Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Třepaný dort

Potřebujete:  hotový piškotový korpus, 1 plechovku mandarinek, 1 kelímek smetany ke šlehání 30%, 1 vanilkový krém Dr. Oetkera Olé

 

Postup: Do misky, kterou je možno těsně víčkem uzavřít, vložte konzervované mandarinky i se šťávou, smetanu ke šlehání a pudinkový prášek. Zavřete a s miskou třepejte, dokud neztěžkne a hmota v ní nezhoustne (trvá to tak 30 sekund). Piškotový korpus potřete touto směsí. Nechte vychladit v lednici asi půl hodiny.

 

"Je to báječně chutné, kyselkavé, osvěžující, a hlavně rychlé. Ideální svačinka pro jakoukoliv sezónu," píše čtenářka sarobrouk. "Místo mandarinek lze dát jakoukoliv zavařeninu."

 

Děkujeme za recept a všem přejeme dobrou chuť.

Lenka Moučková


3.8.2010   Rubrika:   |   Komentářů 45   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Třepaný dort

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-48
evropka
evropka - 3.8.2010 8:02

Linda: lindo dej si hrk,hrk dort na netu a ukáže se ti to v několika přesných verzíchsmajlik - 57

 
Linda
Linda - 3.8.2010 7:55

Elen: díky. Tady se prodává neco podobného, treba by sel pouzít smajlik - 26. Jeste prosím kolik vází, já na tech obrázkách vidím 2-3 porce, ale kolik má zhruba obsah. Díky

 
Kadla
Kadla - 3.8.2010 7:47

To vypadá dobře smajlik - 60

 
Elen
Elen - 3.8.2010 7:33

http://www.google.cz/images?hl=cs&q=Dr.%20Oetker%20Ol%C3%A9&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1007&bih=282

 
Elen
Elen - 3.8.2010 7:32

Linda: já myslím, že nedá - je to vlastně pudink bez vaření - jen se to mixuje zastudena s mlékem a právě tam jsou nějaké látky, které to "zhustí".
Skutečně se to tak v ČR jmenuje Dr. Oetker Olé. Dříve to prodávali v sáčku s barevnou papírovou krabičkou, dnes už to je jen v lesklém samosatném barevně potištěném sáčku.

 
Linda
Linda - 3.8.2010 7:25

Co je to ten vanilkový krém? Dá se event. vynechat?

 
Jarča*
Jarča* - 3.8.2010 7:22

To by stálo za to zkusit - rychlovky milujusmajlik - 47

 
evropka
evropka - 3.8.2010 0:37

hrk.hrk.....smajlik - 67

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-48
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77050.
    Archiv anket.