Rybí plátky s pomerančem
Potřebujete: 800 g rybího filé, 1 cibuli, špetku zázvoru, 1 lžíci octa, 150 g bílého vína, 4 lžíce sójové omáčky, 1 lžičku moučkového cukru, 2 lžíce solamylu, šťávu z jednoho pomeranče, 5 lžic oleje, sůl
Postup: Plátky filé obalte v solamylu, zázvoru a soli a na rozpáleném oleji opečte dozlatova. V misce smíchejte ocet, cibuli, víno, sójovou omáčku, cukr a šťávu z pomeranče, promíchejte, nalijte na rybu a trochu osolte. Pod pokličkou duste asi tři minuty. Jako příloha se hodí rýže.
11.10.2010 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí plátky s pomerančem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.hm,češi a bůček
ocet , víno, sojovka, pomeranč.... moc věci dohromady...