Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  
sharon
sharon - 18.1.2016 16:53

my dnes zeleninovou polévku s ovesnýma vločkama které jsem v Globu vzala omylem za 38 .- BIO........smajlik - 68 jinak penne se zbytkem omáčky a masa a jablíčkový kompot....zítra upeču kuře..............dnes jsem pekla 9 velkých koláčů , tvaroh, povidla a drobenka....těsto z pekárny a koláče jsou nadýchané ...už sismajlik - 43balil na noční.....smajlik - 68

 
YXH
YXH - 18.1.2016 16:51

Milda3: Proc nechvalit, kdyz si to zaslouzis. smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 18.1.2016 14:12

dnes prima česnečka ze zbylého vývaru po tlačence s opečenými kostičkami chleba a jako šunkafleky z vrtulí+kyselá okurka

 
TULI
TULI - 18.1.2016 10:59

obrázek - images__1_(1).jpgMilda3: Sikula .....fakt .... Tolik dobrych veci k jidlu

Myslim...ze jsi nebyl kuchar , ze ?
Proste je videt ...ze je to zabava a konicek !

 
Milda3
Milda3 - 18.1.2016 7:48

sharon: to já když jsme začali být s paní jsem ji učil dělat kynutý knedlíky,měl jsem je rád s povidlama,uměl jsem je výborně a dnes po 46 rokách už nevím ani jak bych na ně udělal těsto

 
Linda
Linda - 18.1.2016 7:08

ja vcera delala cely den pomalu pecene veprove, kdyz uz trouba jede cely den tak jsem do ni hodila dve velky krkovicky, dohromady mely skoro 5kg - k veceri bylo coby hamburger se zelnym salatem, dneska ho hodim na pizzu a zbytek nasackuji do mrazaku a budou rychle vecere smajlik - 47.

 
Linda
Linda - 18.1.2016 7:04

Milda3: teda chlape kdybys nebyl tak siiilene daleko tak si snad u tebe objednam smajlik - 16 smajlik - 47

 
sharon
sharon - 17.1.2016 20:18

Haninka: tak to ten můj dělá i báječný kynutý knedlíky třeba s jahodama...lepší než já.....smajlik - 47

Milda3: tlačenkovej a vepřovkovej král......smajlik - 68smajlik - 47

 
Haninka
Haninka - 17.1.2016 19:28

Proč Tě nepochválit? Můj muž, než aby si uvařil, si raději koupí buřty a vrchol jeho kuchařského umění je, když si je ohřeje. Mňam, dala bych si tlačenku smajlik - 57

 
Milda3
Milda3 - 17.1.2016 19:24

my dnes řízek, brambory na šťouchačku a okurkový salát a jak jsem psal včera,tak jsem udělal 3 tlačenky a taky jsem dal tlačenku do 7 sklenic a jelikož mi zbylo dost vývaru tak jsem udělal dvě vajíčkový se salámem a moravankou

už mě nechvalte,to je normální,já s tím alespoň ubíjím čas

obrázek - P1170028.JPGobrázek - P1170027(1).JPG

 
Ivi
Ivi - 17.1.2016 19:05

Haninka: Krajový - východní Čechy. smajlik - 68 Ještě znám kramflek, bramborka, báč, cmonda, křapáč a placek. smajlik - 75

 
Haninka
Haninka - 17.1.2016 17:44

Ivi: aha, a to je váš rodinný název nebo nějaký krajový? Zrovna tenhle týden jsme je měli v práci k obědu a s kolegou jsme dávali dohromady všechna pojmenování, co známe, vzpomněli jsme na vošouchy, cmundu, sejkory, ale nic víc smajlik - 66

 
YXH
YXH - 17.1.2016 17:35

Milda3: smajlik - 47smajlik - 47
Dneska neco jako ptacky a ryze. Mrizkovy kolac s tvarohem.

 
denda04
denda04 - 17.1.2016 13:17

u nás hovězí lička s nokamasmajlik - 58smajlik - 57

obrázek - IMG_1020(5).JPG

 
Ivi
Ivi - 17.1.2016 13:05

Haninka: Křápance jsou bramboráky. smajlik - 68 Neuvědomila jsem si, že to píšu "po našem". smajlik - 76

 
Haninka
Haninka - 17.1.2016 12:59

Ivi: co to jsou křápance?

 
Haninka
Haninka - 17.1.2016 12:59

Halušky jsou samozřejmě brynzové - ty automatické opravy smajlik - 36 i když bronzové by byla zajímavé smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 17.1.2016 12:57

Ráno jsem jela pro dceru na Zličín, vracela se z Francie z lyžařského kurzu, tak jsme to vzala přes Kaufland pro inspiraci na oběd, takže dnes květáková polévka, bronzové halušky s klobasou a slaninou, na zítra pekáč lasagni, ke kávě a k snídani prosivana deka (buchta s tvarohem) smajlik - 80

 
Ivi
Ivi - 17.1.2016 8:40

U nás včera bezmasý oběd - jen křápance. Dneska chystám prokládanou vepřovou pečeni podle manky, k tomu brambor a okurkový salát. smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 17.1.2016 8:39

Milda3: Tak to jo, když to máte rádi. To tě rodina asi chválí, viď!? smajlik - 68 Na nás by to bylo moc.

 
Milda3
Milda3 - 16.1.2016 20:15

Ivi: co to je ,to není nic moc s chlebem cibulí nebo okurkou to je výborná svačina nebo večeře,dělám z toho i gulášovou polévku,na cibulce a udělá se sos + brambory,rizoto a různé použití,jí to paní,synové a i jedna vnučka,maximálně do dvou měsíců budu dělat další várku a potom znovu aby bylo na chatu kde zas budu tak 3 - 4 měsíce a to si dělám do skleniček taky tlačenku byla dobrá i po 7 měsících ve sklepě

 
Ivi
Ivi - 16.1.2016 19:50

Milda3: Máš to moc krásné smajlik - 47smajlik - 47, ale co s tím vším budeš dělat? To abyste jedli pořád jen konzervy!

 
Milda3
Milda3 - 16.1.2016 17:27

tak opět vepřové konzervy,6.70 kg masa ,cena celkem 475 kč. z toho 25 skleniček 350 ml. a jedna vyjde na 19 kč,plecko bylo za 69 kč a bůček za 74 kč. no nekupe to ,zároveň paní nakoupila na tlačenku,ale tu budu dělat zítra

obrázek - P1160019.JPG

 
orinka
orinka - 15.1.2016 5:47

YXH: Děkujusmajlik - 31

 
Milda3
Milda3 - 14.1.2016 19:15

AncaPa: kdyby to bylo v Ústí nebo někde poblíž,tak bych ti tu dýni daroval

 
Milda3
Milda3 - 14.1.2016 19:12

catcat: díky smajlik - 61

 
Ivi
Ivi - 14.1.2016 16:32

U nás včera rizoto a kyselý okurek, dnes rychlé kuřecí nudličky s bramborem a tatarská omáčka.

 
YXH
YXH - 14.1.2016 16:00

orinka: Dodatecne take vsechno nejlepsi obrázek - 104_Terra_Be_Happy_Bouquet_Flowers.jpg

 
AncaPa
AncaPa - 14.1.2016 15:24

Milda3: no teda těma dýněma jsi mi teď nadělal chutě, asi půjdu nějakou shánět, ať můžu udělat polívku:)

 
catcat
catcat - 14.1.2016 15:07

Milda3: Také se přidávám s gratulací, hlavně to zdravíčkosmajlik - 61

 
Milda3
Milda3 - 14.1.2016 13:12

Linda: dík smajlik - 61

 
Linda
Linda - 14.1.2016 11:34

orinka: Milda3: VSECHNO NEJLEPSI smajlik - 61

 
orinka
orinka - 14.1.2016 11:20

sharon: Děkujusmajlik - 25Milda3:

 
Milda3
Milda3 - 14.1.2016 10:51

sharon: díky smajlik - 61

 
sharon
sharon - 14.1.2016 9:37

ORINCE A MILDOVI .........pevné zdraví a spokojenost do dalších let.....obrázek - 1272125095uY3PPC.jpg

 
sharon
sharon - 14.1.2016 9:37

Milda3: tak to pak jo, to se vyplatí........................

 
Milda3
Milda3 - 14.1.2016 9:00

manka: v sezoně si ji dělám taky ze sklizně na zahradě,ale už zbyly jen dvě skleničky,možná že ještě ji budu na jaře dělat jednou,ale to už z polovičního množství,loni jsem si je koupil na jaře v Lidlu měli na ně velkou slevu,byly za 16 kč ,ale ty jsem doma znovu steriloval (vařil) víc než hodinu,aby ta zelenina změkla a bylo to taky dobrý,jen mě nešlo na rozum proč to prodávali tak lacino když mě vyšla sklenička 350 ml s víčkem na dvanáct korun když jsem je kupoval,no oni je maj jistě o hodně lacinější od výrobce

 
manka
manka - 14.1.2016 7:12

Milda3: máš to pěkný, my taky děláme moravanku, ale v sezoně, když je zelenina na záhonku a co do toho kupujem, tak jen kapie a ty jsou v té době levnější než teď. ale jak píšeš, vyplatí se to vždycky.

 
Milda3
Milda3 - 13.1.2016 19:45

tak tohle mě přišlo na 387 kč + plyn je jich 32,u nás se prodává průměrně tak za 27 kč tak že by to v obchodě stálo 864 kč,tak že úspora 477 - 27 plyn (a to je hodně přehnaný) t.j.450 kč


obrázek - P1130013(2).JPG

 
Milda3
Milda3 - 13.1.2016 18:34

YXH: Díky smajlik - 61

 
Milda3
Milda3 - 13.1.2016 18:33

sharon: mě u toho o peníze nejde,sklenička vyjde na 11.50 kč a mám jich z toho 32,mám to rád a když to koupím v obchodě tak je to tvrdý a takhle to mám pěkně měkké a nedělá mi to problém při kousání,a ten plyn už je maličkost

 
YXH
YXH - 13.1.2016 16:18

Milda3: Vypada to nadherne, moravanku jsem mela vzdycky rada smajlik - 47
obrázek - pripitek(8).jpg
Mildo vsechno nejlepsi k narozeninam. smajlik - 61

 
sharon
sharon - 13.1.2016 14:40

Milda3: nevím, nevím, nechci být za remcavou...ale vyplatí se to když všechno nakoupíš a protopíš plyn a spočítáš ? není lepší konzumovat tu zeleninku čerstvou se zachovnýma vitamínamasmajlik - 26.............................nevím, já kdysi dělala povidla a přišla mi sklenička tak na 60 kč............smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 26

 
batum
batum - 13.1.2016 13:17

Milda3 - ty nezahálíš,parádasmajlik - 47....já jsem dělala zelí,červenou řepu a cibul,taky dobrýsmajlik - 31

 
denda04
denda04 - 13.1.2016 10:49

Milda3: smajlik - 47smajlik - 47smajlik - 47 jsi faktsmajlik - 47

 
denda04
denda04 - 13.1.2016 10:48

sharon: Věru mám v mrazáku jitrničku a prejt chystám se v týdnu smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 13.1.2016 10:37

tak příprava na Moravanku je hotová,povaříno a jen to nacpat do skleniček zalít lákem a zavařit,ale to je už brnkačka
já to dělám,povařím mrkev,celer,květák a červenou kapii, samozřejmě oloupané a očištěné,nakrájím na kostičky,hrášek je mražený,cibulky,čilli papričky a kozí rohy kupované,okurky svoje domácí,

obrázek - P1130012(1).JPG

 
sharon
sharon - 13.1.2016 9:12

peču jelítka ...a jedu na poštu a do Globusu jak se upečou......budou s bramborem a okurkem nebo řepou...............smajlik - 60

 
Milda3
Milda3 - 12.1.2016 11:38

dostal jsem nakládaný sledě,tak jsem z toho udělal pepřenky,zrovna to paní ochutnala a libuje si jak je to dobrý,nakoupil jsem zeleninu a budu opět dělat Moravanku

ještě zbylo kousek kachny a kuřete.tak to paní natrhala a udělala z toho rizoto a tu dýňovou polévku jsem včera nedělal,tak ji udělala dnes ona ,tak z toho je dobrý oběd,vnučky ani syn kachnu nejedí tak jim peče kuře,dřív jsem snědl kachnu sám na posezení a teď vydrží ,už jsem říkal paní aby ji dělala jen půlku aby se to snědlo hned

 
sharon
sharon - 12.1.2016 9:19

u nás dnes vývar s domácím strouháním které jsem večer vyrobila...a čína s bramborem a mrtvej okurek.....smajlik - 64

 
sharon
sharon - 12.1.2016 9:18

Milda3: ty jsou jako malovaný........smajlik - 47

 
evropka
evropka - 11.1.2016 20:03

Milda3: no ty vypadají jak právě utrženésmajlik - 47mnam

 
Milda3
Milda3 - 11.1.2016 12:37

dnes si odpoledne udělám dýňovou krémovou polévku z Hokaida,ještě mám dvě doma a asi dvě nebo tři na zahradě ve sklepě,jsou sklízený v polovině září a stále jsou jako čerstvé,jednu nechám abych viděl jak dlouho vydrží

obrázek - P1110010(2).JPG

dnes k obědu kachna knedlík a zelí ze včerejška a zbytek kaldounu

obrázek - P1110011.JPG

 
Haninka
Haninka - 10.1.2016 17:36

u náš byla taky bramborová kaše, ale s vinnou klobásou, dezert byl pro malého pudink za studena, jsme doma sami, dnes jsem dávala linecké do mrazáku, už to sladké nikdo nechce smajlik - 66

 
YXH
YXH - 10.1.2016 16:42

U nas dneska sunka, bramborova kase a ke kaficku brusinkova bublanina s rumovou omackou.

 
YXH
YXH - 10.1.2016 16:24

manka:Mnam smajlik - 47
janamilan: Haninka: Jo nekdy se dela "z nouze cnost", a vyleze z toho uzasna mnamka. Nekdy "sefkuchari" v televizi nevi co by kde sehnali draheho, aby se vytahli, a je to nejedle.

 
Haninka
Haninka - 10.1.2016 14:44

janamilan: taky si to z dětství pamatuju, knedlíky, zelí, maso, na kostky a smíchat, mňam, určitě to nebylo jen z kvůli úspoře nádobí, ale byl to nejrychlejší a nejjednodušší způsob ohřátí, když nebyly mikrovlnky.

 
janamilan
janamilan - 10.1.2016 14:27

YXH: to je pravda, ta chuť je bezkonkurenční. Ale táta to určitě vymyslel kvůli tomu nádobí a taky aby ze zbytků podělil tři děti a sebe.. A vznikla z toho dobrota, co si dělá i po letech, když už jsou s mamkou sami.

 
Ivi
Ivi - 10.1.2016 11:01

U nás dnes vepřové nudličky s ananasem a k tomu jasmínová rýže. Ke kafíčku nic, protože muž je v lázních a my s mladým po svátcích sladké nemusíme. smajlik - 68

manka: Napsala bys mi recept na ten štrůdl z tvarohového těsta, prosím!? Třeba do vzkazu, ať to tu neplevelíme. Já jeden recept mám, ale ráda si přidám do sbírky další. smajlik - 61

 
manka
manka - 10.1.2016 8:51

u nás včera pečená nakládaná žebra, moc se mi to povedlo.

a dnes králík na česneku, bramborový knedlík a listový špenát. už se moc těším. a ke kafi štrůdl z tvarohového těsta-výborný.

 
YXH
YXH - 10.1.2016 0:08

janamilan: smajlik - 47 ja ani ne kvuli nadobi, ale ono to vsechno dostane tak nejak lepsi smak smajlik - 68smajlik - 68

 
janamilan
janamilan - 9.1.2016 17:52

YXH: podobně to dělal můj táta v pondělí, když v neděli byla kachna a máma měla odpolední, ale smíchal to v hrnci se zelím, aby ušetřil nádobí.

Jé, zrovna zítra ji peču, samo že se zelím a kynutý knedlík.

 
Ivi
Ivi - 9.1.2016 13:22

U nás dnes zdravý oběd - svíčková a knedlík. smajlik - 68smajlik - 57

 
batum
batum - 9.1.2016 13:08

mám tu vnuka,tak vyvářím...bramboračku....hranolky,kuřecí prsíčka v těstíčku s nivou + hlávkový salát.........má to rádsmajlik - 31

 
Ivi
Ivi - 8.1.2016 19:55

No jo, knedlíky s vajíčkem, to je klasika. Taky je občas dělám. smajlik - 57 U nás dneska vepřový guláš s čerstvým rohlíčkem.

 
sharon
sharon - 8.1.2016 17:35

Milda3: jo, jo, aby byli křupavé.....mňam....smajlik - 47

 
YXH
YXH - 8.1.2016 16:37

orinka: Podobne jsem delala predevcirem husi zbytky. Sadlem vymazala zapekaci misku, na to dala zbytky husy, pak trochu zeli, vrstvu nakrajenych bramborovych knedliku a zase zeli. Vrazila prohrat do trouby. Bylo to moc fajn, huba si smakla, jenom zlucnik zadal na vypomoc Becherovku smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
YXH
YXH - 8.1.2016 16:35

batum: Milda3: Knedliky s vajickem delam taky. Orestovat knedliky na masle a pak vajicko. K tomu okurkovy salat a je vecere, ale v trojobalu smajlik - 66
Delam take veku (namazu maslem, dam platek sunky nebo salamu, platek syra a obalim ve vajicku a strouhance) spichuju to paratkem, tak to vypada jako tykadla, holky tomu rikaly ufouni smajlik - 68

 
Milda3
Milda3 - 8.1.2016 10:27

sharon - 7.1.2016 19:16 já taky na cibulce a knedle pořádně orestovat a potom vajíčko

 
Linda
Linda - 8.1.2016 7:56

Je knedliky s vajickem smajlik - 57, ty jsme coby deti mivaly v pondeli k veceri kdyz zustaly knedle od nedele. Me houskovy knedliky doma nikdo neji takze jsem to v zivote nedelala

u nas vcera parizsky biftek na toustu s volskym okem, dneska udelam veprovy gulas a doufam ,ze bude i na zitra a nebo pozitri (zitra jdeme na oslavu a nevim jestli je to i s veceri a nebo ne ).

 
orinka
orinka - 8.1.2016 6:20

sharon: já ještě napřed rozškvařím špek a pak na to ty pokrájené bramborové knedlíky a další a další....kolikrát je tohle jídlo ještě lepší, než původní. Včera jsem tímto způsobem dělala zbylé široké nudle, škvařený špek, na to nudle, do toho bystročické kysané zelí. A opepřit.

 
orinka
orinka - 8.1.2016 6:18

sharon: to jsou ty správné chutě po svátkách, důvěrně známsmajlik - 58

 
sharon
sharon - 7.1.2016 19:18

orinka: a další plán ...podušená mrkev, řapíkatý celer a k tomu bulgur a posypané strouhanou mozzarelou ...tu mají v pytlíku v lidlu a je moc dobrá....i na langoše....smajlik - 57smajlik - 60

 
sharon
sharon - 7.1.2016 19:16

janamilan: a můj muž to dělává na cibulce...knedlíky s vejci na velké pánvi......smajlik - 57

 
janamilan
janamilan - 7.1.2016 17:40

catcat: jestli to někdo nepopletl a neměl se tam místo knedlíků dat sýr, ale i tak je tam ten kečup navíc...

 
catcat
catcat - 7.1.2016 15:17

janamilan: knedlíky s vajíčkem a ossmažené brknedlíky - to je normálka. Tady šlo o tu zrůdnost strčit kus salámu a kečupu mezi dva knedlíky a obalit to v trojobalu!!!smajlik - 66

 
janamilan
janamilan - 7.1.2016 14:58

U nás uzená polévka s kroupami a od včera kuře s rýží. Pač děti neplánovaně zůstaly doma, tak já mám čočkový salát, aby to kuře vyšlo.
K diskuzi na téma knedlíky: doma jsme dělali knedlíky s vajíčkem - na kostky nakrájený knedlík se osmahneme na sádle a zaleje vajíčkem a míchá se to. K tomu zelenina. Manžel to zase dělá z bramborového.

 
orinka
orinka - 7.1.2016 14:46

sharon: nudle s mákem máme zrovna my a muž mě chválí do nebes. Na stará kolena máme nejradši lidová jídla.

 
orinka
orinka - 7.1.2016 14:46

sharon: nudle s mákem máme zrovna my a muž mě chválí do nebes. Na stará kolena máme nejradši lidová jídla.

 
batum
batum - 7.1.2016 14:05

sharon - to já mám ráda, moravské koláče s povidlysmajlik - 47

 
sharon
sharon - 7.1.2016 9:55

batum: já chystám některý den nudle s mákem....a povidlové knedle s mákem .....ty umí můj muž luxusní.....v Penny jsou povidla v akci ...smajlik - 68

 
sharon
sharon - 7.1.2016 9:54

nevařím ...až se dojí zbytky......nebudu nic vyhazovat nejsme Rotchild....smajlik - 68smajlik - 33

 
sharon
sharon - 7.1.2016 9:53

Milda3: přesně smajlik - 47a plnit kůžičky......blé......já myslím že když je hlad tak se sní všechno jenže my hlad nepoznali.......smajlik - 64

 
batum
batum - 6.1.2016 23:38

Dneska k obědu po dlouhé době.....škubánek s mákem polité sádlem...no prostě dietkasmajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
batum
batum - 6.1.2016 23:36

Knedlíky -- kolečka otočím v rozkvrdlaném vajíčku a šup na olej,pak mám ráda kečup a jaká je snídaně,nemusím krájetsmajlik - 34 ale 3obalsmajlik - 70

Jak psala sharon, tak mezi plátky veky paštikou namažu, obalím ve vajíčku a strouhance, šup na olej a příloha zeleninasmajlik - 47

Pak to dělám na sladko,tak, že místo paštiky, namažu sladký tvaroh,trochu namočím do mléka,strouhanka, šup na olej ..teplé balím v cukr.moučce....má to chuť jak lívance.smajlik - 47

 
Alča
Alča - 6.1.2016 21:52

Milda3: když jsme zabíjeli 2x do roka a tlačenku už nikdo nejedl, tak jsem ji přemlela a udělala z ní karbanátky a můžu říct, že normálně jsem je nikdy tak neochutila jak z té tlačenky

 
Milda3
Milda3 - 6.1.2016 20:22

Ivi: no když může Hruška tlačenku

 
Ivi
Ivi - 6.1.2016 20:10

evropka: Bléé, zní to jako píše YXH, ale když někdo pociťuje potřebu smažit v trojobalu knedlíky ..... smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 19:09

evropka: jo? A jaký? Svěř se smajlik - 64

 
evropka
evropka - 6.1.2016 18:56

děvčata,ještě k těm knedlům,když jsem napsala názor tak mě málem vyhodili ze skupinysmajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 18:28

sharon: odpuštěno smajlik - 64smajlik - 68smajlik - 69

 
YXH
YXH - 6.1.2016 16:29

orinka: Souhlasim, zni to spis jako fujtajbl.

 
sharon
sharon - 6.1.2016 14:59

Haninka: smajlik - 56smajlik - 56smajlik - 44 promííííň...............

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 14:35

NEVŠIMLA??? smajlik - 85smajlik - 85smajlik - 85

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 14:35

sharon: poznávám Tě, drahá...

 
sharon
sharon - 6.1.2016 13:55

Haninka: zvonečku odzvonilo....ale musím něco jinýho vymyslet - toto je jen prozatím....smajlik - 68smajlik - 68 ajóóóóó stejná.....ty jo , já si ani nevšimla.....jdu měnit !!!!

 
orinka
orinka - 6.1.2016 13:25

catcat: tak jestli je to odtamtud, pak se samozřejmě nedivím, blafy z Mimibazaru slouží coby odstrašující příklad spatlanin. Hele, to už jsou lepší houskové knedlíky s povidlovou omáčkou. Sypané strouhaným perníkem a polité máslem. To je aspoň normální jídlo. Trojobal.... v něm se dá smažit i náčeňová hadra.smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 12:17

sharon: co to máš za ikonku drzounko? smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 6.1.2016 11:38

evropka: lepší než Láďa Hruška.......................smajlik - 76

dělávám tak dvakrát do roka...ale veku , máslo, sýr , šunku a dvě slepit , obalit a osmažit , nahoru hořčici a cibulku.......

 
catcat
catcat - 6.1.2016 11:26

evropka: to je hit Mimibazarusmajlik - 68

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 99550.
Archiv anket.