Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Šťáva plná vitaminů

Šťáva plná vitaminůPřipravte si domácí šťávu, která bude chutnat celé rodině...
pošlete nám recept
Ivi
Ivi - 2.10.2016 12:06

U nás včera španělský ptáček s rýží, dneska vepřová plec pečená s cibulí, česnekem, kapustičkami a mrkvičkou doplněná vařenými brambory. Po obědě ke kávičce bílková roláda s karamelovým krémem. Na zítra se dusí hovězí guláš, bude k němu čerstvý chléb. smajlik - 54

 
YXH
YXH - 1.10.2016 21:48

batum: Tak je delam ja, ale bez octa. Je to bez prace, pomalu je delam v troube, spis skoro susim Pak rozmixuju a ohreju na pekacku, dam horke do sklenic a zaliju rumem, zavickuju a je to.

 
batum
batum - 1.10.2016 19:46

Zdravím kuchařinky........nemohu si to nechat pro sebe,dávám v plénum.....je to rychlé-dobré a hlavně bez práce-mytí.
ŠVESTKOVÁ POVIDLA v troubě.
2kg švestek,0,5kg cukru, 2 lžíce octa,1/2kávové lžičky skořice,4 pol.lžíce rumu, 3ks utlučené hřebíčky......
Troubu rozpálit na nejvyšší stupeň...švestky vypeckovat dát na hluboký plech a promíchat s octem dát zapéci na 20minut..NEMÍCHAT.
Potom zasypat 25dkg cukru dát do trouby zapéci na 15 minut..NEMÍCHAT
opět přidat 25dkg cukru zapéci na 15 minut.....kdyby byly vodnaté, tak zapéci ještě 15minut...to uvidíte.
Potom se rozmixují a přidá rum,skořice a hřebíček promíchá a dává teplé do sklenic dnem vzhůru na 15minut............
JSOU MOC VÝBORNÉ.....

 
YXH
YXH - 1.10.2016 17:47

Ivi: Dekuju smajlik - 54

 
Ivi
Ivi - 30.9.2016 18:52

YXH: Tady na tom webu peče taky rakvičky s moukou a používá normální prdopeč:
http://catalinapece.blogspot.cz/2010/10/rakvicky.html

 
Ivi
Ivi - 30.9.2016 18:49

YXH: Amonium můžeš nahradit jedlou sodou. smajlik - 54

 
YXH
YXH - 30.9.2016 15:33

catcat: Dekuju dobra vilo, smajlik - 81asi to po vikendu hned vyzkousim. Musim koupit amonium. to doma nemam. Nesel by prasek do peciva???

 
catcat
catcat - 30.9.2016 15:06

Tak děvčatáááááásmajlik - 94 konečně se k tomu dostávám:
Rakvičky
5 žloutků, 25 dkg moučk. cukru, 1 lžička amonia (hodím to do šlehače a projedu, až je to hladké) pak dát do lednice odpočinout. Během odpočinku to krásně zbělá.
Přidat 25 dkg moučkového cukru a 7 dkg hladké mouky.
Dobu pečení ani teplotu vám neřeknu, ale je to rychlé. Já totiž do letoška měla jen stará plynová kamna a tam to bylo všechno odhadem. První chvilku neotvírat troubu, pak už lze. Já to tedy rozválím, vykrájím vykrajovátkama na linecké a s nějakou formou na rakvičky se nezaobírám...Recept mám dlouho a pokud se mi něco lehce nepřipeklo od spodu kvulivá té troubě, tak se to vždycky snědlosmajlik - 105

 
Renda68
Renda68 - 30.9.2016 8:37

manka: tak to možná bude rukama smajlik - 68smajlik - 68. Taky vařím v širokým kastrólu, ale na sporáku v kuchyni. Napůl přiklápím poklicí - když zrovna potřebuju odskočit, jinak poctivě míchám a stejně od doby, kdy se začnou trošku víc "táhnout", dělaj se takový ty bubliny ode dna a chrlí cákance jak sopka lávusmajlik - 68. A to mám prosím železňák po babičce, ve kterým vařila povidla už ona. A jaký byly smajlik - 57

 
manka
manka - 30.9.2016 6:54

Renda68: já teda nikde nic naprskaný nemám, ale je fakt, že to vařím dole ve sklepě, máme tam normální kamínka s troubou na přikládání, jakoby babičkovský. a hooooodně široký kastrol, to se vaří jedna báseň.

 
Elí
Elí - 29.9.2016 18:42

Renda68: díky za receptík.,v sobotu budu vařit,To zase budou povidla i na stropěsmajlik - 76

 
YXH
YXH - 29.9.2016 15:56

catcat: Dekuju preem dobra vilo smajlik - 31smajlik - 46

 
YXH
YXH - 29.9.2016 15:55

Renda68: ty povidla voni az na dalku smajlik - 64 Jeste mam od lonska, ale pristi rok zase budu muset udelat, tak si schovam receptik.smajlik - 58

 
catcat
catcat - 29.9.2016 15:12

Linda: hm, to bych o víkendu mohla zkusit taky, to je rychlé...smajlik - 57

 
Linda
Linda - 29.9.2016 13:46

Piafka: http://www.stastnezeny.cz/index.asp?menu=701&record=18241

 
Piafka
Piafka - 29.9.2016 12:44

Linda: Můžu se zeptat na ten pařížský biftek, co to je? Díky.

 
Linda
Linda - 29.9.2016 12:01

U nas tento tyden parizsky biftek, vcera hov.gulas br.kasi, dneska mexicke tortilly a mam v planu udelat karbosove sendvice (pro me s rybou a pro vikinga s veprovym), cina uz dlouho nebyla a mam chut na zapecen testoviny tak neco v tom stylu.

 
catcat
catcat - 29.9.2016 11:50

ad rakvičkové těsto - je to hrozně jednoduché, ale zpaměti nevím poměry. Jen se tam musí dávat cukrářské droždí (amonium). Podívám se doma a snad nezapomenu a zítra dodám. Jo a myslím tím, že je to jednoduché na zadělání těsta a i se s tím dobře pracujesmajlik - 58

 
Renda68
Renda68 - 29.9.2016 9:18

manka: taky mám žloutkové řídké. Moc dobrý recept, ale polovina se vždycky poláme i kdybych se na uši stavělasmajlik - 26, takže míváme část rakviček - pro návštěvu a drobky s ovocem a šlehačkou pro ty míň náročný smajlik - 68

 
Renda68
Renda68 - 29.9.2016 9:15

Elí: zapomněla jsem na to nejdůležitějšísmajlik - 76. Po vypnutí přidám rum a pořádně promíchám!!! smajlik - 68 Stejně vařím i hrušky - ty jsou boží a letos poprvé hrušky, švestky a jablíčka po 1,5 kilesmajlik - 47. Všechno prudce jedlýsmajlik - 57

 
Renda68
Renda68 - 29.9.2016 9:11

Elí: 5 kilo švestek vypeckuju, rozmixuju, přidám kilo cukru, velký panák octa /něco málo přes deci smajlik - 68/, skořici - můžeš dát dřívka nebo mletou, badyán /3/, hřebíček /10/ a nechám stát do druhého dne na lince. Potom zahřeju a vařím a zuřím a utírám a pořád dokola dokud nezhoustnou smajlik - 68. Můžeš i přisladit, záleží na chuti smajlik - 75

 
manka
manka - 28.9.2016 9:00

catcat: taky by mě zajímalo, jak se válí těsto na rakvičky. já je mám žloutkové a docela řídké.

 
YXH
YXH - 28.9.2016 4:11

Ivi: Kvuli tobe jsem dneska delala bramborovy salat a kureci rizky. Kdyz jsem videla tu fotku, tak jsem na nej dostala chut. smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 27.9.2016 21:37

catcat: I já se hlásím o recept. Mám klasický recept - žloutky s cukrem. A to se válet nedá. Ale kdysi jsem zachytila, že někdo dělá rakvičky s moukou, není to náhodou to tvoje?

 
orinka
orinka - 27.9.2016 20:21

catcat: i já prosím o recept. Rakvičky jsem jakživ nedělala, protože mám nejasné ponětí o tom, že se musí šíleně dlouho třít žloutky s cukrem a nemám na to trpělivost. Jestli máš něco rychlejšího...neumím si představit, že by se to třené těsto nějak rozvalovalosmajlik - 55

 
YXH
YXH - 27.9.2016 19:40

catcat: Mohla bys mi prosimte poslat recept na ty rakvicky? smajlik - 81 Ja je delam ve formickach a dost blbe se to vyklapi.

 
Elí
Elí - 27.9.2016 15:31

Renda68: můžeš mi napsat,jak ty povidla děláš3smajlik - 56
Ivi: smajlik - 57smajlik - 57

 
catcat
catcat - 27.9.2016 11:43

YXH: s rakvičkama se nemažu, těsto rozválím a rozkrájím vykrajovátkem. Dělám to na vánoce a šlehačku dodávám dle přání. Je to oblíbené cukroví našich skautů, tak je to z dvojité dávkysmajlik - 68

 
YXH
YXH - 27.9.2016 4:45

Ivi: Nadhera, ten salat a rizky (kureci) asi udelam zitra. Rakvicky bych si dala ale jsem silene lina tak holt utru hubu smajlik - 68smajlik - 68

 
Renda68
Renda68 - 26.9.2016 14:01

manka: zavařovat budu ve středu a tím se švestkama končímsmajlik - 68. Máme jich ještě asi 5 kilo sušenýchsmajlik - 76 A tlačej se do řady jablíčka a hrušky. Letos jsem se nějak "zbláznila". budu muset dokoupit sklenicesmajlik - 68smajlik - 68

 
manka
manka - 26.9.2016 10:27

Ivi: čínu budeme mít dnes.

 
manka
manka - 26.9.2016 10:26

Renda68: já jsem včera zavařila 16 sklenic. malý celý, velký půlený.

 
manka
manka - 26.9.2016 10:25

Ivi: my bychom nesli povidla a slivivoci, letos se teda urodilo švestek, smajlik - 43si to moc pochvaluje.

 
Alča
Alča - 26.9.2016 9:55

Ivi: my jsme měli brsalat a řízky v sobotu a v neděli jsme dojidali "zbytky"smajlik - 68

 
Renda68
Renda68 - 26.9.2016 9:11

YXH: přijeď smajlik - 58

 
Renda68
Renda68 - 26.9.2016 9:09

manka: toho jsem se bála smajlik - 68smajlik - 68 Tak já dneska budu zase stát u sporáku, zuřit a míchat a míchat... Tentokrát další dávku švestkových. Ale už jenom ze 3 kil a další asi 3 kila jsem zamrazila na knedlíky a na koláč smajlik - 60

 
Ivi
Ivi - 25.9.2016 21:27

U nás včera domácí čína s jasmínovou rýží, dneska se slavilo, tak byl na přání řízek s brsalátem:
obrázek - Rizek_s_bramborovym_salatem.JPG

ke kávičce byly rakvičky a zmrzlina. Zítra se budou dojídat k večeři zbytky a pak dál chystám toasty se šunkou a sýrem, šulánky s mákem a smažený sýr s bramborem.

 
Ivi
Ivi - 25.9.2016 21:23

Alča: Manka by mohla na akci vzít třeba povidla! smajlik - 34smajlik - 34

manka: Dala bych si buchétky s tvým povidlím. smajlik - 57smajlik - 57

 
Alča
Alča - 25.9.2016 18:21

manka: smajlik - 16 sestřenka šli na nějakou akci a měli donést "něco ze zahrádky" tak vzal její manžel slivovicismajlik - 68

 
YXH
YXH - 25.9.2016 16:12

Linda: Holka hlavne mu poradne vysvetli, jakou kucharku chces. Abys nedostala kucharskou knihu. smajlik - 68

 
máša h.
máša h. - 25.9.2016 12:02

manka: nic nepíšu, ale žijusmajlik - 68

 
máša h.
máša h. - 25.9.2016 11:59

manka: manka:

 
manka
manka - 24.9.2016 20:26

Renda68: žádnej fígl. kamna dole v kuchyni ve sklepě a mícháme a mícháme. někdy u toho máme i něco dobrýhosmajlik - 38smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 24.9.2016 7:32

Linda: jsem ráda, že mne někdo chápe smajlik - 16

 
YXH
YXH - 24.9.2016 4:13

Renda68: Ty povidla zni zajimave docela bych si lizla smajlik - 57
Elí: Anahir: dekuju za pochvalu.
Pout budeme delat pristi tyden, tak snad v mrazaku jeste nejaky kolac zbyde smajlik - 68
Zitra delam chili, a pak nevim. Dost se ochladilo, tak ani neni moc chut na salaty.

 
Haninka
Haninka - 23.9.2016 12:40

Linda: jenom jestli viking sází...

 
Linda
Linda - 23.9.2016 12:28

Anahir: to tvrdim porad, ze az viking jednou vyhraje loterii (smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34), tak at si s penezma dela co chce, ja chci jenom kucharku. ANi nemusi chodit kazdy den, klidne muze navarit do lednicky, hodit do mikrovlnky to zvladnu sama smajlik - 16

 
Haninka
Haninka - 23.9.2016 12:01

Anahir: a ve volném čase by mohla uklidit, vyprat... to by byla paráda! Myslím, že něco takového určitě existuje, až jí budeš mít, dej vědět, jak jsi spokojená smajlik - 3

 
Anahir
Anahir - 23.9.2016 11:42

Já bych si přála kuchařku nebo kuchaře.
Lidi mají hospodyně a tak, ale já bych chtěla kuchařku....existuje něco takového???
Udělala by nám sváču do práce, nakoupila a uvařila.
To by byla taková krása.....

 
Anahir
Anahir - 23.9.2016 11:40

YXH: smajlik - 57

 
Elí
Elí - 23.9.2016 9:18

YXH: ty koláče jsou božskýsmajlik - 60

 
Renda68
Renda68 - 23.9.2016 8:28

manka: já mám letos hrušky od souseda, tak jsem zkoušela asi po 20 letechsmajlik - 68. A jsou moc dobrý. A ty krkonošský taky, jenom - potvory - strašně prskaj. Máš na to nějakej fígl?

 
manka
manka - 22.9.2016 11:27

Renda68: já jsem už kdysi hruškový dělala, když jsem dostala hrušky, ale my nemáme, tak letos jen z 9 kilo švestek, nešly ani z hrnce, jak byly krásně hustý.

 
Renda68
Renda68 - 22.9.2016 8:28

YXH: tak to teda beru, šéfe...smajlik - 68
Linda: taky se na něho chystám. Ráno jsem koupila úplně libový bůčkový pláty a sekanou, tak bude roláda a salát. A včera jsem si nachystala na krkonošský povidla - po 1,5 kile švestek, jablek a hrušek pomlít, deci octa a kilo cukru, skořice, hřebíček a badyán. Tak jsem zvědavá. Zatím jsem dělala jenom ze švestek a letos i z hrušeksmajlik - 57

 
Linda
Linda - 22.9.2016 7:30

YXH: smajlik - 34...nahodou jsem zrovna delala cesky smajlik - 47

A vcera rizoto s veprovym a zeleninou a bude i na dnesek. NA vikend se objednala dcera s pritelem, v sobotu jdeme do restaurace na sushi a zitra a v nedeli bude ceska kuchyne dle dcerina prani (zatim se nevyjadrila co, ale psychicky se pripravuji na vikend u plotny smajlik - 16)

 
YXH
YXH - 21.9.2016 16:02

Renda68: No vidis privezu kolace, ty udelas rizky, Linda doveze salat a budeme se mit jak o poutismajlik - 68smajlik - 68

 
Renda68
Renda68 - 21.9.2016 8:39

YXH: tak to mám v mrazáku zase ještě já smajlik - 68smajlik - 68

 
YXH
YXH - 20.9.2016 21:27

Renda68: catcat: Linda: Stavte se klidne na kafe, jeste mam nejaky v mrazaku smajlik - 58
Renda68: Ty kanci rizky bych si dala. Mnam.

 
Linda
Linda - 20.9.2016 7:13

YXH: smajlik - 60 slintam si do klavesnice

U nas vcera veprova zebirka na grilu a testovinovy salat ala co lednice dala. Na dnesek si chot objednal danske cevapcici s brsalatem. Coz o to br salat ja muzu na kila ,ale delat se s nim odpoledne po praci smajlik - 80. Uvidim jestli se mi nepovede zmizet z prace o neco driv.

 
catcat
catcat - 19.9.2016 11:33

YXH: nádhera, hned bych si dala. Prosím, stav na kafesmajlik - 68

 
Renda68
Renda68 - 19.9.2016 8:45

YXH: nádherasmajlik - 60smajlik - 60.
My jsme měli v sobotu dýňovou polívku a kančí řízky s br.kaší, salát a včera zbytek dýňové polívkysmajlik - 68 a švestkové knedlíky s mákemsmajlik - 57

 
YXH
YXH - 18.9.2016 22:41

Dneska steaky, salat a brambory

 
YXH
YXH - 18.9.2016 5:49

denda04: Ivi: Diky holky. Neco se rozda, mame kamarady a taky do prace, a co zbyde, tak zamrazim.

 
Ivi
Ivi - 17.9.2016 9:09

YXH: smajlik - 57smajlik - 60smajlik - 60 Proboha, to jsi měla na posvícení pro půl vesnice, ne? Tolik vás doma není! smajlik - 68smajlik - 76

 
denda04
denda04 - 17.9.2016 6:17

YXH: smajlik - 47smajlik - 60smajlik - 58smajlik - 57

 
YXH
YXH - 17.9.2016 0:50

obrázek - email_IMG_4485.jpg
dneska bylo jich celkem 31 a makovy strudl a par buchet

 
YXH
YXH - 16.9.2016 6:35

Vcera rizky a brambory, dneska parky a zitra co dum da

 
Elí
Elí - 13.9.2016 13:25

tak jsem náhodou nakoukla a vidím,že se tady vaří vesele

 
catcat
catcat - 12.9.2016 14:59

sharon: tak to bych si nedalasmajlik - 68

 
Linda
Linda - 12.9.2016 6:49

Tak hlasim, ze v patek jsem udelala misu michanyho salatu s testovinami a k tomu hodila na gril parko-burtiky (jsou to parky ale asi 5cm v prumeru a 40cm na dylku, na pul kila byly 2kssmajlik - 68).
V sobotu byl zbytek salatu a k nemu hodil viking na gril zebirka.
A vcera zapecene kotlety s ryzi a je tam i na dnesek, prijdu domu buhvi kdy a tak aspon nemusim varit.
Zitra netusim a na stredu si dcera objednal br.knedle. JE ji jednu co k nim udelam, ale hlavne at jsou brknedle. Mam v mrazaku kus krkovicky vcelku, tak ji asi hodim do trouby s kouskem slaniny a cibuli a cesnekem a necham pomalu upect - z toho bude dobra stava ke knedlikum. A vikingovi k tomu udelam ryzi a zetacek si muse vybrat prilohu.

 
Anahir
Anahir - 11.9.2016 18:24

chrpa: tyjo, tak to by mě nenapadlo, že by ho mohli mít v drogerii, ale podívám se.smajlik - 47
Naskladnili ho teda v Albertu, tak jsem si koupila, ale pro zajímavost se kouknu v drogerii.
Udělala jsem 14 sklenic kapií, což je na mě výkon smajlik - 34 a jednu jsem rozbilasmajlik - 36 pěchuju sklenici paprikama a jak tak zatlačím, tak mi z druhé strany vylítne z ruky a křach - stojím bosa mezi střepama a paprikamasmajlik - 80 bezva.

Vyzkoušela jsem bulgur a připadá mi to jako malý kroupy. Ale ono to asi taky tak bude, žejo ....

 
sharon
sharon - 10.9.2016 18:03

catcat: vážně to chceš vědět ?...........a máš smysl pro humor ???.................smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68


drixle - hovno v pixle.............pardon.........smajlik - 26smajlik - 68smajlik - 68

 
catcat
catcat - 10.9.2016 8:36

Linda: brkaši považuji za vhodnou přílohu k čemukoliv. Asi jsem skrytá Dánkasmajlik - 34

 
catcat
catcat - 10.9.2016 8:33

sharon: prosím tě, co jsou drixle?smajlik - 55

 
denda04
denda04 - 9.9.2016 10:51

smajlik - 64smajlik - 58smajlik - 34smajlik - 47sharon:

 
sharon
sharon - 9.9.2016 9:53

obrázek - 14232541_1365280526835362_6961592942510949110_n.jpg

 
sharon
sharon - 9.9.2016 9:52

Linda: tak ale o tom guláši mu dávám za pravdu ....teda krom té brkaše.....smajlik - 68

 
Linda
Linda - 9.9.2016 9:49

Piafka: zajimavy, to by mohlo projit cenzurousmajlik - 47

sharon: on viking zas taak silene vybiravy neni, ale neji ceskou kuchyni - coz jaksi zpusobuje dost problemu. Ne ze bych mela neco proti dansky kuchyni, ale ja proste nevim co a jak varit smajlik - 26. Takze to resime svetovou kuchyni, prave proto sem obcas davam recepty na skutecne kulinarske zahadnosti smajlik - 16, ale neni to reseni na kazdodenni zivot. JEmu nevadi ze uvarim na dva dny a ohrivame, nevadi mu ruzne experimenty, nevadi mu kdyz "stavkuju" a je k veceri namazany chleba. ALe 90% z toho co mi napsala piafka by nevzal do pusy, kdybych to udelala tak ja to muzu klidne jist a on si udela spagety se slaninou a kecupem pro sebe smajlik - 26, proste neni to dansky a nebo to doma nikdy nejedli a nic s nim nenadelam ani po 20 letech smajlik - 26. Stejne tak hovezi gulas muzu delat jak chci, vzdycky si pochutna i kdyz to neni dansky recept, ALE k nemu ji jen a pouze hustou brkasi, cokoliv jinyho neni podle neho priloha ke gulasi. A gulas lze jen a pouze delat z hoveziho, z jakehokoliv jinyho masa to neni gulas smajlik - 68....proste to patri pod kategorii danska logika smajlik - 67

 
Piafka
Piafka - 9.9.2016 9:24

Linda: restované nudličky vepřového masa, k tomu restované papriky, cibule, chilli nebo další ostřejší koření či omáčka a jako přříloha bývají často bramboráčky...
Recept třeba tady: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/355-katuv-sleh/

 
sharon
sharon - 9.9.2016 9:18

Linda: ani netušíš jak jsem ráda za chlapa kterej sní všechno co uvařím a ještě si pomlaskujesmajlik - 68.........nechej vikinga pořádně vyhladovět a sní ti i drixle....smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 9.9.2016 9:16

catcat: OK....smajlik - 68.ale teď třeba máme kuřecí játra na cibulce s domácí majoránkou a jasmínovou rýží......těžká dobrota..smajlik - 47smajlik - 34smajlik - 34

 
Haninka
Haninka - 9.9.2016 9:12

Linda: katův šleh? Kolega tomu říká kuře s lečem smajlik - 68, v podstatě má pravdu, a hodí se k tomu bramboráčky smajlik - 64

 
Haninka
Haninka - 9.9.2016 9:11

Linda: u nás jsou na víkend ve hře plněné papriky s rýží, hovězí guláš s těstovinama, hovězí na česneku, špenát, bramborové noky. Uvidím, co si rodina vybere a do čeho se mi bude chtít smajlik - 64

 
Linda
Linda - 9.9.2016 9:10

Piafka: co je to katuv sleh????

 
Piafka
Piafka - 9.9.2016 8:28

Linda: hovězí guláš, palačinky, čočková polévka, kotlety na zelenině, smažený květák, kachna se zelím, řízky naruby, pečená červená řepa, dýňová polévka, nudle s mákem, špenát s vejcem, fazolky na smetaně, katův šleh a bramboráčky...

Jinak my máme rádi bramboráky s kysaným zelím, případně ještě s trochou dobrýho uzenýho masa.

 
Linda
Linda - 9.9.2016 8:13

catcat: coz o to, to neni spatny napad, ALE draha polovicka neni Sharon smajlik - 16

Co varite na vikend??? U nas asi (pisu asi, protoze me do vecera muze napadnout neco lepsiho a nebo zkopiruju od vas) zapecene kotlety s ryzi (to by mohly byti zbytky na pondelismajlik - 47), mozna udelam balicky z veproveho a brambor v alufolii a hodim na gril, mozna bramboraky - mela bych na ne chut ale nevim co k nim. Plneny byly nedavno, tak tentokrat bych udelal mrnavy coby prilohu k necemu nevim cemu smajlik - 16....a jinak netusim.

 
catcat
catcat - 8.9.2016 11:37

Linda: Sharon by ti poradila - řízek!!!

 
Linda
Linda - 6.9.2016 10:08

Nevim co varit smajlik - 26...asi udelam vecer majdu z mleteho masa na spagety, ne ze bych na to mela nejakou vyraznou chut, ale je to skoro bez prace a nic jinyho me nenapada smajlik - 26

 
YXH
YXH - 5.9.2016 21:14

Jehlička: Nadhera smajlik - 60smajlik - 60

 
chrpa
chrpa - 5.9.2016 11:18

Anahir: zkus drogeri TETA

 
denda04
denda04 - 5.9.2016 10:45

smajlik - 57smajlik - 58smajlik - 60smajlik - 47Jehlička:

 
manka
manka - 5.9.2016 8:33

Linda: ostružiny

 
Linda
Linda - 5.9.2016 6:34

U nas byly v sobotu veprove kulicky v kari omacce. Vcera jsme byli s dcerou a jejim pritelem (a samozrejme s vikingem) v cinske restauraci a PRISERNE jsem se prezrala, takze dneska rusim snidani a dopoledni svacinu a uvidm jestli budu mit hlad na obed smajlik - 34. Ale desne jsem si vsichni smakli a za pomerne prijemnou cenu smajlik - 47.
A dneska k veceri predlozim vikingovi zbytky od soboty a ja uvidm jeslti budu mit vubec hlad smajlik - 16
A vyrobila jsem vcera domaci marmeladu ala co mrazak vydal ze svych utrob + co jsem nasla na zahrade, takze je z toho smes visne+ asi 5 spadanych jablek+ maliny, jahody, cerveny rybiz + ted si nevzpomenu jak se jmenujou, vypada to jako cerny maliny smajlik - 26. Ale ochotnavka me nadchla, tak doufam ze tim zaujmu rodinu a nebudu muset tech 14 sklenicek likvidovat pres zimu sama smajlik - 16

 
sharon
sharon - 4.9.2016 15:03

Jehlička: smajlik - 5smajlik - 47

 
Jehlička
Jehlička - 4.9.2016 11:36

A u nás na oběd kuřecí uzená stehna s bramborem a okurkovým salátem smajlik - 4

 
Jehlička
Jehlička - 4.9.2016 11:35

no a když už prý upeču pro druhé tak bych mohla i pro domácí...smajlik - 16
tak teda na víkendové odpoledne něco ke kávě smajlik - 26
obrázek - Fotografie_0253__6_ab.jpg

 
denda04
denda04 - 4.9.2016 10:28

sharon: Labužničeksmajlik - 67smajlik - 68smajlik - 58

 
Haninka
Haninka - 3.9.2016 19:05

Anahir: Deko jsem koupila v Globusu smajlik - 47

 
sharon
sharon - 3.9.2016 11:41

evropka: Linda: holky já říkám " bůčínek"...a ségra se tomu pokaždý směje...smajlik - 34 ....a le fakt na malé kostičky pečený pod poklicí třeba 2-3 hod na sporo.....ten se pak maže....smajlik - 68smajlik - 47

 
Linda
Linda - 3.9.2016 10:42

sharon: ze samotným buckem experimentovat nemůžu zničila bych národní pokrmsmajlik - 68, ale ta pomazánky vypadá slibně, tu zkusím až budu doma sama aby Viking neviděl jak mu "ničím" bucek a pak mu ji předložit hotovou smajlik - 42

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 127751.
Archiv anket.