Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Hovězí bifteky s Nivou

Hovězí bifteky s Nivou

Potřebujeme: 4 bifteky, 50 g nivy, 50 g másla, lžíce koňaku, 1 dl oleje, sůl, mletý pepř čtyř barev.

Postup: Plátky masa osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Nivu rozšleháme s máslem a koňakem na hladkou pěnu, vmícháme špetku soli a lžičkou vytvoříme kuličky, které si dáme do lednice vychladit. Bifteky zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Na mírnějším ohni dopečeme podle chuti. Na každý plátek masa položíme kuličku ochuceného másla. Podáváme se zeleninovým salátem a chlebem.

Redakce


3.9.2013   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 37   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Hovězí bifteky s Nivou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-52
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:53

smajlik - 68Vždy sjem utíkala z kuchyně,když začal mužovi syčetsmajlik - 37smajlik - 16smajlik - 35

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:53

evropka: smajlik - 68I ty jednasmajlik - 58smajlik - 47také jsem se s ním už docela skamarádilasmajlik - 5

 
evropka
evropka - 3.9.2013 13:51

Světlonoska: papinák je moje milenkasmajlik - 72

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:49

smajlik - 66bifteky opravdu nepotřebuji k životu..,stačí sem tam řízkysmajlik - 47smajlik - 45smajlik - 26

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:48

sharon: smajlik - 50Tak třebasmajlik - 50

vločkové placičky,supersmajlik - 94

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:46

sharon: smajlik - 75smajlik - 61víš,co jich je...smajlik - 94smajlik - 32smajlik - 47smajlik - 25

 
ajjana
ajjana - 3.9.2013 13:46

bifteky si přeci člověk nedělá každý den..takže se nemyslím že by to bylo až tak nedostupné..

 
sharon
sharon - 3.9.2013 13:45

Světlonoska: no jo, klidně , ráda podle nich uvařím....smajlik - 75smajlik - 64

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:45

evropka: smajlik - 76Polévky vařím skoro denně,takže už to moc neprožívám"z čeho jsousmajlik - 68smajlik - 77smajlik - 58

ale-konečně jsem začala používat papinák,roky jsem se ho bálasmajlik - 94

 
ajjana
ajjana - 3.9.2013 13:43

sharon: smajlik - 47

 
ajjana
ajjana - 3.9.2013 13:42

IVUSKA 56: smajlik - 47 tak nějak.

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:41

sharon: smajlik - 68To víš,...a budu je psát denně,smajlik - 71smajlik - 16smajlik - 34smajlik - 21smajlik - 20

 
sharon
sharon - 3.9.2013 13:39

Světlonoska: prosímtě pošli do redakce nějakej dobrej recept na oběd tak za 20 kaček....smajlik - 47

 
sharon
sharon - 3.9.2013 13:38

krize nekrize , já než krabičku cigaret tak raději flák hovězího ...miluju hovězí , nezapomenutelný maminčino na pravých hříbkách...smajlik - 68 taky občas dělám ale biftek - takový ten hospodský prostě neumímsmajlik - 26( většinou je jako podešev)smajlik - 26
mám moc ráda třeba kližku na guláš, vařenou v polévce a pak třeba k rajské nebo dušené hovězí na pepři a zázvoru...a hovězí vývar s domácíma nudlema a knedlíčkama( dělám játrovou rýži) to je prostě nebe v hubě.....
jíst se musí ať je krize jaká chce....nejdu na kosmetiku, nekupuju už tolik hadříků tak proč si nekoupit za 200 ká hovězanec...smajlik - 68smajlik - 47
a to bléééé nepřeknu ani nad bůčkem...smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 68smajlik - 68

 
Světlonoska
Světlonoska - 3.9.2013 13:28

smajlik - 76Jsem zase alergická na to,když v době krize,kdy lidé mají hluboko do kapsy- s e jim nabízí taková jídlasmajlik - 26

poslední hovězí na polévku bylo celkem na vyhožení,takže letělo do pryč a od té doby ho nekupuji,nemám také na vyhazování penězsmajlik - 66

sním vše,i různé kombinace,ale syrové maso-tatarák a bifteky narůžovo opravdu nemusím,ani nepozřu,to raději brambory na loupačku,stravuji se v týdnu bez masa,takže nou problémsmajlik - 92smajlik - 94smajlik - 58

smajlik - 61nehádejme se zde,ale vypsat si to můžemesmajlik - 22smajlik - 56smajlik - 31

pěkný den,výkřiky se snad psát mohou.co by vlastní názor..v demokr,společnostismajlik - 71já navíc,co nasmajlik - 100to na klávesnici.. smajlik - 58smajlik - 14smajlik - 58

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 3.9.2013 13:21

ajjana: taky nemám ráda, když někdo něco nejí a hnusí to těm ostatním, ale tak se nad to povznes a něco si pomysly. Většinou jsou to lidé, kteří sami moc vařit neumí a neumí ani ocenit dobré suroviny. Gurmeti by bez hovězího být asi nemohli.

 
ajjana
ajjana - 3.9.2013 12:42

IVUSKA 56: nikoho jsem neurážela.ale není to poprvé,co se tu objevil recept z kvalitnějších surovin a Světlonoška sem podobné výkřiky píše.a na spojení jídlo a blééé jsem vyloženě alergická..

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 3.9.2013 12:29

Stanik: ale vittelo tonato je s telecího a s tuňáka, ale je to dobrésmajlik - 75

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 3.9.2013 12:26

ajjana: ale tohle už nneí o vyjádření názoru, ale o urážce diskutujícího.smajlik - 26

 
ajjana
ajjana - 3.9.2013 11:26

Milda3: nikdo se Tě na nic neptal..takže s tou jinou dobou běž někam..prostě mi ten její názor přijde na palici,proto jsem si poklepala na čelo víme? také můj názor.

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-52
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.