Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  
YXH
YXH - 6.1.2016 16:29

orinka: Souhlasim, zni to spis jako fujtajbl.

 
sharon
sharon - 6.1.2016 14:59

Haninka: smajlik - 56smajlik - 56smajlik - 44 promííííň...............

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 14:35

NEVŠIMLA??? smajlik - 85smajlik - 85smajlik - 85

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 14:35

sharon: poznávám Tě, drahá...

 
sharon
sharon - 6.1.2016 13:55

Haninka: zvonečku odzvonilo....ale musím něco jinýho vymyslet - toto je jen prozatím....smajlik - 68smajlik - 68 ajóóóóó stejná.....ty jo , já si ani nevšimla.....jdu měnit !!!!

 
orinka
orinka - 6.1.2016 13:25

catcat: tak jestli je to odtamtud, pak se samozřejmě nedivím, blafy z Mimibazaru slouží coby odstrašující příklad spatlanin. Hele, to už jsou lepší houskové knedlíky s povidlovou omáčkou. Sypané strouhaným perníkem a polité máslem. To je aspoň normální jídlo. Trojobal.... v něm se dá smažit i náčeňová hadra.smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 12:17

sharon: co to máš za ikonku drzounko? smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 6.1.2016 11:38

evropka: lepší než Láďa Hruška.......................smajlik - 76

dělávám tak dvakrát do roka...ale veku , máslo, sýr , šunku a dvě slepit , obalit a osmažit , nahoru hořčici a cibulku.......

 
catcat
catcat - 6.1.2016 11:26

evropka: to je hit Mimibazarusmajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 6.1.2016 9:11

evropka: jako kynutý houskový? To bych si asi odpustila...

 
manka
manka - 6.1.2016 8:00

evropka: jakože mouka osmažená jo?smajlik - 76smajlik - 76

 
Marol
Marol - 5.1.2016 23:12

evropka - Dík, dobré připomenutí. smajlik - 61
Smažila jsem je, ale už dávno.
Mezi 2 kolečka knedlíků jsem dala 2 plátky sýra
a doprostřed měkký salám. Obalila jako řízek
a usmažila. Do vajíčka přidat trochu soli.smajlik - 31

 
evropka
evropka - 5.1.2016 21:40

děvčata,tady na jedné diskuzi na FB doporučují knedlíky v trojobalu,tak to je výzva co Lindo?

 
choc_ivi
choc_ivi - 5.1.2016 9:57

Linda: já jsem na novoroční oběd dělala taky panenku. Naplnila jsem ji kouskem mozzarely a sušeným rajčetem, spichla párátkem, hodila do trouby a k tomu pečené brambory, no mňamka to byla, ještě jsem to mohla obalit ve slanině, ale vzpomněla jsem si pozdě smajlik - 55

 
sharon
sharon - 5.1.2016 9:37

včera dva velké štrůdly...a dnes nic nedělám, jsem sama doma až do večera a tak "leháro".......smajlik - 92

 
YXH
YXH - 4.1.2016 17:13

Ivi: Ne neji, ji jenom kure a krutu a jinak hovezi a veprove.
Prisla jeste dcery kamaradka s klucinou, tak toho nezbylo az tak moc. Dala jsem holkam krabicky at si nandaji kolik chteji a tak je to vesmes pryc. smajlik - 47 Zbylo mi zeli a knedliky (tech jsme delali opravdu hodne, protoze je dame do mrazaku a pak se hodi treba k sunce a spenatu, nemusim se s tim moc placat). No a ze zeli bude zelnacka. smajlik - 58

 
denda04
denda04 - 4.1.2016 9:19

sharon: smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

u nás budou taky šunkáčesmajlik - 68smajlik - 67

 
sharon
sharon - 4.1.2016 9:11

u nás včera plná velká remoska šunkafleků - budou i dnes a navíc kastrol hovězího guláše....manžel do práce a zbytek se dojí - snad bude do středy...odmítám hned zase vařit...smajlik - 36

 
Linda
Linda - 4.1.2016 7:27

Tak a jsme zpatky v normalu a ja opet resim co varit smajlik - 16...vcera jsem udelala z pulky veprove panenky cinu a dneska resim co podniknout z druhe pulky???? smajlik - 26 Snad do vecera na neco prijdu smajlik - 58

 
Ivi
Ivi - 3.1.2016 18:08

YXH: Skorozeťák nejí husu? Aspoň na vás víc zbylo! smajlik - 64smajlik - 68

 
YXH
YXH - 3.1.2016 17:25

Dneska husa, knedliky a zeli a pro skorozetaka rizky a brambory.

 
YXH
YXH - 1.1.2016 16:40

Ivi: Diky za napad!smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 1.1.2016 13:21

U nás na novoroční oběd čočka s uzeným, sypaná smaženou cibulkou a doplněná kyselou okurkou. Jako zákusek zmrzlinový pohár s mandarinkami, ananasem a banány, politý rozpuštěnou čokoládou a ozdobený šlehačkou. smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 31.12.2015 19:00

obrázek - 2016.jpg

 
Anahir
Anahir - 31.12.2015 14:11

Přeji hezkého Silvestra smajlik - 64
obrázek - 1919146_10156313811295335_5177903781859806986_n.jpg

 
YXH
YXH - 29.12.2015 16:20

obrázek - email_PF_2016.jpg

 
sharon
sharon - 28.12.2015 20:09

u nás dnes rajská ale prý exclusive...smajlik - 68
smajlik - 43 si dvakrát přidal....s maskem z polévky , kus kližky......taky jsem si pošmákla....smajlik - 68smajlik - 26

 
Anahir
Anahir - 24.12.2015 11:52

Hezké vánoce všem smajlik - 30
obrázek - 4(1394).jpg

 
batum
batum - 24.12.2015 9:39

smajlik - 45smajlik - 45smajlik - 45smajlik - 45smajlik - 45smajlik - 45
Všem moc děkuji, za krásné a chutné nápady po celý rok
přeji pohodové Vánoce a krásný Nový rokobrázek - 14_1_(17).gif

 
sharon
sharon - 24.12.2015 9:18

krásné vánoce všem kuchtičkám a kuchtíkům.......smajlik - 54obrázek - 12189866_732740176826276_8961887118058405527_n.jpg

 
denda04
denda04 - 24.12.2015 6:26

obrázek - fotka_320(532).jpg

Veselé Vánoce všem,
ať žijete svůj sen
až přijde Nový rok,
uděláte další krok.

 
YXH
YXH - 24.12.2015 0:17

Milda3: Ti budou bezvadni smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 23.12.2015 22:22

obrázek - Smazene_koule(1).JPG

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 22:14

obrázek - 2ai3l2g.jpg

 
Ivi
Ivi - 23.12.2015 21:24

Milda3: To ti budou zítra určitě chutnat! smajlik - 58smajlik - 68smajlik - 54

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 21:04

Ivi: tak s těma kaprama jsem se matlal od 4 hodin do 3/4 na 8 ,já je stahuju z kůže a dost jsem odpočíval,ale už mám klid

 
YXH
YXH - 23.12.2015 17:39

obrázek - Vanocni_prani_2015.jpg
Vanocky hotove, smajlik - 32jeste jsem delala pro skoro zetovo tatinka bez rozinek a mandli (on to nemuze jist), tak jenom obycejnou..

 
YXH
YXH - 23.12.2015 17:38

Milda3: Krasa samasmajlik - 60 a kdy ze mi sem ten uzasny salat dorazi? smajlik - 64

 
babkatapka
babkatapka - 23.12.2015 16:54

Koukám na ty přípravysmajlik - 76já letos opravdu úplně jinak obrázek - P1010027(24).JPG

a jídla bude také málo, všechno jsem koupila a tak to mám bez práce.
Proč se snažit, když načisto nikdo nepřijdesmajlik - 26 budu jen odpočívat a uvařím si to, na co mě zrovna přijde chuť. Uvidím jak se mi to bude líbitsmajlik - 26

 
Ivi
Ivi - 23.12.2015 14:35

Milda3: Ty jsi hrozně akční! Na ten salát jsi vstával nejmíň ve čtyři a teď ještě tři kapři! smajlik - 76smajlik - 80 Pánbůh vám to požehnej, to budou hody! smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 13:39

tak už jsou kluci tři,tak mi začne nepříjemná makačka

obrázek - PC230002.JPG

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 12:24

Ivi: ale vypadá moc pěkně

 
Ivi
Ivi - 23.12.2015 11:49

Tak už mám taky salát hotový, ještě přikrýt potravinovou folií a jde na odležení.
obrázek - P1420005.JPG
U nás jen v "malém" cca 2,5 kg - jsme jen tři. smajlik - 68

 
Linda
Linda - 23.12.2015 11:13

Milda3: kaprik je dobrej i studenej smajlik - 47

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 11:08

paní se asi zcvokla,jela koupit ještě třetího kapra,dva se jí zdají málo,dříve jsem to jedl jenom já a teď si vezme i paní ,syn i vnučky a to ještě dělá spoustu řízků kuřecích a vepřových a vinnou klobásu

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 9:50

Linda: jo to jsou vajíčka

tak už jsem koupil i kapry,ještě je udělat a mám klid

obrázek - PC230001(2).JPG

 
sharon
sharon - 23.12.2015 9:08

Linda: Z TOHO SI NIC NEDĚLEJ, MĚ SE TAKY SKORO POKAŽDÝ SESUNE i když ji sešpendlím špejlema.....nechápu jak to dělávala maminka že je měla výstavní - už se jí nezeptám....smajlik - 26tyhle už jsou před pár lety.....obrázek - 1329997484_2144(2).jpg
my dáváme tak 10 vajec....bez vajec to není ono ....smajlik - 68

 
Linda
Linda - 23.12.2015 8:04

Milda3: ty mi delas chute smajlik - 57.... technicky dotaz - davas i vajicka a nebo co jsou to ty mrnavy bily ctverecky v krabickach?

vcera jsem pekla vanocky, nakonec dcera zadelavala behem dne a ja vecer peklam takze zadny extra dlouhy kynuti se nekonalo. A vysledek - chutove cuper, tvarove hmm jak to popsat, jedna je fajn a druha mi omdlela v troube pri peceni (tak se vyjadrila dcera), proste lezela na boku smajlik - 16

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 6:56

a je připravenej k expedici

obrázek - PC230006(1).JPG

 
Milda3
Milda3 - 23.12.2015 6:36

salát je hotovej na uležení do zítřka,je ho 10 kilo,ale něco odpochoduje

obrázek - PC230003(1).JPGobrázek - PC230005(1).JPG

 
evča.
evča. - 22.12.2015 22:44

Všem přeji pěkné vánoceobrázek - vesele_vanoce(9).jpg

 
sharon
sharon - 22.12.2015 9:48

andys: Milda3: smajlik - 47

 
TULI
TULI - 21.12.2015 18:45

Ivi: vypada dobre - klidne i bez prilohy bych ho SEZRALA smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 21.12.2015 16:22

Renda68: JJ smajlik - 75

 
Renda68
Renda68 - 21.12.2015 15:34

Ivi: Teda ten jesmajlik - 57smajlik - 60. To je na Kobližné?

 
YXH
YXH - 21.12.2015 15:13

Milda3: Tu kucharku mam taky a je s ni spojeny pribeh a hodne vzpominek.
Zdedila jsem ji po mamky kamaradce tady u nas. Bydlela hodinku cesty od nas. Pochazela ze stejne vesnice jako moje mamka, a nevidely se od konce valky. Pani se vdala a odstehovala sem, nahodou po nasem prijezdu jsme potkali chlapka, ktery u ni bydlel. Slovo dalo slovo a tak jsme se sesli a mamka s ni take, bylo to dojemne setkani. Od te doby jsme byli ve styku, kdyz pani zemrela, lide co vyrizovali jeji pozustalost, mi privezli do prace bednu s knizkami, ze pry jim to je lito to vyhodit.... Tak mam tuhle a jeste jednu od pani Sandnerove. Pokazde, kdyz si nevim s necim rady, tak se jdu poradit s Julinkou...smajlik - 58

 
Milda3
Milda3 - 21.12.2015 14:34

sharon: já jsem ji koupil paní v roce 1970 v trafice v poliklinice v Klimentský v Praze,stála 59 korun a bylo to už 7 vydání,dnes už je to rozpadlé,ale je stále celá komplet,kdysi si s ní pohrála vnučka když byla ještě malá

obrázek - PC210002.JPG

 
andys
andys - 21.12.2015 14:33

sharon: Já vím, často v ní listuji.

 
sharon
sharon - 21.12.2015 9:38

andys: té so považuj...to je krásná kniha ...pamatuju se když vyšla - dělala jsem v Knize ...to byl tehdy hit !!!!smajlik - 68smajlik - 54

 
andys
andys - 21.12.2015 8:29

Linda: mám starou kuchařku..........kuchařka naší vesnice.......podle ní dělám vánočku léta a tam píšou, pokud se použije na vánočku lepší těsto tj. s máslem je lepší jí nechat kynout přes noc. Já to tak dělám a nemám problém. Je fakt, že těsto překyne přes mísu , ale to se nic neděje. Píšou tam, že těsto s tukem je těžké a čím déle se nechá kynout tím je výsledek lepší.

 
sharon
sharon - 20.12.2015 16:23

Linda: tak to zkus a uvidíš - držím palcesmajlik - 47....taky se na ně chystám , ale já jsme doma....když jsem chodila do práce tak jsem pekla po nocích......smajlik - 26

 
Linda
Linda - 20.12.2015 11:35

sharon: ja normalne taky nechavam kynout tak 2-3-4 hodiny, upletu a opet kyne tak hodinu a jde do trouby. Jenze nejak nestiham - pect je dneska mi prijde brzo (jime je jenom ja a starsi dcera a ta dorazi domu bud zitra vecer anebo v utery), z prace vsechny tri dny prijdu tak kolem 16 h a to bych byla hotova o pulnoci. Takze mi zbyva zadelat je vecer a nechat do druheho dne az prijdu z prace. A rozhodne se mi nechce rano vstavat o pul hodiny driv a zadelavat vanocky nez pujdu do prace, uz takhle vstavam v 5 smajlik - 68

 
sharon
sharon - 20.12.2015 9:50

Linda: tak to jsem ještě neslyšela ale vyzkoušet to můžeš....jinak tak 2 hod a aspoň 3x přemísím.......

 
Ivi
Ivi - 20.12.2015 9:44

Linda: Klidně to můžeš udělat, ale dej to těsto kynout do chladu (studená komora, lednice). V pokojové teplotě by ti překynulo.

 
Linda
Linda - 20.12.2015 9:34

Jak dlouho nechavate kynout vanocku? Kdybych dneska vecer zadelala a nechala testo pod uterkou muzu ji pect az zitra vecer az prijdu z prace a nebo je to moc dlouho nechat testo jen tak????

 
Ivi
Ivi - 19.12.2015 20:27

Dneska jsem nevařila, flákala jsem se na vánočních trzích u punče a vařili za mě U mlsné kozy. smajlik - 68
obrázek - 071._Muj_rizek(1).jpg

 
orinka
orinka - 19.12.2015 6:40

sharon: krásně ti naskočily!smajlik - 47

 
orinka
orinka - 19.12.2015 6:40

Haninka: už se začínám uzdravovat - máme tu lazaret s virózou - tak jsem si teď aspoň udělala těsta, aby byl aspoň talířek něčeho, když mě to skolilo. Právě na kokosky, na ovocný chlebíček a skládaný perník. Až udělám za pár dnů vánočku, ze zbylých našetřených bílků bych ráda zkusila štafetky
http://bonvivani.sk/recepty/stafetky-roladky
mám je moc ráda, ale nikdy jsem je nedělala a tady vypadají docela jednoduše. Ovšem nečekám, že je budu mít taky tak krásnésmajlik - 68

 
sharon
sharon - 18.12.2015 17:11

batum: no jo a druhý den mám padla........................zítra nevařím , jdem s přáteli na vánoční obídek.................smajlik - 33 do naší hospůdky.....smajlik - 68

 
batum
batum - 18.12.2015 16:38

sharon - smajlik - 47ty nejsi troškař, když už tak užsmajlik - 34

 
sharon
sharon - 18.12.2015 15:22

i u nás kokosky....obrázek - 1355675687_7098(2).jpg

a kousek kuřátkaobrázek - 1334506099_1506(4).jpg

a oblíbené snídaňové suky...obrázek - 1329820303_3564(6).jpg

 
YXH
YXH - 18.12.2015 15:04

Lessmannova: Rizky a bramborovy salat, prijdou kamaradi. V nedeli zbytky od soboty....
Milda3: Jdu koupit kokos.smajlik - 47

 
Haninka
Haninka - 17.12.2015 18:44

Kokosky dělám podle receptu od kominice (jako Milda), jsou jednoduché, rychlé a moc dobré smajlik - 47

 
batum
batum - 17.12.2015 12:49

Milda3- ty máš krásný kopečky, to já jsem měla paskřivky,ale taky dobrý a jsou podle ŠŽ,ale nevím které,posílám ji díksmajlik - 5protože když zbydou bílky,tak co s nima.......

Kokosky....3 bílky,18dkg jemného krystalu šlehat v páře, pak lehce vmíchat 10 dkg kokosu a 3 dkg strouhanky......chuťově výbornésmajlik - 47

 
sharon
sharon - 17.12.2015 10:00

Linda: no jo , máslo jak povolí tak se plpe....smajlik - 68...jedině fakt jíst z lednice.....

 
Linda
Linda - 17.12.2015 10:00

Ivi: dobry napad smajlik - 47.... tohle je vareny - rozpusti se maslo a prida do neho mouckovy cukr a smetana a vari 5 minut a pak do variciho nasypat kokos (asi se tim spari nebo cert vi co) a vsechno se nacpe do formy a da rychle zchladit (=zaparilo mi to lednicku smajlik - 34) - takze ve výsledku to ma tvrdy povrch a mekky uvnitr, ale jak se to vytahne z lednicky tak je z toho krupavy maslo ...peceni tomu asi da jistotu, ze se to tak silene nerozpousti smajlik - 26

 
Ivi
Ivi - 17.12.2015 9:24

Linda: Tak to buď můžeš uchovávat v lednici a jíst to chlazené (což je sice asi dobré, ale dost nepohodlné) nebo z toho udělat jiné nepečené cukroví (třeba přidat nějaké nadrobené máslové sušenky, rozinky v rumu a podobně, udělat kuličky a ty pak obalit v kokosu). Já nedávno našla recept na tyhle kostky taky, ale většina receptů na kokosové kostky má pečený vnitřek, což je asi jistota.

 
Linda
Linda - 17.12.2015 8:52

sharon: do tehle melo prijit maslo takze pravy maslo navic jsme splasila bez soli smajlik - 26...mely to byt bounty tycinky. Cerstve vytazene z lednicky to je hodne podobne te mekke naplni co je v bounty, ale nech to pul hodiny na stole a chutna to jako maslo ve kterem krupe kokos smajlik - 48

 
sharon
sharon - 17.12.2015 8:48

Linda: jak chvilku stojí tak je to asi tukem ...jaký jsi vlastně dala ?....

 
Linda
Linda - 17.12.2015 8:07

manka: ledovy kastany nemam, zkusim tu druhou moznost smajlik - 47 DIKY smajlik - 31

 
manka
manka - 17.12.2015 8:04

Linda: já buď jen rozpustím ledové kaštany nebo dávám 100 g kakaka, 100 g čokolády na vaření a na naředění máslo dle potřeby. rozpustím vše ve vodní lázni.

 
Linda
Linda - 17.12.2015 7:01

Tak hlasim zkusebni kokosovy kostky jsou na hranici nepozivatelnosti smajlik - 48...pokud se konzumujou ledove hned po vytazeni z lednice tak to jeste jakz takz jde, ale pokud stoji chvilku na stole a zacnou se "roztekat" tak vyslovene chutnaji jako tuk a nic v nem - netusim jestli je nekde udam a nebo jestli pujdo udo kosesmajlik - 26

PS. jak delate cokopolevu na vanocni cukrovi? Nasla jsem recept na internetu, podle ktereho by se nemela pri krajeni lamat, podle ohlasu pod receptem pry fantazie, podle me opet na hranici pozivatelnosti smajlik - 66, prosim neco vyzkouseneho lety overeneho, koncim s experimenty !!! smajlik - 16

 
Milda3
Milda3 - 16.12.2015 19:19

orinka: je tu všechno možný,ale odpeckovač ne

 
orinka
orinka - 16.12.2015 18:47

Milda3: Hele, ty máš kokosky takové klasické, ale já, jak to napěchuju do odpeckovače - to je taková ta kovová malinká miska s rukojetí, co jinak na nic nepotřebujusmajlik - 68 - tak vyklápím malé úhledné kopečky, jeden jako druhý a jde to krásně od ruky. Já to vždycky před nabráním těsta namočím do vody, pak se to vyklopí jedna báseň. Jestli máš doma v šuplíku odpeckovač, kterým taky určitě neodpeckováváte vůbec nic, tady je pro něj využití!

 
Milda3
Milda3 - 16.12.2015 18:18

leila: kokosky od kominice asi z loňska

obrázek - PC040036(1).JPG

 
leila
leila - 16.12.2015 16:53

Milda: Orinka: Moc děkuju, jste zlatí :) určitě budou zase chutnat jako loni.

 
orinka
orinka - 16.12.2015 15:13

Milda3: Potvrzuju!!!! Jsou geniálně jednoduché, velice rychlé. Dělávám radši ze dvojí dávky, vyjdou z toho 2 plechy. Nabírám odpeckovačkou, otřu o bok mísy, vyklopím - takhle mám pravidelné pěkné tvary. Na talíři vypadají opravdu pěkně, nemluvě o výborné chuti.

 
Milda3
Milda3 - 16.12.2015 14:28

leila: já to mám zkopírovaný takto

Kokosky od kominice, "jež kolemjdoucí tahají za frňák"
Potřebujete: 100 g kokosu, 100 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžičku másla (klasické máslo, ne margarín)
Postup: Všechno smícháme dohromady, pomocí dvou lžiček děláme bochánky a klademe na plech s pečicím papírem. Pečeme při 180 °C dozlatova.

dělal jsem je podle toho a jsou moc dobrý

 
leila
leila - 16.12.2015 14:20

zdravím všechny vespolek ,mám velikou prosbu vloni jsem poprvé pekla kokosky od kominice a byli úplně super, proto jsem je chtěla letos upéct znova a někde se mi zatoulal recept .Moc bych prosila nemáte ho některá zapsaný, že by mi ho znovu napsala

 
orinka
orinka - 16.12.2015 13:24

Linda: kokosový je OK, nesmí to být PALMOVÝ. Ta rostlina vypadá jinak, než kokosová.
tady je odkaz na stránku A dost, která se různými sajrajty zabývá - zde konkrétně jde o palmový tuk
https://www.stream.cz/adost/10008403-palmovy-olej#nejnovejsi

 
sharon
sharon - 16.12.2015 13:00

nám ten tuk samotnej taky nechutná.....smajlik - 58

 
Ivi
Ivi - 16.12.2015 10:52

orinka: Santé: Jde o tom číst třeba tady:
http://www.annajermarova.cz/kokosovy-a-palmovy-olej-dva-rozdilne-tuky-udelejte-si-konecne-jasno/

 
Ivi
Ivi - 16.12.2015 10:51

orinka: Santé: Myslím, že s těmi ztuženými tuky máte pravdu. Už jsem četla několikrát jaké svinstvo je palmový a palmojádrový tuk (naposled asi před týdnem, ale teď honem ten podrobný článek nemůžu najít). Taky už dost let ztužený tuk nepoužívám, nechutná nám to. smajlik - 75

 
sharon
sharon - 16.12.2015 8:56

orinka: to je pravda , mě uspokojilo že není škodlivý...........smajlik - 68smajlik - 54

 
Linda
Linda - 16.12.2015 6:35

Ivi: to me nenapadlo smajlik - 16....ja jenom hledala po internetu recepty bez drcenych piskotu a zarazila jsem se u 100% tuku ..mrknu se jeste na to...diky smajlik - 25

jo a vcera jsem koukala v krame ten mistni Palmin je 100% kokosovy olej/tuk - tak nevim jestli to je pouzitelny smajlik - 26
a vecer jsem vyrabela bounty kostky - tuhnout v lednici tak uvidim vecer, jestli namaha stoji za vysledek ci ne smajlik - 64

 
Lessmannova
Lessmannova - 15.12.2015 20:05

Tak co zítra k obědu dámy? smajlik - 67

 
Ivi
Ivi - 15.12.2015 19:17

Linda: Nepíšeš co nepečeného chceš dělat. Do některého jde dát máslo, do některého ne. Když napíšeš, jaké nepečené, tak ti třeba děvčata napíšou podobný recept s máslem. smajlik - 54

 
YXH
YXH - 15.12.2015 16:45

Linda: 100% tuk je neco jineho jak pisou holky, maslem se nahradit neda. Do cokoladove polevy maslo jeste dat muzes, ale jinak by asi to cukrovi nedrzelo pohromade. smajlik - 26

 
orinka
orinka - 15.12.2015 16:25

sharon: no jo, dýchat musím a vybrat se nedá, ale koupit můžu jenom to, co chci jásmajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 15.12.2015 15:55

Haninka: Jo a zapomněla jsem - mám i recept se sušeného mléka (tam je taky máslo). smajlik - 57

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 86949.
Archiv anket.