Jogurtová bábovka
.jpg)
Ingredience: 1 kelímek bílého jogurtu (125–150 g), 2 kelímky polohrubé mouky, 1 kelímek cukru krupice, 1/2 kelímku mléka, 1/2 kelímku oleje, 3 vejce, prášek do pečiva, vanilkový cukr.
Postup: Všechny suroviny smícháme dohromady (nejlépe šlehačem), těsto vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy, kterou dáme do rozpálené trouby. Než těsto úplně spotřebujeme, můžeme dát třetinu stranou a obarvit ji kakaem. Pečeme cca 25 min (na nejmíň) a zkoušíme špejlí.
Recept nám zaslala čtenářka Lenka Skuhravá.
17.1.2007 Rubrika: | Komentářů 17 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Jogurtová bábovka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
no tak kogurt nedava nikdo, dava se jogurt
ZNÁM TENHLE RECEPT ALE NEDÁVÁM TAM KOGURT.

Tuhle babovku znam a mam ji moc rada. Je krasne nadychana a nejlepsi je mramorovanaAle 1kelimek cukru je moc, staci jen polovina. Vsem doporucuji