Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept
YXH
YXH - 17.7.2018 17:21

https://www.google.ca/search?source=hp&ei=0ApOW66aG-vT0gKrxbmwCg&q=oz+to+grams&oq=oz+to+g&gs_l=psy-ab.1.0.0l10.514.2744.0.5622.7.7.0.0.0.0.256.732.6j0j1.7.0....0...1.1.64.psy-ab..0.7.728...0i131k1.0.OazrRqbMEM0

Ale musis to tam dat postupne, napred 2 oz a pak 2/3 a pak to zaokrouhlit a secist.

 
YXH
YXH - 17.7.2018 17:20

22/3 oz je priblizne 76 gramu

 
YXH
YXH - 17.7.2018 17:16

Linda:
Jeden Oz je zhruba 28 gramu, pokud je to suche na vahu (mouka, cukr atd)
https://www.google.ca/search?source=hp&ei=TghOW7LsJZC90wKmxrsw&q=oz+to+grams&oq=oz+&gs_l=psy-ab.1.1.0i131k1j0l2j0i131k1j0j0i131k1j0l4.1992.3162.0.6631.3.3.0.0.0.0.133.331.1j2.3.0....0...1.1.64.psy-ab..0.3.325....0.Se2I4MYgi30


Pokud je to tekute tak jeden Oz je 29.5 ml
https://www.google.ca/search?source=hp&ei=lAhOW5rFHouP8AOgqII4&q=oz+to+ml&oq=oz+to&gs_l=psy-ab.1.0.0i131k1j0l2j0i131k1j0j0i131k1j0l4.525.1625.0.5442.5.5.0.0.0.0.97.392.5.5.0....0...1.1.64.psy-ab..0.5.391....0.EfQ0yt_f8lc

https://www.convertunits.com
Taky je mozne tohle

Jo a aby to nebylo tak jednoduche, Americke Oz jsou jine nez Kanadske
smajlik - 42smajlik - 42
But south of the border, that quart is divided into 32 fluid ounces. We Canadians divide our larger quart in 40. The result – in metric of course – is that the official Canadian measurement is just over 28 millilitres, compared to America's 30.smajlik - 68smajlik - 68

 
catcat
catcat - 17.7.2018 15:10

sharon: no když Linda musí přepočítávat km krychlový másla, bude asi píct km krychlový buchétky ke kafíčkusmajlik - 68

 
sharon
sharon - 17.7.2018 13:27

Linda: a cože to chceš vlastně péct ????

 
sharon
sharon - 17.7.2018 13:26

Linda: ajóó tak to neznám......smajlik - 76

 
Linda
Linda - 17.7.2018 7:15

YXH: tak ted jsem totalne mimo - nasla jsem dalsi recept kde je napsano 2 2/3oz. masla...tak jsem se zeptala googla kolik to je a on mi dal moznost prepoctu na krychlove jednotky (=metr krychlovy, km krychlovy atd) smajlik - 80...jasne ja budu merit maslo na krychlovy kilometry smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34....jdu hledat dal nekde musi byt prepocet na ml nebo g nebo neco podobne lehce meritelnyho smajlik - 64 smajlik - 47

 
Linda
Linda - 17.7.2018 7:06

sharon: nojo jenze v tomhle receptu byla jenom mouka na hrnky a zbytek byl na lzice a kusy a to jaksi mi neslo nejak prepocitat pomerem smajlik - 26

 
sharon
sharon - 16.7.2018 17:13

Linda: to je přece jedno jak velký hrnek použiješ pokud se na něj měří vše......menší hrnky dělám na menší plech....ted jsem dělala tu prošívanou deku na větší plech (místo dvou jsem měla tři tvarohy) tak jsem použila větší hrnek.......cukr, mouka , olej, mléko.....vše na hrnky , jen dávám všude o jedno vajíčko více - jsou menší......smajlik - 26
tak asi tak.....

 
YXH
YXH - 16.7.2018 15:37

Linda: Jo ja mela stare plastove taky na granule smajlik - 68
Nechce se mi vsechno prepocitavat, tak mam oboji jak odmerky na mistni nove recepty, tak vahu, tu hlavne na cukrovi, jinak vetsinu delam bajvoko. smajlik - 68

 
Linda
Linda - 16.7.2018 6:19

YXH: kdysi davno jsem mela podobne odmerky, ale na nic jsem je v kuchyni nevyuzila a tak postupne byly pouzity na odmereni barvy - hnojiva - ta nejvetsi je presne davka psich granuli a podobne praktickych veci smajlik - 68

 
YXH
YXH - 16.7.2018 6:10

Linda: Neni zac. Chvili mi trvalo, nez jsem si na ne zvykla smajlik - 68 Koupila jsem si na ceske peceni vahu smajlik - 68
1 cup hladke mouky je priblizne 11dkg podle toho jak je vyzrala, ceska asi vazi kapku vic je vlhci, a 1 cup piskoveho cukru priblizne 20 dkg.

 
Linda
Linda - 16.7.2018 6:05

YXH: dekuji ti dobra vilo smajlik - 25

 
YXH
YXH - 15.7.2018 22:05

Smazenak, brambory a domaci tatarka. Ke kafi buchty s tvarohem.

 
YXH
YXH - 15.7.2018 18:42

obrázek - andrew_james_measuring_cups_p27_1796_image.jpg

 
YXH
YXH - 15.7.2018 18:36

Linda: 250ml jsou nase cups americke jsou stejne.

 
Linda
Linda - 15.7.2018 16:19

Nevite nekdo kdyz je v anglickym receptu napsano 1 kop (=hrnek) mouky, kolik to je? 1,5dl nebo 2dl nebo maji ctvrtlitraky?????
Predem diky

 
sharon
sharon - 15.7.2018 16:12

u nás dnes kuřecí paličky + rýže+ledový salát + odpol. prošívaná deka.....smajlik - 58 + kávičkasmajlik - 92

 
sharon
sharon - 15.7.2018 16:10

Haninka: smajlik - 56smajlik - 54

 
Haninka
Haninka - 15.7.2018 13:07

sharon: děkuje smajlik - 54

 
sharon
sharon - 15.7.2018 12:18

Haninka: smajlik - 47smajlik - 45...hodně štěstí dceři....

 
Haninka
Haninka - 15.7.2018 10:27

Knedlickova polévka, švestkové knedlíky a večer dcera slaví 28, takže grilování na zahradě, bude nás 8 a půl, těším se smajlik - 14

 
YXH
YXH - 15.7.2018 1:02

Pstruh na grilu cesnekovy chleba...

 
YXH
YXH - 12.7.2018 23:57

Dneska vari cinska restaurace smajlik - 68

 
YXH
YXH - 11.7.2018 4:00

Livance s jahodovou merendou.

 
sharon
sharon - 10.7.2018 13:05

u nás dnes vývar s nudlema a fůrou pažitky + koprovka z celýho svazku čerstvýho + maso + vejce + knedlík.....a bude i na zítra...smajlik - 33smajlik - 34

 
denda04
denda04 - 10.7.2018 12:22

orinka: sharon: děvčata máte pravdu zvyk je zvyk smajlik - 98smajlik - 99smajlik - 58smajlik - 72

 
YXH
YXH - 9.7.2018 14:16

Dneska cevabcici a opecene papriky, zbytek fazoloveho salatu z vikendu. Zitra asi livance s jahodama.

 
orinka
orinka - 9.7.2018 13:37

sharon: přesně, je to opláchnuté raz dva.

 
sharon
sharon - 9.7.2018 13:11

denda04: opláchnu metličky pod horkou vodou a basta......já bych se bez něj neobešla ...je to o zvyku....smajlik - 33smajlik - 34

 
denda04
denda04 - 9.7.2018 12:37

el. šlehač mám ,ale nechce se mi ho umývatsmajlik - 68smajlik - 67smajlik - 63

 
denda04
denda04 - 9.7.2018 12:36

catcat: taky tak sníh nakonec ,ale vše ručněsmajlik - 58smajlik - 68smajlik - 98

 
sharon
sharon - 9.7.2018 12:03

catcat: já kdysi četla že když šleháš elektricky tak je to zbytečný....ale co mám bábovku tak tam sníh dělám.....tady ne..smajlik - 26

 
orinka
orinka - 9.7.2018 11:58

catcat: to je zbytečná práce, když tam dáš vodu, prášek a důkladně to rozšleháš, je to kypré.

 
catcat
catcat - 9.7.2018 11:01

sharon: mě na těch vašich bublaninách zaráží, že jsou tam celá vejce. Já vždycky šlehala žloudky a z bílků sníh zamíchala hna konecsmajlik - 26

 
orinka
orinka - 9.7.2018 10:48

thePlacheck: ani mi nenapadlo, že by nad tím někdo uvažoval, prášek do pečiva je to jasně!! Tu bublaninu jsem si oblíbila, že tam není moc cukru, stačí pak pocukrovat, ovoce je sladké taky.

 
sharon
sharon - 8.7.2018 19:45

také super bublanina....
4 vejce, 1 hrnek cukru krupice , 1 vanilkový - VYŠLEHAT

a přidá se

2 hrnky pol.mouky s rozmíchaným prdopečem
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku mléka

na pečící papír , nahoru ovoce a drobenku -já do ní přidávám půl káv.lžičky skořice........

 
sharon
sharon - 8.7.2018 19:41

thePlacheck: smajlik - 68...určitě......na praní nééééésmajlik - 68

 
thePlacheck
thePlacheck - 8.7.2018 18:15

Orionka - do té bublaniny ten prášek to je do pečiva?

 
sharon
sharon - 6.7.2018 14:37

Linda: ano , to já všechno vím........já vařila na známky...smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 6.7.2018 9:11

Linda: orinka: smajlik - 58smajlik - 47dik

 
Linda
Linda - 6.7.2018 7:30

denda04: sharon: mineralka nebo sodovka nebo limonada - bublinky pusobi jako prasek do peciva, ale nejsou citit( chutnat) jak okdyz predavkujete praskem do peciva. Proste testo zvednou a provzdusni... da se pridat misto jine tekutiny do buchty, houskovych knedliku, ovocnych knedliku ..... pect neumim, varit neumim, ale takovyhle kraviny vim protoze jsem sveho casu mela fyzikare fanatika, ktery nam daval ukoly typu proc knedlik pri vareni plave, a jak pusobi sodovka v teste a pod smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34
sharon: tu buchtu delavala mati moji spoluzacky, privezla jsem si recept s sebou do dk a slavil obrovske uspechy u holek ve skole, tady v te dobe frcely limonady s naprosto nechutnyma barvama, takze to jeste i obarvilo testo na zeleno ala zabi hnev a nebo cerveno apod. lahudky smajlik - 99

 
YXH
YXH - 5.7.2018 23:15

obrázek - email_IMG_0478.jpg
Delaly jsme marmeladu z ruzovych platku smajlik - 57 dopadla lip, nez jsem si myslela

 
sharon
sharon - 5.7.2018 15:55

já si matně pamatuju že maminka dělávala nějaký piškot ze žluté sodovky......smajlik - 26

 
orinka
orinka - 5.7.2018 12:27

denda04: v tom je ten fígl, těsto je vážně nadýchanější.

 
denda04
denda04 - 5.7.2018 10:13

orinka: vodu místo mléka ??? jen se ptám smajlik - 58smajlik - 68smajlik - 64

 
Linda
Linda - 5.7.2018 7:15

sharon: nivu (nebo jiny plesnivy syr) by vikinguv chlupaty jazycek nepozrel smajlik - 68, ja obcas pridavam strouhanou mozarelu. A vcera jsem dala nastrouhanou cuketu, tak se mi krcila v lednicce, nikdo ji na gril nechtel, tak jsem ji nastrouhala do karbosu smajlik - 47

 
sharon
sharon - 4.7.2018 19:26

orinka: já také ...a na hrnky .....smajlik - 47

 
orinka
orinka - 4.7.2018 18:53

Holky, mám výborné těsto na bublaninu - jinou už dělat nebudu.
350 g polohrubé mouky + 1 prášek, 50 - 100 g cukru (těsto není moc sladké a to je fajn, ono se to pk radši upečené pocukruje), 4 menší vejce celá, 1 vanilkový cukr, 2 dl oleje, 2 dl VODY NEBO MINERÁLKY, špetka soli.
To všecko vyšlehat dohromady, natřít na plech a poházet syrovým ovocem.
Peče se do růžova.

 
sharon
sharon - 4.7.2018 15:59

u nás dnes více méně vařil ten můj šéfkuchař.smajlik - 100....výpečky z vykostěnýho vepřovýho kolene a bůčku , zelí hokus pokus - malá hlávka + malá cuketa + kedluben.....a výborný , povedlo se mu , máme i na zítra....zlatej chlap !!!smajlik - 68

 
sharon
sharon - 4.7.2018 15:57

Linda: zkoušelas do mletýho vepřovýho přidat nastrouhanou nivu pokud u vás je ...já přidávám nastrouhaný tvarůžky ale ty u vás jistě nemáte...smajlik - 57

 
catcat
catcat - 4.7.2018 15:05

Tak dneska upeču koláč a zítra ráno razím směr chata, kde čeká dcera s rodinkou. Koláč bude oopravdu borůvkový s rybízemsmajlik - 57

 
YXH
YXH - 4.7.2018 14:23

Dneska s mrnouskama delam domaci nuuuuuuuuuuuuuuudle (musi byt hodne dlouhe, tak je ma Lukasek rad smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68). K nim pro deti parmazan a maslo a pro nas rajska a masove kulicky. Zitra asi zbytek kvetaku, bud vrazim do trouby nebo osmazim. Pak stavkuju ma tu byt hic tak nevarim smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Linda
Linda - 4.7.2018 7:19

V pondeli jsem se prifarila domu az na sedmou vecer a tak jsem se cestou stavila v cinsky restauraci a vzala jejich take away menu a zbylo i na vcerejsek.
A dneska jsem rano jsem vyndala z mrazaku mlety veprovy a bud z nej vecer budou karbose do housky (neco jako hamburger, ale s malyma karbanatkama) a nebo z neho udelam na dva dny rizoto a k nemu nejaky salat

 
YXH
YXH - 3.7.2018 21:54

catcat: Oboji. Jo a pro mrnata buchticky s pudinkem ( neco jako sodo)

 
sharon
sharon - 3.7.2018 15:11

catcat: u nás ...táč.....kynuté řidší těsto......smajlik - 68

 
catcat
catcat - 3.7.2018 14:56

YXH: ze sdrdce nebo od srdce?smajlik - 58

 
catcat
catcat - 3.7.2018 14:56

sharon: jéé, na švestky se taky těším. koláče se švestkama, mákem, mandlemismajlik - 60
Tedy aby nebylo mýlky - ty říkáš táč a já to samé myslím koláč - na plech

 
YXH
YXH - 3.7.2018 14:42

Zatazeno preprcha, bude gulas ze srdce.

 
sharon
sharon - 3.7.2018 14:23

catcat: my chceme v sobotu v trhu meruňky na táč......než nám dozrají švestky ....to milujem tenké těsto , ovoce a skořicovou drobenku......

 
catcat
catcat - 3.7.2018 11:07

sharon: trošku jinak, ale nejsi daleko od pravdy. Tady je žmolenka obohacená o věci nežmolenkové. A navrch se máslo nedává. Musím se jít podívat na trh, jaké ovoce koupím a zakomponuju, asi budou borůvky. A já bych je tak ráda nakombinovala s rybízem, tak uvidíme, co trh dásmajlik - 77

 
sharon
sharon - 2.7.2018 16:12

já pekla prošívanou deku jen misto kakaa jsem dala karob.....moc dobrýsmajlik - 57

 
sharon
sharon - 2.7.2018 15:50

catcat: není to ten jak na plech nasypeš žmolenu,nelaješ tvaroh na to zase žmolenku a pokladeš kousky másla ?????

 
catcat
catcat - 2.7.2018 14:56

Musím se pochlubit, v pátek jsem upekla koláč dle nového receptu a je SUPER. Žmolenkový koláč s tvarohem a ovocem. Je to rychlé a mooooc dobrésmajlik - 57 Já žmolenkový koláč dělám často, ale s tím tvarohem poprvé a hned je to jiný levelsmajlik - 57 smajlik - 57

 
YXH
YXH - 25.6.2018 7:43

Linda: Tak te Americky kontinent ovlivnil na nekolik dni smajlik - 64

 
sharon
sharon - 24.6.2018 14:18

já jsem pekla jelikož je zima tak prošívanou deku.....smajlik - 92

 
Linda
Linda - 24.6.2018 11:48

Vcera jsme oslavili midsommer v kovbojske restauraci a dneska bude chili con carne s ryzi a udelam ho rovnou na dva dny. A chot loudi mufiny po me, tak mozna i upecu

 
YXH
YXH - 23.6.2018 18:02

Stavkuju, chodime po hospodach smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 23.6.2018 7:55

smajlik - 57smajlik - 58smajlik - 60sharon:

 
sharon
sharon - 22.6.2018 19:44

catcat: u nás čočka s očima z vola ...i na zítra....včera jsem pekla bublaninu s višněma...obrázek - stazeny_soubor(14).jpg
křehoučká , moc dobrá , hrnková....

 
catcat
catcat - 22.6.2018 15:05

jo a zítra budou pelmeně s ochucenou zakysankousmajlik - 57

 
catcat
catcat - 22.6.2018 15:04

tak jsem se rozhodla, že mám chuť na smažák. Takže asi v neděli. Nové brambůrky mám a pravidelný nedělní okurkový salát to jistí smajlik - 16

 
orinka
orinka - 17.6.2018 16:26

dostala jsem třešně srdcovky, napadlo mi udělat štrúdl. To je dobrota!!!

 
catcat
catcat - 15.6.2018 14:58

tak zítra bude studená kuchyně, ale v neděli nové brambory s nivovým dresingem a okurkový salátsmajlik - 33

 
Linda
Linda - 15.6.2018 9:51

my vcera planovali grilovany syr s grilovanou zeleninou a nove brambory a planovaly jsme to s dcerou tak dlouho a detailne az jsme si v 7 vecer jely do mesta pro sushi smajlik - 16 a nejak jsme precenily nase sily a tak mam sushi v lednicce i na zitra (dcera odjela domu uz dneska rano a manzel je cely vikend na Le Mans, takze jsem doma sama s smajlik - 40smajlik - 40smajlik - 40 a nemusim varitsmajlik - 47)

 
denda04
denda04 - 15.6.2018 7:13

sharon: : u nás včesmajlik - 58ra taky karbošesmajlik - 57

 
denda04
denda04 - 15.6.2018 7:12

smajlik - 60sharon:

 
sharon
sharon - 14.6.2018 16:10

já včera dělala karbanátky z mletýho vepřovýho a do nich nastrouhaný balíček tvarůžků smajlik - 57.....a bylo i na dnes , zítra budou špagety carbonara na můj způsob....smajlik - 68

 
YXH
YXH - 14.6.2018 13:26

Stavkuju, mame dovolenousmajlik - 42smajlik - 40

 
sharon
sharon - 8.6.2018 13:17

u nás dnes hrachovka ze zeleného sucháho hráchu s opečeným rohlíkem........+ koprmajda a ta je i na zítra , nám to neva.......smajlik - 26
smajlik - 92

 
sharon
sharon - 8.6.2018 13:15

catcat: smajlik - 3smajlik - 5smajlik - 47

 
Linda
Linda - 8.6.2018 11:41

catcat: smajlik - 34 jo my tu primo oplyvame zahadnyma narodnima dobrotama smajlik - 64

 
catcat
catcat - 8.6.2018 11:33

Linda: čtu jak tatar, takže jsem se dozvěděla, že jsi koupila čerstvě upečenou plastiku. Tož jsem přemýšlela, co to u vás v Dánsku večeřítesmajlik - 68

 
Linda
Linda - 7.6.2018 6:25

sharon: diky uz je v mrazaku smajlik - 58

A vcera jsem byla doma az na sedmou takze jsem k veceri jenom cestou koupila teplou zrovna upecenou pastiku a cerstvou bagetu smajlik - 57
Dneskla asi mexicke tortilly

 
sharon
sharon - 6.6.2018 13:30

u nás dnes vše od včera , takže zeleninová polévka a šunkofleky - nešizené , přímo s uzenýmsmajlik - 68......ted jsem dojela z pedikury a z globusu tak se to hodí......smajlik - 31

 
sharon
sharon - 6.6.2018 13:27

Linda: určitě ....krom brambor mrazím všechno....upečený korpus klidně zamraz.....smajlik - 47

 
Linda
Linda - 6.6.2018 9:52

Technicky dotaz - vcera jsem upekla krehke testo s marcipanovou naplni (vsechno se pece najednou), v podstate je to jenom maslo+cukr+ mouka+ vejce a marcipan - da se to zmrazit? Puvodne jsem to mela pouzit na jahodovy dort do prace, ale kolegovi nedozraly jahody takze neni cim to oblozit. A doma jsem momentalne sama, takze to nesnim. Napadlo me zmrazit to do pristiho tydne nez jahody dozrajou ????? smajlik - 26

 
denda04
denda04 - 5.6.2018 9:17

smajlik - 47smajlik - 58sharon: znám to je to super nestarat se a jíst co kdo chce smajlik - 47

 
rano
rano - 4.6.2018 20:04

sharon: super

 
sharon
sharon - 4.6.2018 14:25

naši mladí jsou právě v Turecku a vařit nemusí.....můžeš si naložit co chceš, kolik chceš , kolikrát chceš a nikdo si tě ani nevšimne.....smajlik - 68obrázek - 1528112029_3588.jpgobrázek - 1528112087_1318.jpgobrázek - 1528112198_6313.jpgobrázek - 1528112331_9200.jpgobrázek - 1528112255_5430.jpgobrázek - 1528112147_8947.jpg

 
sharon
sharon - 3.6.2018 14:38

orinka: přesně.....to budu raději ta líná....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 3.6.2018 12:38

sharon: člověk musí jednou dostat rozum. Není nutné, abycho skončily jako Nebožka Pilnásmajlik - 58

 
denda04
denda04 - 3.6.2018 9:40

smajlik - 47sharon:

 
sharon
sharon - 2.6.2018 15:09

orinka: marmelády ani okurky už dávno nedělám....v Lidlu marelády a povidla výborný a v Globuse okurky Znojmia když jsou v akci.....koupím 10 sklenic a mám vystaráno....jóóó když mi manžel vozíval okurky z jižní moravy a já jich měla plnou vanu .....a tatínek poslal koš meruněk....to se to zavařovalo..smajlik - 68

 
Linda
Linda - 2.6.2018 11:02

sharon: dikysmajlik - 25

 
Linda
Linda - 2.6.2018 11:02

orinka: co nesnime hazim hned do mrazaku a pak delam marmelady a pod az na podzim a v zime

 
orinka
orinka - 2.6.2018 10:37

Haninka: a určitě jsi neměla na hlavě žádný slamák, že jo? Já už jsem teď sama a ani předtím jsem v naší panelákové kuchyni nebyla v posledních letech schopná dělat marmelády, zavařovat okurky. Protože všecko se to musí zpracovat v době, kdy je mi na padnutí normálně, ne tak se ještě pařit u sporáku.

 
sharon
sharon - 2.6.2018 9:01

Linda: na cibulku a prdni na ně vejce + nějakou zeleninu.....

 
Linda
Linda - 2.6.2018 8:47

Nemate nekdo rychlo napad ? Jsem dneska necekane doma sama a nasla jsme v mrazaku balicek asi 200g gnochi - co mam s nimi udelat at je zdelam? Neco rychlyho, jednoduchyho, klidne bezmasyho????

 
denda04
denda04 - 2.6.2018 8:03

smajlik - 47smajlik - 34smajlik - 58smajlik - 34sharon:

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.