Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem
Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd.
Délka přípravy: 40 minut
· 2 ks tortilly
· 300 g hovězího masa
· 1 ks cibule
· 2 ks česneku
· 10 g koření Fajita
· 1 ks limety
· 20 g koriandru
· 1 ks avokáda
· 1 balení Jihočeského žervé
· 200 g drcených rajčat
· 100 g červených vařených fazolí
· sůl
· pepř
· olej
Najemno nasekanou cibuli opečeme na oleji do světle hnědé barvy. Přidáme hovězí maso a drcená rajčata. Udusíme pod pokličkou doměkka. Přidáme nastrouhaný česnek, vařené fazole, koření Fajita, sůl, pepř a šťávu z půlky limety. Plníme do tortill s Jihočeským žervé, krájeným avokádem a s trhaným koriandrem. Zarolujeme a opečeme na sucho na pánvi. Podáváme překrojené napůl.
19.12.2023 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 1,6/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Debrecinka: Zkuste příště tam od nich dát špekové koření, to je pak dobrota.
Já jsem recept trošku vytunila a přidala si tam špekové koření na luštěniny od lussk do fazolí a luxusní. :)))
Kdyby mi to někdo připravil ráda bych ochutnala,
dělat se mi to nechce.