Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Brambory zapečené s jjitrnicovým prejtem

Brambory zapečené s jjitrnicovým prejtem

Potřebujete: 8 větších brambor, 3 jitrnice, 50 g cibule, 1 stroužek česneku, 80 g sádla, strouhanku

Postup: Brambory uvařte ve slupce a pak je oloupejte, odkrojte vršek a opatrně vydlabejte vnitřek. Vydlabanou část prolisujte. Na polovině sádla zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte vnitřek z jitrnic, trochu česneku a rozmačkaný vnitřek z brambor. Vytvořenou nádivkou naplňte brambory a na vymazaném plechu je posypte strouhankou a pokapejte tukerm. Zapečte a podávejte se zelím.

Lenka Moučková


8.12.2011   Rubrika: Brambory   |   Komentářů 58   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Brambory zapečené s jjitrnicovým prejtem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-58
manka
manka - 8.12.2011 10:35

Kozoroh18: smajlik - 68smajlik - 34smajlik - 34
jsem ji chtěla pozvat k nám na návštěvu, ale už mě to přešlo, vždyť ona by nám udělala takovou přednášku, že by nás chutě přešly

 
manka
manka - 8.12.2011 10:34

Viv :o): my jsme včera byli na návštěvě a celý pohoštění bylo ve stylu BIO, mně to teda nevadí a občas taky tak něco koupím, ale poslouchat to dvě hodiny, že tohle je fakt to jediný co se dá jíst, už jsem na to pak ani neměla chuť. Ale ksichty jsem taky nedělala.

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 8.12.2011 10:33

evropka

napiš ještě jméno pharmaceutické společnosti pro kterou děláš. Já jsem nepsala 3x denně ani týdně.

 
manka
manka - 8.12.2011 10:32

loupák: a vo tom to jesmajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
manka
manka - 8.12.2011 10:32

evropka: právě proto se tam přihlásila aby bez výčitek ochutnalasmajlik - 68smajlik - 68

 
Viv :o)
Viv :o) - 8.12.2011 10:32

sharon: z masa drubez, hovezi, ryby... smajlik - 68
Ale jinak, kdyz jsem nekde na navsteve, tak samozrejme snim co mi daji. Jen si proste nepochutnam, no... a nahlas to nerikam, ani nedelam xichty...

 
loupák
loupák - 8.12.2011 10:30

manka evropka:smajlik - 34smajlik - 34hoooolky,takhle jsem se tady u receptů ještě nezasmála,díkysmajlik - 31...jinak jak tu píše často(a pravdivě) sharon,řízek je řízeksmajlik - 68smajlik - 47

 
Viv :o)
Viv :o) - 8.12.2011 10:30

evropka: jo to me vzdy bere, kdyz nekdo neco neji a rika, ale ja to nejim a ani to neochutna... a pak da malo bodu... to neni fer, to prece neni problem toho co varil, ze nekdo ze soutezicich neco neji prece... smajlik - 26

 
sharon
sharon - 8.12.2011 10:30

Viv :o): a co do sebe soukáš ???smajlik - 68

 
sharon
sharon - 8.12.2011 10:29

manka: 10:18.....no ani nemluvsmajlik - 76...z domícho chovu....týýýjo, nebe v hubě....smajlik - 57

 
Viv :o)
Viv :o) - 8.12.2011 10:29

Tak mne veprovy smrdi, vcetne vepr. rizku a sadlo teda mi smrdi uplne nejhur. Jediny jak do sebe dokazu veprovy narvat je v uzeninach a to ne vsechny. A uzeniny moc vesmes taky nejim, takze veprove do sebe skoro nenasoukam... Nenadelam s tim nic...

 
sharon
sharon - 8.12.2011 10:28

evropka: álo, nepřehánějsmajlik - 36.....znám jednu , zdravá strava, štíhlunká nekuřačka...a chudina prolezlá rakovinou, zemřela ve 43 letech.....tak vo co gou ?

 
evropka
evropka - 8.12.2011 10:25

manka: né maruško,selskej rozumsmajlik - 68smajlik - 68čoveče včera jsem se dívala na slovenské prostřeno,pondělní až středa díl tohoto týdne,úplně super díly a byla tam řekla bych "ortodoxní"makrobiotička"přesto ze slušnosti ochutnala hovězí,drůbeží....opravdu mi její chování přišlo velice milésmajlik - 47

 
manka
manka - 8.12.2011 10:18

sharon: že jo, a takovej řízek usmaženej na plechu sádla v troubě

 
manka
manka - 8.12.2011 10:17

evropka: hele ty máš nějaký školy na tohle nebo co?smajlik - 76smajlik - 76smajlik - 68smajlik - 68

Kozoroh18: ona nám tady normálně předepisuje lékysmajlik - 76smajlik - 76smajlik - 76smajlik - 34smajlik - 34

 
evropka
evropka - 8.12.2011 10:12

sharon: najděte mi prosím výsledky testu..

 
evropka
evropka - 8.12.2011 10:11

manka: manko tablety a ber je ty ttřikrát denně a forte!!!Kozoroh18: helčo aby ti to nebylo líto dvakrát denně a raději také forte...dyk musíte mít cévy jak ucpanej tunelsmajlik - 85

 
sharon
sharon - 8.12.2011 10:10

ale abych vydlabávala brambory a rvala do nich itrnici to by se mi asi nechtělo.......smajlik - 66

 
sharon
sharon - 8.12.2011 10:10

manka má pravdu....ze všech testů olejů a tuků vyšlo sádlo nejlíp....smajlik - 47
taky jsem zabíjačky milovala, u stařenky na vesnici to bylo normální 2-3 prasata, strejda řezník, tak kde se zabíjelo se nosila výslužka po dědině takže bylo co jíst celou zimu........smajlik - 47

 
manka
manka - 8.12.2011 10:08

Kozoroh18: s kysaným zelím to mám taky ráda

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-58
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.