska. Ale docela se daří! smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.12.2015 11:01

Milda3: ale máš výsledky smajlik - 61

 
batum
batum - 6.12.2015 9:05

YXH- u nás je taky velké sucho-vypařuje sesmajlik - 34


Dneska čočka s uzeným + vejcesmajlik - 31ke kávě šátečky s tvarohem (těsto - mouka,tvaroh,hera....stejné množství + hrst nastrouhané mrkve)smajlik - 31smajlik - 31smajlik - 31

 
Milda3
Milda3 - 6.12.2015 8:26

já a kuchař a profík ? to by to dopadlo,když jsme byli zkraje s paní,tak jsem ji učil dělat blbouny s povidlama a dneska už nevím ale vůbec jak se to dělá a když něco náhodou vařím,tak se jí ptám co a jak

 
orinka
orinka - 6.12.2015 5:46

Milda3: no ty jsi zlatý - měl bys vydat kuchařku - to myslím docela vážně. Když si pomyslím, že kdejaká "hvězda", co má doma dva kastroly a hlavně tyčový mixérsmajlik - 14, si myslí, že umí vařit a sotva udělá první krémovou polívku, hned s ní do světasmajlik - 68 - u tebe je jasné, že jsi profík.smajlik - 47

 
YXH
YXH - 5.12.2015 16:23

Ivi: A to ho mam v lednici smajlik - 76smajlik - 76smajlik - 68smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 5.12.2015 11:56

orinka: tak jsem si pročetl reakce na tlačenku z mrazáku,někdo to dělá jako manka a píše ze je to dobrý:jiný že se to drolí,myslím že to bude podle toho kolik tam dají vody,ale většinou se shodují udělat menší tlačenky,nevařit a dát zamrazit a po vyndání povařit a nechat ztuhnout a je jako čerstvě udělaná,nebo normálně povařit,dát zmrznout a po rozmrazení jen krátce povařit a nechat ztuhnout a nerozsýpá se,ale to je spíš pro ty co jich dělají víc a má prý normální chuť oproti tlačence jen rozmrazené
já to příště vyzkouším na všechny způsoby a dám vědět

 
sharon
sharon - 5.12.2015 8:36

orinka: mě teda z mrazáku tlačenka nechutná smajlik - 66....a rýži dám do mikrotenu ale používám pak jen třeba do rajské polívky......

 
orinka
orinka - 5.12.2015 6:14

manka: tak to jsem ráda že to vím, protože když udělám tlačenku, my dva bychom pak nesměli jíst celé dny nic jiného než ji, aby se nezkazila. Mrazák to jistísmajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 4.12.2015 19:33

YXH: Asi máte doma velké sucho a teplo a moc se u vás odpařuje! smajlik - 42smajlik - 34smajlik - 33

 
manka
manka - 4.12.2015 19:25

orinka: my když máme víc tlačenky, tak si nakrájíme po dvou kolečkách a zamrazíme a pak v lednici necháme pomaloučku rozmrazit a je to fajn

 
babkatapka
babkatapka - 4.12.2015 16:29

Milda3: YXH: děkuji za přáníčkasmajlik - 56smajlik - 56

 
YXH
YXH - 4.12.2015 16:07

Linda: To maso zni bezva smajlik - 47
Vajecnak jsem udelala, trochu pro nas a pak pro dceru k svatku (Barbora). Nas se nejak "ulezel" je ho cim dal min smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 4.12.2015 15:41

Milda3: může být, já jsem kvůli tomu přestala mrazit zbylou vařenou rýži, jaksi tam vyschla a nebyla vůbec dobrá.

 
Linda
Linda - 4.12.2015 11:37

catcat: maso lze okorenit jak chces - treba jako na karbose, klidne lze pridat syr nebo jsou dobry suseny rajcata na drobno nakrajet do smesi apod

 
catcat
catcat - 4.12.2015 11:19

Linda: téda, ten květák je super inspirace, to určitě ozkoušímsmajlik - 54

 
sharon
sharon - 4.12.2015 11:00

orinka: ne, ne , to je inspirace.....smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 4.12.2015 10:48

orinka: slyšel jsem že to někdo taky dává do mrazáku,ale po rozmrazení se to prý drolí,já jsem to nezkoušel,do skleniček jsme dávali i sulc a kdysi dávno i prdelačku a vydržela kolik měsíců

 
orinka
orinka - 4.12.2015 9:46

sharon: roláda nezklame nikdy, navíc taková. To je vlastnoruční výroba?

 
orinka
orinka - 4.12.2015 9:45

Milda3: no to je nápad!! A nešlo by to třeba i zmrazit?

 
Linda
Linda - 4.12.2015 7:42

U nas vcera mexicky torilly - je to rychlovka a my se cely vecer nezastavili smajlik - 16. Dneska mame navstevu a delame kvetak v mase na grilu (lehce ovarit kvetak, napatlat na nej ze vsech stran tak 2cm vrstvu mleteho okoreneneho masa a obalit platky slaniny a hodit tak na 50 minut na gril) a k tomu testovinovy salat. Vikend zatim nemam paru smajlik - 26, ale chci delat vajecnak aby se jakz takz rozlezel do svatku

 
Milda3
Milda3 - 3.12.2015 19:04

tak jsem 1 a 1/2 tlačenky dal do skleniček zavařit,už by se to mohlo brzy kazit a takhle to dost dlouho vydrží,

obrázek - PC030005(2).JPG

a dostal jsem za úkol příště udělat 2 menší tlačenky a udělat radši víc těch vepřovek,víc všem chutnají

 
sharon
sharon - 3.12.2015 17:15

obrázek - 12278759_743596335771097_1256205931511987213_n.jpg

 
YXH
YXH - 3.12.2015 16:07

Ivi: smajlik - 47 Mnam dala bych si ho smajlik - 57

 
sharon
sharon - 3.12.2015 11:14

u nás dnes na přánísmajlik - 43 buchtičky s krémem.......pekárna už zapískala tak jdu na to.........smajlik - 64

 
Ivi
Ivi - 2.12.2015 19:48

Dneska jsem dostala koupit v Tescu obří uzený ocásek, tak jsem ho upekla a dnes byl s křenem a chlebem. Zítra k němu musím něco udělat, protože ho ještě spousta zbyla. smajlik - 68

 
YXH
YXH - 2.12.2015 16:00

babkatapka: Blani, vsechno nejlepsi k tvemu svatku. obrázek - email_Happy_Mothers_Day_1080x1920_H.jpg

 
manka
manka - 2.12.2015 13:50

Ivi: mám to ráda, pár skleniček ve sklepě pořád, pro strýčka příhodu.
teď jsem dělala i rillettes, 8 hodin jsem to táhla, dobrota to je, to jo, ale zas takový rozdíl v tom není. a tohle zavařím a vydrží, kdežto tu francouzskou dobrotu jsem uchovala v lednici 2 týdny.

 
sharon
sharon - 2.12.2015 12:48

batum: kup si v Lidlu od Pikoku...výborné vepřovky....smajlik - 47smajlik - 68

 
batum
batum - 2.12.2015 12:21

Teda vy jste šikovnísmajlik - 47 a děláte chutě...na čerstvý chleba natřít vaši skleničku,na parádu dát cibul,pivečko a hned je ten svět krásnějšísmajlik - 47smajlik - 47smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 2.12.2015 12:03

manka: smajlik - 60smajlik - 47 Takhle to často dělala maminka, to je moc dobré! smajlik - 57

 
sharon
sharon - 2.12.2015 11:06

dnes vařím smajlik - 97- hrnec vývaru , peču žebírka a na remosce dělám plátky vepřového....+ rýži + brkaši + zelený salát........smajlik - 26

 
manka
manka - 2.12.2015 10:31

taky vám sem dám naše maso. kupuji na to většinou jen plecko, jen osolím a upeču tak dopoloměkka. pak naskládám do sklenic, zaliju malinko výpekem a nejdůležitější je vařit na 100 stupňů 2 hodiny. nebo jednu a druhý den zas jednu hodinu. obrázek - ulozene_maso.jpg

 
choc_ivi
choc_ivi - 2.12.2015 9:48

Milda3: děkuji,už dlouho se na něco takového chystám, a když vidím, že je to vyzkoušené, nebudu se toho bát smajlik - 68

 
orinka
orinka - 2.12.2015 7:57

Milda3: dobře, žes upozornil, dneska slaví!! Taky se připojuju s blahopřáním, všecko nej, hodně zdraví a krásný Advent.smajlik - 45

 
orinka
orinka - 2.12.2015 7:56

Milda3: kdepak, něco ti přece musím nechat, když sis s tím dal takovou práci, stačí mi jenom to kolečko kolečkovitésmajlik - 58 Na tlačenku (jednu) se chystám taky, koncem roku. Když je tu takový zářný příkladsmajlik - 64

 
Milda3
Milda3 - 2.12.2015 7:56

babkatapka: Přeji vše nej k svátku

obrázek - Jen_pro_tebe_6_(1).jpg

 
Ivi
Ivi - 1.12.2015 22:31

Milda3: Tu Moravanku máš opravdu luxusní! smajlik - 47smajlik - 60

 
Milda3
Milda3 - 1.12.2015 20:24

orinka: to jako kolečko zahradní? smajlik - 68 klidně bych ti dal i celou,fakt smajlik - 105

 
orinka
orinka - 1.12.2015 18:49

Milda3: tebe bych chtěla mít za souseda, mně by stačilo kolečko pro mě a kolečko pro manžela!smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 1.12.2015 11:22

choc_ivi: je to z netu a je tam spousta jiných receptů na domácí vepřovky,já místo tam uváděné Pragandy dal jen sůl

http://ekucharka.net/veprove-maso-ve-vl-stave-zavarene

rozmačkaná vypadá takto a je to chutné,pochválila mě to paní (což je co říct) a i syn

obrázek - PC010003.JPG

 
choc_ivi
choc_ivi - 1.12.2015 9:15

Milda3: ta vepřovka vypadá hodně dobře, můžeš sem dát odkaz na ten recept, prosím? smajlik - 61

 
Milda3
Milda3 - 30.11.2015 20:50

Alča: nedávno nám dělali výtah,tak jsem byl se psem 2 měsíce sám na chatě,první den jsem zavařil maso ze 4 kil,udělal tři tlačenky a naložil 5 kilo masa na klobásy,tak jsem si mimo to že jsem to vepřový jedl s chlebem a cibulkou,tak jsem si taky z toho dělal rizoto z doma dělané Moravanky tu jsem propláchl a povařil aby ztratila kyselost

obrázek - PB300001(3).JPG

a dělal jsem z ní taky gulášovou polévku a byla výborná

 
Milda3
Milda3 - 30.11.2015 20:30

manka: jejej,koukám že jsem se spletl,do tohodle Pragandu nedávám,jen sůl jak píšu v Milda3 - 30.11.2015 11:49
Pragandu mám zažitou do klobás dýl to vydrží a je v ní 99.8 % soli a 0.2 % sanytru a to maso pak nezešedne,tak by to neškodilo ani v té konzervě,v tom co člověk sní v těch kupovanejch výrobcích,tak je to jen kapička v oceánu,to by člověk nesměl nic,jakkoli je mi třeba odporné E 920, L-cystein který se přidává do pečiva a hlavně se dováží z číny a vyrábí se z lidských vlasů,nehtů,paznehtů a prasečích štětin,tak pečivo jíst musím.
ty konzervy ze syrového masa se vaří 2x proto že po prvním zavaření se v nich může,ale taky nemusí vytvořit bakterie které produkují jedovatý botulotogin (klobásový jed) a to druhé zavaření to zlikviduje,je to tedy taková doporučovaná pojistka

 
Alča
Alča - 30.11.2015 19:05

Milda3: jj jen posolit a dát 2 -3 lžíce vody a ta kamarádka z toho potom ještě udělala i polévku

 
manka
manka - 30.11.2015 18:45

Milda3: fakt nechápu pragandu do domácí konzervy.
věř, že když to vaříš dvě hodiny, stačí to a nemusíš tam rvát rychlosůl

 
Milda3
Milda3 - 30.11.2015 16:55

evča.: stejný poměr plecko a bůček a 1.9 deka Pragandy na kilo masa

 
YXH
YXH - 30.11.2015 16:32

Linda: Davam zmrazene ovoce, lip se to bali a hned varim. Vetsinou pouzivam tvarohove testo, ale i z kynuteho se to povedlo. smajlik - 47

 
evča.
evča. - 30.11.2015 16:31

Milda3: krása....na chleba se cibulkou, mňam.smajlik - 57smajlik - 47
A to se ještě uleží, za delší dobu, to bude ještě lepší.
A z čeho to je z bůčku, nebo plecko a bůček?

 
denda04
denda04 - 30.11.2015 15:34

Milda3: smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 30.11.2015 15:00

Milda3: Ty skleničky vypadají opravdu moc dobře! smajlik - 60smajlik - 57

 
Milda3
Milda3 - 30.11.2015 11:49

Ivi: evča.: Alča: tak ty vepřovky jsem zavařil poprvé dvě hodiny a znovu po 24 hodinách jednu hodinu,už jsem jednu ochutnal a je to výborný,jsou trochu na tý fotce bledší,než ve skutečnosti,paní v tom receptu na netu psala,naplnit skleničky tak 3 cm pod víčko,příště je naplním pod okraj jen 1 cm,sosík to pustilo a zrosolovatělo,na to že to je jen se solí je to moc chutné,opravdu to připomíná čínskou vepřovku ze šedesátejch let

obrázek - PB300003.JPG

 
Milda3
Milda3 - 30.11.2015 11:12

orinka: to by jsme sami nesnědli ,půlku už jsme snědli doma,půlku dali kluci dvoum kamarádům a 3 jsme rozdali,tak zůstala už jen ta jedna větší a ta menší a mám už vyzkoušený že v lednici vydrží í 14 dní,ale musí se na to odřízlý dát mikroten,aby to nekoralo a tu vajíčkovou taky přes půlku rozdali

 
orinka
orinka - 30.11.2015 9:03

Milda3: a jak ty tlačenky uchováš, to přece naráz nemůžete sníst? Velká pochvala za pracovitost a šikovnostsmajlik - 47

 
sharon
sharon - 30.11.2015 8:57

Linda: ano dají , dělá je můj muž a ovoce se nerozmrazuje , říká že by ten knedlík nezabalil.....................

 
Ivi
Ivi - 30.11.2015 8:42

Linda: Pařené myslím pařené těsto, ne vaření na páře. smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 30.11.2015 8:41

Linda: Dají se dělat i z mraženého, ale balíš zmražené nebo mírně povolené ovoce a knedlíky nenecháváš dokynout a hned vaříš. Můžeš udělat i tvarohové nebo pařené ovocné knedlíky a tam je to stejně, ovoce se balí zmražené nebo se nechá mírně povolit.

 
Linda
Linda - 30.11.2015 7:37

Milda3: ty jsi jak muj bracha, ten ma taky vareni jako konicka a kdyz nemuze vyvarovat doma pro nikoho tak jede klidne i na detsky tabor a vari tam smajlik - 34.

Dotaz kucharky: daji se kynuty knedle delat i z mrazenyho ovoce? A pokud ano tak balite mrazene ovoce rovnou do testa a nebo ho nechate nejdrive roztat???? Diky

 
batum
batum - 29.11.2015 22:21

Milda3 - smajlik - 76smajlik - 47tvá paní má doma pokladsmajlik - 5smajlik - 5smajlik - 5

 
Ivi
Ivi - 29.11.2015 21:10

Milda3: Máš je krásné smajlik - 47, ale je jich tolik, že bych na ně nadobro ztratila chuť. smajlik - 68

 
evča.
evča. - 29.11.2015 19:57

Milda3: smajlik - 47těch je. Určitě pro celou rodinu.

 
YXH
YXH - 29.11.2015 16:34

babkatapka: Milda3: smajlik - 47smajlik - 47smajlik - 47
sikulkove mnam... Jdu si dat snidani smajlik - 54

 
Milda3
Milda3 - 29.11.2015 15:45

tak tláči jsou taky hotové

obrázek - PB290002(3).JPG

 
babkatapka
babkatapka - 29.11.2015 15:02

obrázek - P1010007_01.JPGjá jenom tot.
ale je tady dobrotsmajlik - 76

 
Alča
Alča - 29.11.2015 7:38

evča.: Milda3: já jsem zavařovala několikrát maso a vždycky jen syrové a posolené. Potom se oprasklo na cibulce, kamarádka dělala z té šťávy ještě polévku. Kdysi jsem dělala s ženskýma co měly několik prasat doma a tak zpracovávaly všechno. Některá dělala i předpečené, ale bez cibule, protože by se maso rychlejší zkazilo.

 
YXH
YXH - 28.11.2015 17:53

Milda3: Vypada to moc dobre. Ty kluku z prace taky nevyjdes vid smajlik - 68
Dej prosim vedet, jak to dopadlo. Mamka vzdycky zavarovala maso pecene, zalilo se to vypecky a pak jeste zavarovalo. Byvalo to moc dobre. smajlik - 57

 
evča.
evča. - 28.11.2015 8:56

Milda3: taky jme to jednou dělali za syrova. Je to výborné, jak vepřovka.smajlik - 47Tak ať se to podaří.

 
Ivi
Ivi - 28.11.2015 8:42

Milda3: Pak dej vědět, jaké to je. Jsem zvědavá. Máma kdysi zavařovala maso, ale bylo buď udělané nebo aspoň obdělané. Syrové nikdy nezkoušela.

 
Milda3
Milda3 - 28.11.2015 8:12

manka: zatím jsem vždycky zavařoval vařené nebo pěčené a bylo vždycky výborné,tentokrát jsem to udělal do skleniček syrové maso jen se solí dle receptu z netu,tak jsem zvědavej jaké to bude,včera jsem to povařil něco přes dvě hodiny a dnes odpoledne až budu mít hotové tlačenky,tak to dám vařit ještě na jednu hodinu

 
manka
manka - 27.11.2015 18:32

Milda3: zavařuješ syrové?

 
Milda3
Milda3 - 27.11.2015 17:55

zdravím,tak jsem se dal zase na konzervy,dělám domácí vepřovky,z 5 1/2 kila jich je dvacet

obrázek - PB270005.JPGobrázek - PB270004.JPGobrázek - PB270006.JPG

a zítra až se mi uvolní hrnce,musí se to 2 x zavařovat,tak se pustím do tlačenek

 
Linda
Linda - 27.11.2015 12:19

Mela jsem v lednicce zbytek uvarenych testovin tak jsem vcera udelala majdu co lednice dala, soupla do toho testoviny, posypala syrem a nechala spolecne zapect.
Dneska asi hovezi biftecky na toustu s volskym okem - podle toho v kolik dorazim domu.
Vikend je zatim v oblacich smajlik - 16

 
YXH
YXH - 27.11.2015 1:00

Dneska cevabcici, salat a plackovy chleba.
Zitra jdeme na veceri (vanocni party od manzelova podniku)
V nedeli budeme slavit zetakovy narozeniny, tak objedname cinu, tudiz lenosim smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 26.11.2015 17:11

Včera domácí pizza "co dům a supermarket dal" smajlik - 68 a dnes vepřové výpečky. Ty zbydou i na zítra a o víkendu zatím nevím.

 
YXH
YXH - 26.11.2015 16:37

catcat: smajlik - 68smajlik - 68

 
catcat
catcat - 26.11.2015 11:10

babkatapka: to jsou přímo muka, koukat na takovéhle dobroty, když mám hlad smajlik - 76 smajlik - 68

 
YXH
YXH - 25.11.2015 16:37

babkatapka: Mas to krasne a ze jsou dve fotky, to je dobre muzu si dat nasup smajlik - 47aspon zbyde i na ostatni smajlik - 68

 
babkatapka
babkatapka - 25.11.2015 15:57

obrázek - e300(20).gif
jedna fotka je 2x, obrázek - e300(20).gif

 
babkatapka
babkatapka - 25.11.2015 15:55

obrázek - P1010003(50).JPG

 
babkatapka
babkatapka - 25.11.2015 15:54

obrázek - P1010006(36).JPG

obrázek - P1010002(49).JPG

obrázek - P1010005(36).JPG

obrázek - P1010002(50).JPG

 
sharon
sharon - 25.11.2015 7:47

bu´dte v pohodě všechny ...my si to s Lindou vysvětlily bokem ........smajlik - 64

 
Linda
Linda - 25.11.2015 7:02

Coz mi pripomina - mam v rezerve asi 20 receptu, ale ani jeden vanocni, kdyby nahodou se nekdo chtel s nami podelit, at jsme aktualni smajlik - 64 smajlik - 16

 
Ivi
Ivi - 24.11.2015 17:50

Linda: Buď v pohodě, aspoň je na první pohled vidět, že přichází jejich čas. smajlik - 47 Kdybys napsala jen vanilkové rohlíčky, tak by to bylo na kdykoliv. Já už dělala vanilkové nejen na velikonoce, ale i v srpnu. Prostě je dělám, když na ně máme chuť. A upoutávku s třemi tečkami si do příštího receptu stejně nikdo nepamatuje, takže taky dobrý! smajlik - 64 smajlik - 68smajlik - 58

 
YXH
YXH - 24.11.2015 16:29

Linda: Dekuju ze se o tu rubriku staras. Jsi moc hodna, mas sama dost prace a navic delas jeste i tohle. smajlik - 47smajlik - 47

 
catcat
catcat - 24.11.2015 15:16

sharon: já je jednou dělala na velikonoce smajlik - 58

 
Linda
Linda - 24.11.2015 14:10

sharon: hele ber to s rezervou - ja to obcas delam po nocich, obcas mi dochazi slovni zasoba, ma cestina ma uz taky pekny mezery smajlik - 34 ...nazev obvykle kopiruji od vas, ale vymyslet upoutavku pod nazvem (to co je s 3 teckami v leve rubrice) to mi obcas dava pekne zabrat smajlik - 80..... schvalne kolik netradicniho, prekvapujiciho, chutneho, klasickeho jsme tu za posledni rok meli smajlik - 42smajlik - 34.... a neboj cuketa bude, netusim kdy, ale bude. Uz to vidim Cuketa po recku, netradicní ale velice chutná... smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
sharon
sharon - 24.11.2015 13:54

Linda: to je fuk...já jen že se tu psalo o cuketě...smajlik - 68

 
sharon
sharon - 24.11.2015 13:52

Linda: mě se líbí....že ....vánoční vanilkové rohlíčky......já jsem asi blbá ale jiný neznám.....smajlik - 68smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 24.11.2015 10:53

Linda: smajlik - 34 a já jsem si říkala, že se zatoulaly smajlik - 34

 
Linda
Linda - 24.11.2015 6:36

sharon: neboj holka dockame se smajlik - 68.....jenom pro zasmani ty dnesni vanilkove rohlicky jsem davala do adminu pred minulymi vanocemi smajlik - 64smajlik - 34

 
Linda
Linda - 24.11.2015 6:35

Ivi: u nas po 100g a recepty stylem dejte vrchovatou lzicku smajlik - 16

 
batum
batum - 23.11.2015 23:13

sharon - cestou se snědla a nedorazilasmajlik - 34

 
sharon
sharon - 23.11.2015 17:41

Anička88: já posílala recept Lindě na Cuketu po řecku ....a neobjevil se tu.....smajlik - 26

 
Anička88
Anička88 - 23.11.2015 16:04

Dneska jsem dělala úžasnou plněnou cuketu se zakysanou smetanou, šunku a sýrem :)

 
Ivi
Ivi - 23.11.2015 15:49

Linda: No jo, bodejť by to nebylo moc, tady jsou vanilkové cukry balené po 20 g. smajlik - 68

 
catcat
catcat - 23.11.2015 15:15

sharon: smajlik - 60

 
sharon
sharon - 23.11.2015 12:49

Linda: ale šlehej el. šlehačem až úplně zhoustne - chvíli to trvá......tohle je ten krém s jahodama....obrázek - 1336664763_5469(1).jpg

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78620.
Archiv anket.