Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept
TULI
TULI - 23.10.2015 17:19

GATEAU - cte se gatooooosmajlik - 68

je velice jednoduche .... mrknete se na obrazky

http://ricette.giallozafferano.it/Gateau-di-patate.html

 
YXH
YXH - 23.10.2015 15:10

Linda: Nam tu chodi v obchodech cinkat na rolnicky na prispevky. Nevim jak to chodi v Evrope smajlik - 26smajlik - 26

 
TULI
TULI - 23.10.2015 12:47

batum: chobotnice taky nejim.nechutna mi to.alé krevety muzu smajlik - 1

 
TULI
TULI - 23.10.2015 12:47

batum: chobotnice taky nejim.nechutna mi to.alé krevety muzu smajlik - 1

 
Linda
Linda - 23.10.2015 10:55

YXH: armadu spasy jsem zatim nepotrebovala tudiz netusim zda existuje smajlik - 26. Jabka jsem rozdala, neco vzala dcera do skoly do kuchyne a neco si rozebrali kolegove

A dneska bude veprova pecene, koupila jsem vcera pekny kuds masa uz v marinade, tak ji soupnu do vetsiho pekace a necham tak hodinu peci a pak prihodim k ni do stavy brambory a nejakou zeleninu a necham vsechno spolecne dopeci.
Zitra viking dela kvetak v mase a udelam k tomu nejak michany salat.
V nedeli asi zbytky smajlik - 26

 
batum
batum - 23.10.2015 8:57

TULI - paráda,slintám tu,ale ty příšerky nénénéné,ano umíš je udělat,zvykla jsi si,obdivuji tě,ale já bych měla smrtsmajlik - 93

 
1567
1567 - 22.10.2015 16:44

TULI: ty seš zvíře. Já tu slintám

 
YXH
YXH - 21.10.2015 16:15

TULI: smajlik - 47smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 60
to je paradni!!!
Koleno voni az sem smajlik - 64
Linda: Tak jedine rozdat. Neni u vas neco jako armada spasy, kde by vzali prebytek ovoce pro ty, co nemaji penize?
Kdyz jsem delala ve skleniku, davali jsme okurky a rajcata (cerstve trhanou zeleninu) ktera nebyla standartni (pokrivene okurky atd) armade spasy a pak taky jeptiskam do domova duchodcu.

 
Cinderella
Cinderella - 21.10.2015 11:57

TULI: nazdar Tulindosmajlik - 105 ty to tady teda tapetuješsmajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57 co je to bramb.gateau ???? jo a pošli sem ty zapék.těstoviny s ragů smajlik - 81smajlik - 81smajlik - 81smajlik - 81

 
sharon
sharon - 21.10.2015 10:39

TULI: smajlik - 47...tedy Simčo...kam se hrabe Rettigová......smajlik - 47smajlik - 5

 
choc_ivi
choc_ivi - 21.10.2015 9:28

TULI: jo, a cos dala do té kuřecí rolády?

 
choc_ivi
choc_ivi - 21.10.2015 9:28

TULI: a mně by zas zajímalo jak děláš to gatooooooooooo smajlik - 68smajlik - 105
jinak fotky jsou super, vypadá to hodně jedle všechno smajlik - 47
já dnes dostala chilli papričky, tak k večeři bude lečo, mňam

 
Linda
Linda - 21.10.2015 7:35

TULI: jak delas ragu zapecene s testovinami? Vypada to zrave, to by mohlo doma zaujmout smajlik - 47

 
Linda
Linda - 21.10.2015 7:33

orinka: YXH: Piafka: sklep nemam, puda je zateplena a garaz je jenom dereveny pristresek - zaprve tam mrzne a za druhy by to lakalo mysi ap odobnou havet = uskladnit nelze. A ja ma malergii na jablecnou kyselinu, muzu kolac nebo pyre - proste vsechno kde jabka projdou tepelnou upravou, ale ne syrova, takze most smajlik - 66, navic nemam odstavnovarc. A viking to vubec neji. Jedine mozna to vino ,ale netusim jak udelat a opet jak a kde uskladnit.
z<amrazila jsem co se dalo (to pujde na kolace kdyz me chytne mlsna), udelala jsme pure a zavarila - to pridavam do asijske kuchyne, udela to prijemne sladko lyselou prichut do ciny a woku apod. Manzel miluje bucek v jablcich, tak ho tim krmim nekolikrat do tydne (musim koupit dalsi bucek smajlik - 16), udelala jsme nekolikrat kolac chlapum do prace a zbytek jsem rozdala.

 
manka
manka - 21.10.2015 7:15

TULI: no vidíš, to už je lepšísmajlik - 58

 
TULI
TULI - 20.10.2015 19:30

obrázek - BBB__400_x_225_.jpgobrázek - B1__400_x_225_.jpgobrázek - B2__225_x_400_.jpg

 
TULI
TULI - 20.10.2015 18:57

obrázek - C2__225_x_400_.jpgpecene kure a pec. brambory

obrázek - C3__225_x_400_.jpgrolada z kur. prs .a pec. zelenina

 
TULI
TULI - 20.10.2015 18:55

obrázek - CCC__400_x_225_.jpgzapekane testoviny s ragu ....

obrázek - CC__400_x_225_.jpgkureci prsa nalozene a brambor. gateau - gatoooo smajlik - 64

obrázek - C1__225_x_400_.jpg fenykl a mrkev

 
TULI
TULI - 20.10.2015 18:54

obrázek - C__400_x_225_.jpgkoleno a brambory pecene

obrázek - DD__225_x_400_.jpglasane

 
TULI
TULI - 20.10.2015 18:52

HEZKY VECER ....smajlik - 105
obrázek - DDD__350_x_196_.jpgKAVOVE MUFINKY ..... ale nic moc - nasla jsem recept na netu - desne suche ...smajlik - 48

 
YXH
YXH - 20.10.2015 15:51

TULI: Nadhera tu chobotnici bych si dala a ty krevety taky smajlik - 47
Linda: No jo nekdy se priroda zblbne. smajlik - 68 Jsem na tom podobne s visnema. Co takhle nalozit jablecne vino?

 
Piafka
Piafka - 20.10.2015 15:04

Linda: A co mošt nebo uskladnit jabka ve sklepě?

 
orinka
orinka - 20.10.2015 13:42

Linda: a křížaly jsi už udělala?smajlik - 64

 
sharon
sharon - 20.10.2015 13:18

cawan: však udělej , nikdo ti nebrání.....mě reklama nezajímá....smajlik - 105

 
catcat
catcat - 20.10.2015 11:15

TULI: tak já s dovolením beru ty potvůrky, sladký moc nemusím. Sakra, já bych si dala chobotničkusmajlik - 57

 
denda04
denda04 - 20.10.2015 9:24

TULI: smajlik - 47sladké já ostatní prosmajlik - 43smajlik - 68

 
cawan
cawan - 20.10.2015 9:16

Já mám elektrický sporák a přijde mi, že je to žrout energie. Napadlo mě ještě, že bych si mohla udělat srovnání elektřiny, třeba by mi to pomohlo http://srovnanielektriny.cz/

 
sharon
sharon - 20.10.2015 8:31

TULI: všechno ano ale příšerky NE !!!.........smajlik - 47
ale je to na zvyku.....smajlik - 34

 
Linda
Linda - 20.10.2015 7:17

TULI: chobotnici ti prenecham ,ale jinak je to zradylko smajlik - 57. Ale jezdit na Sicilii na stravu - to je prece jenom krapatko z ruky smajlik - 64

U nas patri veprova panenka k levnejsimu masu. Zrovna tento tyden jsem ji videla v akci 5kg pod 200ddk (mrazenou ,ale to mi nevadi), coz je necelych 40ddk za kilo (=pro TULI ca 5euro za kilo, pro ostatni ca 120kc za kilo). Takze tu kupuji pomerne casto, narvu do mrazaku a pak premyslim co s ni podniknout smajlik - 16

 
manka
manka - 20.10.2015 7:12

Linda: jablka se letos urodila všude, taky máme hodně. zavařeno už mám, ještě budu sušit aby bylo na zdravé mlsání.

 
manka
manka - 20.10.2015 7:11

TULI: ještě že jsi tam dala to sladký, jinak bych se fakt asi smajlik - 70smajlik - 68

 
Linda
Linda - 20.10.2015 6:30

Zblaznila se mi jablon smajlik - 26, oskubala jsem vcera poslednich asi 6 nakupnich tasek jablek, tri jsem uz rozdala, minimalne dalsiho pul roku nechci videt zadny kolac, v mrazaku je asi 5 sacku s ocistenyma jabkama, zavarila jsem jablecne zele v hrnci na testoviny (to je asi 5l - nejvetsi co mam), do prace nosim jablecny moucniky kazdy tyden..... a porad jeste mi doma strasi 3 tasky smajlik - 76.
Dneska bude k veceri bucek v jablcich - ja to teda nerada ale viking se po tom muze utlouct, tak to ma ted posledni dobou kazdy tyden smajlik - 16.

 
TULI
TULI - 19.10.2015 21:31

pokracovani asi zitra ......smajlik - 68

 
TULI
TULI - 19.10.2015 21:30

obrázek - BB__225_x_400_.jpgcokol. buchta

obrázek - B4__400_x_225_.jpg pernik na plechu

obrázek - B__300_x_400_.jpgkavovy dort

 
TULI
TULI - 19.10.2015 21:29

obrázek - B3__225_x_400_.jpgsalat letni - fazulky, brambory, rajcata ... cervena cibulka

 
TULI
TULI - 19.10.2015 21:20

obrázek - AAAAA__300_x_400_.jpgobrázek - AAAA__400_x_300_.jpgobrázek - A1__300_x_400_.jpgobrázek - A__400_x_225_.jpg


RYBY , RYBKY ..PRISERKY

 
TULI
TULI - 19.10.2015 21:19

tak ze jsem se dokopala po X mesicich neco zmensit ....

cim zacnu ? tak kdyz je tu MANKA - -- jeji NEJOBLIBENEJSI .......smajlik - 42smajlik - 42smajlik - 42obrázek - AA__237_x_316_.jpgobrázek - AAA__300_x_400_.jpg

 
TULI
TULI - 19.10.2015 20:56

manka: Ivi: smajlik - 47

ja si klidne koupim vepr. panenku , nalozim si ji do koreni a trochu oleje a na druhy den udelam mini rizecky smajlik - 68

 
manka
manka - 19.10.2015 19:42

TULI: ty malinký jsem dělala včera Simonce a ještě mi 5 zbylo, budu je mít zítra k obědu, mňam, taky mám malý ráda. teda řízkysmajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 19.10.2015 19:24

TULI: Máš ráda škrabánky? smajlik - 68

 
TULI
TULI - 19.10.2015 18:20

Ivi: ja radsi 5 malinkatych nez jeden velky smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 19.10.2015 11:16

batum: Těch řízků jsem dělala 16 - z pečeně b. k. Není sice největší, ale malý není. Pro tři lidi a psa akorát. smajlik - 68

 
batum
batum - 19.10.2015 9:21

u nás gulášová polévka,bramknedle plněné párkem,cibulka a kys.zelí....ke kávě mramorbábovkasmajlik - 93

 
batum
batum - 19.10.2015 9:20

Ivi - koblihy voní až semsmajlik - 34smajlik - 47 ale není ten řízek malýsmajlik - 27smajlik - 34

 
YXH
YXH - 18.10.2015 16:52

Ivi: smajlik - 68smajlik - 68 trenovat se musi vid smajlik - 64 aby clovek nezapomnel, a pak to o vanocich nezkazil. Dobry napad na pristi tyden, taky bych mela zkusit jestli ho jeste svedu. Udelala jsi mi na nej chut. smajlik - 47
Ty koblihy jsou uzasne smajlik - 57 mnam.
Haninka: smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 18.10.2015 12:53

Dneska řízek.
obrázek - Smazeni_rizku.JPG
A na odpoledne ke kafíčku pár tvarohových kobližek s rumovými rozinkami.
obrázek - Tvarohove_koblizky_s_rozinkami_Z.JPG
Minulý týden jsem k snídani dělala obyčejné koblihy s mandarinkovou marmeládou a pro velký úspěch chtěli znovu. Tak tenhle týden jsou pro změnu ty tvarohové.
obrázek - Koblihy_s_mandarinkovou_marmeladou_Z.JPG

 
Haninka
Haninka - 18.10.2015 10:49

U nás je posvícení, takže polévka z drůbků, kachna, knedlíky, zelí a koláčky smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 18.10.2015 9:09

YXH: smajlik - 34smajlik - 76 Ne, jen do dnes, na ten tréning. Do vánoc stejně ještě párkrát potrénujeme. smajlik - 75

 
YXH
YXH - 18.10.2015 2:40

Ivi: Do vanoc?? smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 17.10.2015 18:36

U nás zítra tréning na štědrovečerní večeři. Salát už mám v lednici, aby se rozležel. smajlik - 68

 
Alča
Alča - 17.10.2015 9:00

Linda: taky jsme zabijávali, někdy i 2x do roka. Maso se jedlo celý rok jen z mrazáku, když tam bylo nějaké sádlo, tak to bylo už poznat. Manžel má na to čuch, když je maso déle v mrazáku. Potom jsem krmila tlačenkou psa, rozdávala co se dalosmajlik - 65teď kupuji prejt jelitový, občas nějaký plátek tlačenky a maso jen na chvíli do mrazáku

 
YXH
YXH - 15.10.2015 15:24

Dneska delam chili. O vikendu budou steaky a salat. Ma byt jeste hezky tak bude grilovacka. smajlik - 64

 
YXH
YXH - 15.10.2015 15:22

Linda: to mi pripomnelo jeden zazitek. Meli jsme znameho reznika a ten nam od farmaru taky vdycky "dohodil" a rozporcoval prasatko. Byl to stary pan (nemec) odstehovali se, ale pokazde, kdyz prijel do mesta tak se stavili a on jenom mrkal a ocicka mu svitily, ze zase bude moct porcovat prase. (driv mel svoje reznictvi, pak uz byl v duchodu a nudil se ) smajlik - 68smajlik - 68
Jednou taky prijel a povida, za 350 bude pekny pasik. No tak jo. Druhy den prijel a mel pasiky dva pry se mu zdal nejaky mrnavy, tak vzal radsi dva smajlik - 76smajlik - 76 Cena byla moc dobra, on to rozporcoval a tak byla zasoba na jak dlouho. Jenom holky mely kamaradky a kdyz prisly k nam na navstevu a videly v garazi viset 2 prasata, hnedle z toho dostaly psotnik. smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68
Drzim palce at to v te bance neni moc veliky rozdil smajlik - 56

 
sharon
sharon - 15.10.2015 11:33

batum: ty jsi zlatá smajlik - 44ale pivo fááákt nepijusmajlik - 93......z toho prý rostou prsa a to nemám zapotřebí......smajlik - 68

 
batum
batum - 15.10.2015 9:59

sharon - každý máme rád něco jiného,já Volare děvčesmajlik - 44smajlik - 31ale segedín,byl výborný zbyl i na dnešek,můžeš se stavit,dám ti i pivo k tomusmajlik - 93smajlik - 31

 
Linda
Linda - 15.10.2015 6:32

YXH: my jsme kdysi kupovali pulku prasete primo od majitelu a oni vzdycky pozvali rovnou i reznika, ktery naporcoval (co bych si ja pocala s celou pulkou prasete v panelakusmajlik - 16). Poprve kdyz se me ptal jestli chceme i na sadlo na vyskvareni tak jsem mu to odkyvala, ze konecne bude dobre domaci - z pulky prasete asi z 40kg masa jsem dostala jeden pytlik odrezku sadla smajlik - 68. Bylo dobry, ale vysmazila jsem z toho pidi rendlicek smajlik - 34

Vcera jsem dorazila domu az pred sestou, totalne vyflusana, predstava, ze bych mela jeste varit me privadela do kolen a tak jsem cestou koupila teplou pastiku a cerstvy chleba a byla uvareno smajlik - 57.
Dneska jdeme na jednani do banky smajlik - 80, meli bychom zacit splacet hypo (prvnich 10 roku se plati jenom uroky a nasledujicich 20 roku jenom splatky, ktery jsou ovsem krapatko vyssi), tak uvidim co nas ceka a nemine, buh vi v kolik budeme doma takze udelam jenom br kasi a posypu opecenou slaninou.

 
YXH
YXH - 14.10.2015 23:07

Ivi: smajlik - 68smajlik - 68 veproveho, ackoliv tenhle pasik je baculaty, ty nase tolik sadla nemaji smajlik - 68smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 14.10.2015 17:36

YXH: Co jsi mi to poslala za smajlíka? smajlik - 16smajlik - 16 Však to je právě na panence to boží, že je jemná a přitom tak rychle hotová! smajlik - 57

 
YXH
YXH - 14.10.2015 15:45

Linda: No prave. Tluste nemusim, ale nekdy to je proste zapotrebi, jak rikas na peceni, aby to melo chut a podobne. Taky kdyz delame klobasy, tak hledam raminko, co ma aspon trochu sadla, jinak to nejsou klobasy ale troud.
Ivi: Panenka tady u nas narychlo at uz na platky ci nudlicky jde, ale nesmi se nechat dlouho, jen tak orestovat, jinak je to jako piliny. smajlik - 79

 
sharon
sharon - 14.10.2015 13:55

batum: já nevoním segedínem .....ale Addidasem.....smajlik - 26smajlik - 68smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 14.10.2015 11:54

sem se přemohla od včera máme knedlo zelo smajlik - 79

 
batum
batum - 14.10.2015 11:27

nevím jak vy, ale segedín už voní z libového bůčkusmajlik - 34smajlik - 27smajlik - 31

 
sharon
sharon - 14.10.2015 10:46

orinka: smajlik - 66....to bych neuspěla...........smajlik - 68

 
orinka
orinka - 14.10.2015 9:44

dnes pražené sojové nudličky, vařený brambor s tatarkou z Tofu, rajčatový salát, polévka čočková s klobásou. Ty sojové nudličky vážně chutnají jak škvarky.

 
Ivi
Ivi - 14.10.2015 9:33

Linda: Tjn, to máš pravdu. smajlik - 75 Já se nezříkám bůčku nebo krkovice, ale právě jen na něco. smajlik - 68

 
Linda
Linda - 14.10.2015 6:24

Ivi: ja tlusty nemusim, takze mi to vyhovuje, ale jsou jidla kde je potreba trosku tuku pro chut, zkus ze drevenyho veprovyho udelat vepro-knedlo-zelo aby stava mela tu spravnou chut.

 
Ivi
Ivi - 13.10.2015 19:17

Linda: YXH: U nás jsme taky na "dřevnaté" maso! Řízky z panenky nebo z pečeně milujeme, stejně tak všelijak připravené plátky a nudličky. smajlik - 57 Asi bychom se měli odstěhovat do Kanady nebo do Dánska. smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 13.10.2015 17:14

Linda: závitkysmajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.10.2015 16:34

já dnes dělala buřtguláš z ostravských klobás z Globusu a zítra pojedu vepřové medailonky , žampiony a rýži + zeleninu - salát...................a porád dokola...................pekla jsem tu pudinkačku a dnes jsem ji dojedla s pařížskou šlehajdou...smajlik - 57

 
Linda
Linda - 13.10.2015 16:23

YXH: danove maji taky jenom dreveny prasata, cert vi jak to delaji smajlik - 26

manka: nikdy me nenapadlo delat rizky z panenky, to budu muset vyzkousetsmajlik - 47. U nas bud nakrajet na platky, posypat korenim a narychlo orestovat na panvi, nebo naplnit pestem s cesnekem a obalit slaninou a na gril a nebo dcera dorazila se smesi v kastrolu (takovy lepcejsi gulas) ale vynikajici smajlik - 57

 
YXH
YXH - 13.10.2015 15:17

manka: U nas je veprove malo tucne (je jine nez v cz), panenka je uplne jenom ciste maso, narychlo to jde a pak balene do slaniny. Proste tu pestuji jiny druh prasat smajlik - 26
Linda: Svarny smajlik - 64smajlik - 64 tak to jo. smajlik - 68 Horsi je ze musis varit. smajlik - 26
batum: Parada! Smazenak bych si taky dala smajlik - 57

 
Linda
Linda - 13.10.2015 10:25

HURA...navstivil me dnes rano svarny remeslnik a uz mi funguje varna deskasmajlik - 47....ovsem to znamena ,ze zas budu muset zacit varit smajlik - 80..... vcera ryzova kase z mikrovlnky, na kterou dorazila omladina. A my ohrivanou lasagne zbytek od nedele. A dneska dorazim domu buhvi kdy (musim nadelat aspon cast me ranni absence), takze jenom hodim na panev mrazene cinske (jarni) roladky - netusim jak se jim rika cesky - a k tomu ryzi.

 
batum
batum - 13.10.2015 9:29

Tak u nás včera vařil Liška,byly jsme děvčata na výstavě dýní......obalovaný sýr s hranolkama + kávička s medovníkemsmajlik - 47smajlik - 47

dneska musím sama,ale zakoupila jsem buchtičky,tak bude šodósmajlik - 94

 
manka
manka - 13.10.2015 7:00

YXH: já je teď dělala z krkovice, ale řízky z panenky jsou u nás doma nejoblíbenější.

 
YXH
YXH - 12.10.2015 17:56

batum: Jakekoliv co vypada dobre. Tentokrat to bylo z kyty, ale pouzivam cokoliv co mi padne do oka. smajlik - 68 Jenom ne panenku, ta by byla asi moc sucha, tu nadivam a balim do slaniny.

 
batum
batum - 12.10.2015 17:38

YXH - krkovice - plecko - kýta ....co za masosmajlik - 93

 
manka
manka - 12.10.2015 17:13

YXH: Ivi: jo tak to ještě jednou zkusím, já jsem na ty nepolotovarový věci, proto jsem dala čerstvý, ale možná ho příště smíchám přímo s tou hořčicí.

 
YXH
YXH - 12.10.2015 15:44

manka: Chce to dat dost hodne krenu a horcice. Ja na zkousku dala taky min, tak uz vim na priste, ze musim pridat.

 
Ivi
Ivi - 12.10.2015 14:26

manka: Já dávala ten smetanový křen ze skleničky a dala jsem ho fakt dost, až jsem si říkala, že se mi to blbě obaluje. Ale jiné chutě objevili i moji chlapi a bez nápovědy. smajlik - 68 Dej tomu ještě šanci a zkus to ještě jednou! smajlik - 75

manka: denda04: Máte to ve vzkazu - on to ani žádný recept není, spíš jen nápad. smajlik - 61

 
denda04
denda04 - 12.10.2015 7:42

Ivi: prosím taky ten receptík smajlik - 61smajlik - 58

 
manka
manka - 12.10.2015 7:27

Ivi: já chci ten makový koláčsmajlik - 64smajlik - 81

 
manka
manka - 12.10.2015 7:25

Ivi: tak já jsem ty řízky s křenem dělala včera a nějak jsem nepoznala rozdíl, ale je fakt, že jsem dala čerstvý křen, tak nevím no.

 
YXH
YXH - 12.10.2015 0:19

Ivi: Dekujuuuuuuuuusmajlik - 31smajlik - 25smajlik - 25

 
Ivi
Ivi - 11.10.2015 19:28

YXH: Máš to ve vzkazíku. smajlik - 61

 
Anahir
Anahir - 11.10.2015 19:05

tady se zase žeresmajlik - 97smajlik - 97

 
YXH
YXH - 11.10.2015 16:12

orinka: Jo ta bublanina je moc dobra smajlik - 47 Jenom jsem mela blbej plech a tak se mi to poradne nevyklopilo smajlik - 76 Vznikla mi zvlastni varianta kolace vzhuru nohama smajlik - 68smajlik - 68 Proste svestky byly na taliri vespod a vrsek jsem "slepila" citonovou polevou. Kdo nevedel proc nic netusil a smakovalo to vsem. smajlik - 68smajlik - 68 Priste dam pecici papir, maslo a mouka nepomohly smajlik - 68smajlik - 68
Ivi: Ta buchta vypada nadherne smajlik - 47smajlik - 60 mohla bych prosim receptik ?smajlik - 81smajlik - 81

 
denda04
denda04 - 11.10.2015 12:14

Ivi: smajlik - 47smajlik - 58

u nás taky vepř. kostky ,ale na hřibech ,rýže, živej okurek

ke smajlik - 51 koláč švestkovojabkovej smajlik - 58smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 11.10.2015 11:05

U nás dnes vepřové kostky s ananasem a jasmínovou rýží, ke kávě křehký koláč s mákem s tvarohovým přelivem, sypaný mandlovými lupínky a k večeři na přání koblihy s marmeládou a kakao. smajlik - 68
obrázek - Krehky_kolac_s_makem_a_tvarohovym_prelivem_Z.JPG

 
orinka
orinka - 11.10.2015 11:01

sharon: do Velkého Týnce?

 
orinka
orinka - 11.10.2015 11:00

máme svíčkovou z kuřete a zrovna ve dvou pekáčích vařím houskové knedle. Dojídáme makovou bublaninu se švestkama, hrníčkovou, ta je opravdu skvělá a snadná.

 
sharon
sharon - 11.10.2015 8:47

u nás včera česnekačka polévka + karbanátky + brambor + salát z čínského zelí a pekla jsem pudinkačku buchetkusmajlik - 57smajlik - 57
dnes pečené kousky kuřátka na slanině + hranolky + salát z čínského zelí........no a zbytek pudinkačky odpol ke kávě......................smajlik - 26

 
sharon
sharon - 11.10.2015 8:44

evropka: a my jdeme na Martina na husičku do Zámecké restaurace - už máme rezervaci.....s přáteli....už se těším....

 
YXH
YXH - 11.10.2015 4:49

Ivi: To vis ze jo, hlavne ze smakuje smajlik - 47
evropka: Dekuju smajlik - 31smajlik - 31

 
evropka
evropka - 10.10.2015 18:03

YXH: vítejobrázek - maj(3).jpg

 
Ivi
Ivi - 10.10.2015 15:50

YXH: Já když to dám do vyhledávače, tak to najde pod názvem mnichovský řízek spoustu receptů na řízek s cibulí a nebo na plněný řízek. Ale to je jedno, hlavně, že to chutnalo. smajlik - 68

 
YXH
YXH - 10.10.2015 15:43

evropka:Uz letim na generalku obrázek - s3311.gif
Ivi: Jsem rada ze to chutnalo. Ja to videla v televizi (jeden cestujici kuchar byl v Mnichove, tak jsem to omrkla jak to delali smajlik - 68)
Ale tadyhle je recept a vypada to stejne. Dala jsem do vyhledavace Munchner Schnitzel.
http://www.chefkoch.de/rezepte/685481171032294/Muenchner-Schnitzel.html

 
Ivi
Ivi - 10.10.2015 14:03

manka: YXH: Hlásím, že jsem dneska k obědu zkusila řízek s křenem a hořčicí (pod názvem mnichovský řízek jsem našla něco úplně jiného) a bylo to dobré! smajlik - 47 Dala jsem dijonskou hořčici a smetanový křen (podle doporučení YXH jsem dala víc) a mužským se dělaly boule za ušima. smajlik - 57

 
evropka
evropka - 10.10.2015 13:03

obrázek - mmm(32).jpg
generálka na Martina

 
YXH
YXH - 8.10.2015 15:09

manka: smajlik - 47

 
manka
manka - 8.10.2015 8:01

YXH: tak to určitě vyzkouším, křen máme moc rádi.

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.