Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept
YXH
YXH - 21.2.2017 16:03

Dneska karbanatky, brambory a salat. Zitra nemam zdani. smajlik - 68

 
sharon
sharon - 21.2.2017 10:17

u nás dnes budou nudle na pánev s kachními játry , řapíkatý celer , porek, mrkev a žampiony..........................smajlik - 76co pořád vymýšlet ......

 
Linda
Linda - 21.2.2017 10:07

U nas vcera varil manzel = objednal pizzu smajlik - 34. A dneska bude klobasa s bramborem a cervenym zelim, co mela puvodni byt vcera smajlik - 47

 
denda04
denda04 - 21.2.2017 9:35

smajlik - 57smajlik - 58smajlik - 47Ivi:

 
Ivi
Ivi - 20.2.2017 12:21

catcat: Klíďo si nabídni dvakrát! smajlik - 61

 
catcat
catcat - 20.2.2017 11:31

ale 2x jsem nevařilasmajlik - 58

 
catcat
catcat - 20.2.2017 11:31

Ivi: mňam, s dovolením si nabídnu. Já nepekla, ale v sobotu byly francouzské brambory, v neděli brkaše a minutkový hovězí guláš a okurkový slát. Mladý mi vyjedli všechno do posledního drobečku, jen 1 jogurt po malé mi nechali v lednici. Ale proto jsem vařila, potěšilo mě tosmajlik - 77

 
catcat
catcat - 20.2.2017 11:31

Ivi: mňam, s dovolením si nabídnu. Já nepekla, ale v sobotu byly francouzské brambory, v neděli brkaše a minutkový hovězí guláš a okurkový slát. Mladý mi vyjedli všechno do posledního drobečku, jen 1 jogurt po malé mi nechali v lednici. Ale proto jsem vařila, potěšilo mě tosmajlik - 77

 
YXH
YXH - 19.2.2017 23:50

Dneska jsem varila smajlik - 49 cina objednana na 5 vecer smajlik - 68

 
YXH
YXH - 19.2.2017 23:49

Ivi: Krasny mnam, dekuju.

 
Ivi
Ivi - 19.2.2017 18:41

Zase jsem trochu pekla, tak si nabídněte, kdo máte rádi švestky! smajlik - 61
obrázek - Svestkovy_kolac_Z.JPG

 
YXH
YXH - 17.2.2017 15:11

manka: Linda: Jo paprika tu je bez chuti, barvy a zapachu, a majoranku vozim taky, ta mistni nema chut a vuni. Zkousim ji pestovat, nekdy vyjde, nekdy ne, tak ji radsi vozim. Stejne tak polivky v sacku, jak hrachovou tak gulasovku, a ta se hodi misto papriky, protoze delame klobasy, tak na ne padne hodne papriky, tudiz nahrazuju jak se da. smajlik - 68
Zase na druhou stranu, jsme v Tescu koupilli salsu a chutnalo to jako nedobra majda na spagety smajlik - 68 a kdyz jsem delala cerstvou, tak jsem musela koupit 2 kvetinace koriandru (zelenou nat), protoze ji ve svazku neprodavaji, jenom petrzel. Proste kazdy kraj ma svoje speciality. smajlik - 64

 
Linda
Linda - 17.2.2017 10:22

sharon: nejsem Micurin smajlik - 26... koupila jsem si seminka snad milionkrat a vyrostla mi parkrat a uvadla, nasusila jsem snad jednou. Vloni jsem ji potkala v zahradkarstvi uz jako pomerne velkou rostlinku, zasadila na zahrade, vykvetla, vcelickam moc chutnala. ale listky skoro zadne smajlik - 26. Doufam,ze se rozroste a budu susit letos (teda jestli prezila zimu). Susim takhle oregano, to jsem si dovezla vykopnuty kus od znamych z Jeseniku a rozrostl se primo priserne, ted se ho spiz snazim usmernit aby rostl jenom v zahone jemu urcenem smajlik - 16

 
sharon
sharon - 17.2.2017 10:14

Linda: majoránku pěstuju i na balkoně , postupně stříhám , usuším a odrtím a je to sakra rozdíl od koupené......smajlik - 47, navíc jí dáváme i na zahradu , tam suší manža...........smajlik - 68

 
manka
manka - 17.2.2017 10:06

Linda: nemyslela jsem cyankali, myslela jsem manželkusmajlik - 68

 
Linda
Linda - 17.2.2017 9:42

Ivi: jo a vozim majoranku!!! Ta tu vubec neexistuje

 
Linda
Linda - 17.2.2017 9:41

manka: cyankali se snad grilovat neda smajlik - 16.... ne nejsme, jeho rodina nas letos jeste nenavstivila a tak neni k vuli cemu se hadat smajlik - 42

Ivi: ja kdyz se v 1993 odstehovala do dk tak tady bylo bezne k mani: sul, pepr, paprika (ani sladka ani paliva, neco blize neidentifikovatelnyho mezi), bobkovy list, kari, skorici, kardemomme, vanilkovy cukr a to je tak asi vsechno koreni. A potom ve velkym hypermarketu (neco typu Tesca) mely znackovy koreni Santa Maria, vetsi vyber, ale SILENY ceny. A to bylo vsechno, vic neexistovalo, udela blby gulas bylo neproveditelny. Stejne tak treba kdyz holky povyrostly tak jedly pudink - v dk pouze vanilkovy a cokoladovy, dneska je snad k mani i jahodovy a opet nic vic. Ale nastesti uz u nas pudink nikdo neji tak je mi to sumak <smajlik16. A s korenim je to dneska o milion procent lepsi, hlavne u soukromniku se da splasit neuveritelny, takze si dovaim uz jenom mlety kmin, nove koreni a tu papriku.

 
manka
manka - 17.2.2017 9:10

Linda: nechtěl prozradit? toho bych se i bálasmajlik - 68nejste pohádaní??smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 17.2.2017 7:51

Holky, to by mě vůbec nenapadlo, že nekoupíte obyčejnou papriku. smajlik - 6smajlik - 76 Člověk je tak nějak zvyklý, že tyhle věci běžně jsou. Já teď kupuju vždycky velký pytel Kotányi, ale dřív jsme měli papriku svoji a ta byla nejlepší. Táta napěstoval papriky, usušil a namlel - tak jako domácí žádná kupovaná nebarví.

 
Linda
Linda - 17.2.2017 7:27

YXH: u nas je paprika chutove docela dobra, ale VUBEC nebarvi, ani v oleji se nerozpusti smajlik - 26. Taky vozim velka baleni z Cech, kde ji kupuji na trzich, a nebo mi dovazi kamoska z Madarska a ja si ji pak dovezu do Dk smajlik - 16.

U nas dneska viking hodi na grill neco (nechtel mi vcera prozradit co smajlik - 64) - je mi to jedno, hlavne ze nemusim nic vymyslet smajlik - 16, a ja k tomu udelam jenom michany salat. Na zitra si objednal peceny bucek s bramborem a petrzelovou omackou (mistni specialitka) a v nedeli udelam asi ptacky, mam na ne chut smajlik - 57

 
manka
manka - 17.2.2017 7:14

YXH: ale však jo, vůbec mě nenapadlo, že nekoupíš dobrou papriku.

 
sharon
sharon - 16.2.2017 19:09

u nás dnes hovězí vývar z kusu žebra + večer jsem nastrouhala drobení a polévka s pažitkou mnamka , + smažená aljašská treska + brkaše + hruškový kompot....jsme si šmákli...smajlik - 68

 
sharon
sharon - 16.2.2017 19:07

a já panenku vůbec nekupuji....v globu prodávají tzv. vepřové válečky - mnohem lepší jak celá panenka.....na řízečky , medailonky - super.........

 
YXH
YXH - 16.2.2017 15:54

manka: Kdyz ona mi ta prvni chut poradna evropska paprika do gulase dosla a to co tu prodavaji pod nazvem paprika je bez chuti, tak davam gulasovou polivku chuti cislo 2,3,4,5,6,7,8, 9 10..... smajlik - 68
Kdyz koupim to co tu prodavaji pod nazvem "paprika" vyjde z toho cokoliv, jenom ne gulas smajlik - 68
Jinak pravy pulled pork delam s vlastni bbq omackou v pomalem hrnci. To s gulasovkou spis byl experiment, ale vysel.

 
manka
manka - 16.2.2017 13:32

Ivi: u nás stojí 209,-

já medailonky taky, ale řízek je prostě 1*

 
Ivi
Ivi - 16.2.2017 13:28

Linda: Tady je cenově pečeně v akci cca 110 - 120 Kč/kg a panenka v akci cca 165 - 185 Kč/kg. O plných cenách raději ani nemluvím. smajlik - 76 To se nedivím, že děláš guláš i z panenky, když je poměr cen jak píšeš.

 
Ivi
Ivi - 16.2.2017 13:25

manka: Já panenku nejraději na medailonky. smajlik - 57smajlik - 57

 
manka
manka - 16.2.2017 11:46

jo už to vidím dole u YXH, že dává polívku. nevím v čem je to lepší než naložený, asi v té páté(osmé) chuti? smajlik - 68

 
manka
manka - 16.2.2017 11:45

Linda: je to k vám trošku z ruky, tak si koupím tři panenky a nasmažím mísu řízkůsmajlik - 68ale díky za pozvání.

jaká zas gulášovka? jako polívka v prášku? a proč? to přece stačí naložit přes noc do koření. ale proti gustu, že jo.

 
Linda
Linda - 16.2.2017 8:23

manka: prijed smajlik - 64 kupuju mrazeny, ta silnejsi cast je narezana na spalky, balik kolem 5kg stoji (podle akce) mezi 170-200kr - no nekup to smajlik - 68. Kdyz vezmete ze i blba kotleta (coz je nejlevnejsi maso) stoji v akci kolem 50 za kilo, tak proc nedelat gulas z panenky smajlik - 68

YXH: delavam pulled pork z krkovicky - koupim celou nejakych 2-2,5kg a napatlam smesi koreni, necham 24 h ulezeta pak na 10h do trouby smajlik - 57. Az priste pojedu do domoviny koupim gulasovku v sacku a vyzkousim smajlik - 47

 
manka
manka - 16.2.2017 7:38

Ivi: z panenky jsou nejepší řízečky, mňam. jen kdyby to prase mělo těch panenek víc smajlik - 68

 
YXH
YXH - 15.2.2017 17:47

Linda: Zkus tu panenku dochutit gulasovou polevkou z pytliku. Dela to zazraky smajlik - 68 Tady je panenka taky dost lacina, tak jsem delala neco jako trhane veprove (ci jak se tomu u vas rika). (pulled pork), ta gulasovka se do toho papundeklu vcucla a bylo to moc dobre, (soudim podle toho, ze to bylo sezrano rychle a do posledni kapky).smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 15.2.2017 17:00

Linda: U nás bylo období, kdy jsem dělala guláš a spoustu dalších věcí z vepřové pečeně, protože z ničeho jiného mi ho synek nejedl. smajlik - 75 Už ho to naštěstí přešlo. Panenka na guláš mi přijde jako svatokrádež! smajlik - 68

 
sharon
sharon - 15.2.2017 14:44

Linda: smajlik - 68........jsi kuchařka , nelži, vaříš co jíte a máte rádi.....................smajlik - 47

 
Linda
Linda - 15.2.2017 14:21

sharon: on musi mit dreveny prase - z ceho mam tak delat gulas abych pulku masa nevykrajela a nevyhodila smajlik - 26. Navic dansky prasata moc tuku nemaji (neptej se me jak to delaji smajlik - 16) a na tradicni jidla typu ohanka nebo koleno musi clovek k reznikovi a koupit za nekrestansky peniz a on to pak stejne neze... ,pardon nepapa smajlik - 26. Jediny co je jakztakz prorostly je bucek, ale to je narodni jidlo a dela se spesl (jednou za krasnych dob kdyz byl viking na lodi jsem z neho serizla kuzi a udelala si ho po cesku smajlik - 57), ale prave proto ze je to narodni jidlo tak stoji pomalu dvojnasobek nez panenka. A jeste je obcas k mani krkovice, tu kupuji vcelku a delam ji pomalu pecenou a to je pak nebo v hube, jak se tuk pomalu rozpousti a vsakuje do libovyho masa smajlik - 57... a k tomu vsemu si pripocti, ze ja nejsem zadna valna kucharka a vyjde ti z toho zazrak, ze jsme to dosud prezili smajlik - 34

 
sharon
sharon - 15.2.2017 14:11

Linda: čoríízo znám......ale co blbneš guláš z panenky ????.....................to jsem fakt neslyšela....ale proti gustu....dík za mýho chlapa ten co uvařím to sní a ještě si přidá...smajlik - 68smajlik - 68

 
Linda
Linda - 15.2.2017 9:14

sharon: ten muj viking ma chlupaty jazyk plny blbych kecu, zaplat panbuh za chilli, to zamaskuje hodne smajlik - 16. Koleno, zabijacku apod by nevzal do pusy, ja delam gulas z veprovych rizku nebo panenky apod a hazim do toho spoustu slaniny (aby to melo vubec chut) smajlik - 76, ted objevil chorizo (paprikovou spanelskou klobasu) takze tu taky obcas pridavam nakrajenou na male kousky a osmahnu spolecne s cibuli hned na zacatku a doda tomu zajimavou chut smajlik - 47

 
sharon
sharon - 15.2.2017 9:07

Linda: já ted dělala guláš z vykostěnýho kolena - vepřovýho- a můj moravák se olizoval až za ušima , prý že to bylo jako zabíjačkový guláš............šoupni do něho kuličky jalovce , lžičku kurkumy , bobkový list , namačkaný česnek, papriku , trochu kečupu......pozná prd.....smajlik - 68

 
Linda
Linda - 15.2.2017 8:59

sharon: zajimavy napad smajlik - 47.... veprovy gulas vikingovi???? Hmmm to bude zase akce, ale napad je to dobry, popremyslim nad nim jak ho zprovozdnit smajlik - 64. Podle vikinga je gulas pouze z hoveziho a pouze s brkasi, jinak to neni gulas, ale soupnu do toho papriku / rajcata apod a hodne papriky a muzu to vydavat za nejaou madarsko specialitu smajlik - 16

 
sharon
sharon - 15.2.2017 8:56

Linda: však uvař kastrol vepřového guláše a do své části přidej to uvařené zelí.....já ho tedy vařím zvlášť a pak ho do guláše vmíchám...........takže to jde......smajlik - 75

 
Linda
Linda - 15.2.2017 7:25

Segetin bych si dala smajlik - 57, budu muset vymyslet neco vikingovi (ten ho neji) a udelam si kastrol sama pro sebe smajlik - 57

U nas vcera a dneska pizzovy bifteky s vrtulema

 
Ivi
Ivi - 14.2.2017 15:45

denda04: Segedín bych si dala! smajlik - 47smajlik - 57 Já ho nedělám, velký o něj nestojí a občas ho má v práci a mladý ho vůbec nejí.

sharon: To se máš! smajlik - 75

 
sharon
sharon - 14.2.2017 15:33

Ivi: my máme naštěstí šatnu jako místnost kde mám stůl a vše tam , patní hrnec , fritovací, pekárnu, elekt.struhadlo , lis na citrusy.....no prostě ukládací bordelmístnost.......momentálně tam je i asi 15 balíků novin a časáků pro děcka do školy sběr.....smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 14.2.2017 12:59

obrázek - fotka_ctvrtina(238).jpg

obrázek - fotka_320(568).jpg

 
denda04
denda04 - 14.2.2017 12:58

u nás dnes segoš včera řízkya křídla kuřeci

obrázek - fotka_ctvrtina(237).jpg

 
denda04
denda04 - 14.2.2017 12:58

sharon: smajlik - 58smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 14.2.2017 12:11

sharon: Máš pěkný parní hrnec! smajlik - 47 Taky by se mi hodil, ale nemám na něj místo.

 
Ivi
Ivi - 14.2.2017 12:10

U nás dnes sekaná svíčková s knedlíkem. Dělala ji občas maminka, když jsem byla malá a já ji milovala. Už se na ni chystám strašně dlouho, tak konečně dneska. smajlik - 68 Na zítra hovězí guláš z kližky s chlebem.

 
sharon
sharon - 14.2.2017 11:50

u nás dnes masové kulky v parním hrnci + rajská omajda + těstoviny...................obrázek - 1334922697_4631(8).jpg

 
catcat
catcat - 14.2.2017 11:12

Ivi: tak to já bych si s dovolením nabídlasmajlik - 57

 
sharon
sharon - 13.2.2017 22:40

Ivi: jo,jo skořici taky tu máme rádi.....smajlik - 47, zlákalas mě , všechno mám tak upečusmajlik - 57......jen jak dojíme oblíbenou buchtu se strouhanýma jablíčkama v těstě......

 
Ivi
Ivi - 13.2.2017 20:27

sharon: Ano, dávám i povidla a skořici atd. A v těhle mám na máku i rozpůlené švestky. smajlik - 64

 
sharon
sharon - 13.2.2017 20:01

Ivi: mňam , vypadají žravě smajlik - 47 , vmícháváš do máku i povidla ? já ano, uvařím mák + povidla + rozinky.......

 
YXH
YXH - 13.2.2017 17:49

Ivi: Dekuju, mak mam moc rada smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 13.2.2017 15:26

catcat: To jsou makovky.

 
catcat
catcat - 13.2.2017 15:12

Ivi: to je slané nebo sladké?

 
denda04
denda04 - 13.2.2017 11:19

smajlik - 51smajlik - 57smajlik - 58smajlik - 47Ivi:

 
Ivi
Ivi - 13.2.2017 7:55

Trochu jsem pekla, nabídněte si! smajlik - 61
obrázek - Makovky_2_Z.JPG

 
Jehlička
Jehlička - 12.2.2017 13:34

YXH: jj přesně,stačí třeba jen máslo cukr a skořice a nebo i máslo cukr a tvaroh na nastrouhání smajlik - 47

 
YXH
YXH - 10.2.2017 16:43

Jehlička: To je bezva napad s temi knedliky. Nasim mrnouskum moc chutnaji, ale Lukasek nechce to ovoce, jenom tvaroh, cukr a maslo, takze kdyz jim udelam takovehle noky, muze si to kazdy dochutit sam. smajlik - 47

 
Jehlička
Jehlička - 9.2.2017 17:54

manka: tvaroh je lepší ve folii než ve vaničce,je tužší

 
Jehlička
Jehlička - 9.2.2017 17:53

manka: já už tvarohové knedlíky neplním,prohřeju na másle ovoce popřípadě trochu podusím buď přímo čerstvé a nebo i mražené a poliju.Když tak přidám cukr a skořici dle potřeby.Jahody jsou krásně červené když to jen prohřeju a vypadá to dobře. Tvarohové těsto dělám z půl kila tvarohu,2 vajec,3dcl hrubé mouky nebo krupice,trošku soli.Nechám těsto asi hodinu uležet a pak dělám kuličky poloviční velikosti pinpongového míčku.Pak 10 minut vařit. smajlik - 4

 
manka
manka - 9.2.2017 10:49

Jehlička: ty jo to je nápad. udělám to v sobotu. jahod mám v mrazáku dost.

 
Jehlička
Jehlička - 8.2.2017 19:19

a my zítra budeme mít tvarohové knedlíky a poliju je jahodami ,které jsem vyndala z mrazáku rozmrazila a jen je zítra prohřeju s máslem a zaliju knedlíky smajlik - 4

 
denda04
denda04 - 8.2.2017 11:47

smajlik - 99smajlik - 57smajlik - 58smajlik - 47Haninka:

 
sharon
sharon - 7.2.2017 22:00

Haninka: smajlik - 47

 
Haninka
Haninka - 7.2.2017 17:32

Dneska budou buchtičky se šodó, buchtičky jsem koupila v místní pekárně, šodó od Haas v pytlíku smajlik - 72 rumu máme dost smajlik - 64 a je to! smajlik - 72

 
YXH
YXH - 7.2.2017 16:44

Linda: Vcera jsem delala gulas a vrtule (nudle), dneska taky nevim, ale to od Haninky zni dobre. smajlik - 47

 
YXH
YXH - 7.2.2017 16:42

Jehlička: nadherny smajlik - 60

 
YXH
YXH - 7.2.2017 16:41

Linda: Tady se to taky dela a micha s BBQ omackou, serviruje v houskach. rikaji tomu pulled pork. Je to mnamka.

 
Haninka
Haninka - 7.2.2017 13:17

Linda: kuře na kousky, do hrnce na olej, osolit, opepřit, kari podle chuti, česnek přidat sekaný špenát, taveňáky, zalít smetanou na vaření (12%), povařit, přidat oregano, podávat s těstovinama, posypat vlašskými ořechy (nemusí být). Mladej včera skoro prodřel hrnec (měli jsme to dva dny) a dožadoval se okamžitě uvařit další! smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 7.2.2017 10:10

smajlik - 57smajlik - 60smajlik - 47Jehlička:

 
Linda
Linda - 7.2.2017 9:27

Premyslim co varit smajlik - 76... vcera jsem konecne delala cinu s nudlemi, mela byt uz minuly tyden ,ale nejak se porad neco dojidalo.
A dneska bych chtela udelat neco do velkyho kastrolu s mackou a testoviny, nejradeji na dva dny, ale nejak me nenapada co by to melo byt????smajlik - 26
A honi me SILENA chut na ovocny kolac se zmolenkou, mam v mrazaku boruvky a v lednicce par blumo-svestek, tak mozna udelam na maly pekacek pul na pul smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 7.2.2017 5:12

Jehlička: Krásné! smajlik - 47smajlik - 5

 
sharon
sharon - 6.2.2017 22:24

Jehlička: smajlik - 47 luxus jako vždy.....

 
Jehlička
Jehlička - 6.2.2017 20:49

byl na sobotu pro mamčinou kamarádku jeden čoko řez ... smajlik - 4
obrázek - r2a.jpg

 
sharon
sharon - 6.2.2017 11:53

Linda: tak to by mě nenapadlo maso natrhat - to musí vypadat jako by to už někdo pozřel...smajlik - 68

já jediný co dělám tak bůček na malé kostky pomaloučku upeču s hodně cibulí a česnekem a pak za tepla ponorákem rozmixuju , dám do skleněné mísy do lednice ztuhnout a je z toho super pomazánka.....smajlik - 26

 
Linda
Linda - 6.2.2017 7:09

catcat: efekt zadny, ale pomalu pecene maso (jakekoliv, u nas vede veprovy) se nekraji, ale 2 vidlickama trha od sebe na prouzky, chutove je to stejny ,ale dela to krapatko jiny efekt na taliri. Weber (a mozna i jiny grill) na to ma specialni "drapy" aby se mohlo trhat vetsi mnozstvi masa najednou smajlik - 16

 
manka
manka - 6.2.2017 6:52

catcat:když si zadáš do vyhledávače "trhané vepřové" tak to najdeš.

 
manka
manka - 6.2.2017 6:50

catcat: žádnou vědu v tom nehledej, je to prostě doměkoučka upečený a vidličkou roztrhaný na úplný kousky.

 
YXH
YXH - 3.2.2017 17:23

Jsme nachcipani, takze cesnecka a brambory na loupacku budou vladnout nasim domem smajlik - 68

 
catcat
catcat - 3.2.2017 15:00

manka: prosím tě, jaký efekt je tou vidličkou? To neznámsmajlik - 26

 
manka
manka - 3.2.2017 7:01

pečený libový bůček, roztrhaný vidličkou, mňam.

 
Linda
Linda - 2.2.2017 7:32

u nas vcera jsem dovezla sushi smajlik - 57 - manzel mel narozky tak jsme ho ve dvou oslavili. Dneska asi cina nebo hodim neco do trouby aby bylo i na zitra. A v sobotu se sejde omladina a oslavime manzela vsichni spolecne, manzel si objednal hovezi bifteky s hranolkama, fazolky a bearnaise omacku smajlik - 57. A v nedeli se budu vzpamatovavat z alkoholoveho opojeni a asi budu kaslat na vareni smajlik - 16

 
manka
manka - 2.2.2017 6:55

u nás včera pizza se smetanou, cibulí, šunkou a mozarelou

 
sharon
sharon - 1.2.2017 14:13

já jen odebírám z balkonu , šišky sekané porcuju sekyrkou....smajlik - 34.............dnes jsem jen vyrobila mísu vajíčkové pomazánky......smajlik - 57smajlik - 31

 
manka
manka - 1.2.2017 7:19

bramboráky, samotné i plněné hermelínem.

 
YXH
YXH - 30.1.2017 23:22

Dneska polevka z kurecich vypecku s noky a k tomu toasty se sunkou a syrem. Zitra asi karbose.

 
Linda
Linda - 30.1.2017 7:40

U nas v sobotu plnene papriky s rajskou - pro vikinga s ryzi a pro me s testovinami, zbylo i na sobotu. Vcera pecene veprove s bramborem a cervenym zelim a bude i na dnesek. Zitra wok - kure v kari s kokosovym mlekem a nudlema. A pect budu zitra vecer, viking ma ve stredu narozky a objednal si skoricove sneky s sebou do prace na stredu.

 
YXH
YXH - 29.1.2017 20:34

Dneska kure, pecene brambory a zelenina. Ke kaficku babovka.

 
Ivi
Ivi - 29.1.2017 10:50

U nás v poslední době bramboráky s uzeným, šneky z listového těsta se šunkou, sýrem a klobásou, kari těstoviny s kokosovým mlékem a mletým hovězím masem a vepřový guláš s chlebem.
Dnes kuřecí alá čína s pomerančem, k tomu rýže a ke kafíčku staročeský jablíčkový koláč z křehkého těsta.
obrázek - Starocesky_jablecny_kolac_Z.JPG

 
denda04
denda04 - 29.1.2017 9:09

smajlik - 57smajlik - 47smajlik - 58sharon:

smajlik - 75

 
sharon
sharon - 28.1.2017 17:42

denda04: smajlik - 75....koukáme si do komína.........smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 28.1.2017 14:43

sharon: Věruš já se picnu u nás taky vařila jsem ji fffčera obrázek - 5a29503a4909fcade36b1823e7cebcf5549b034c12934.jpg

bez šlehajdysmajlik - 58smajlik - 68

 
sharon
sharon - 28.1.2017 13:17

i u nás hrnec zelňačky s klobásou a se šlehačkou..........smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57

 
manka
manka - 28.1.2017 9:33

dnes zelňačka s klobásou a domácí housky,
palačinky
pomazánka z domácího sýra, můj kváskový chleba
mrkvový dort

 
manka
manka - 27.1.2017 7:31

zapečené brambory s domácím uzeným a sýrem

 
YXH
YXH - 26.1.2017 21:41

Dneska obalovany kvetak a brambory.

 
Linda
Linda - 26.1.2017 10:55

sharon: plneny papriky - dobry napad smajlik - 47, mam dve v lednici tak je zitra naplnim a soupnu do rajsky smajlik - 57
vcera a na dnesek mame veprovy kastrulek - jakekoliv veprove maso + slanina + zelenina (rajcata, paprika, zampiony), vsechno nechat spolecne podusit do mekka a na konec smetanu smajlik - 57

 
sharon
sharon - 26.1.2017 10:46

u nás včera kuřízky s brkaší a jablíčkový kompot ....dnes plněné papriky , rajská, knedlík...doufám že i na zítra....smajlik - 68

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77046.
    Archiv anket.