Tuňáková omeleta
.jpg)
Potřebujete: 6 vajec, 2 lžíce bílého vína, sůl, pepř, 40 g másla na pečení, 1 malou konzervu tuňáka, citron, 1 sardel, 1 lžíci másla
Postup: Vejce rozšleháme s vínem, solí a pepřem. Upečeme 4 omelety. Tuňáka nakrájíme najemno, zakapeme trochou citronové šťávy, můžeme přidat i strouhanku. Směsí naplníme omelety a povrch ozdobíme sardelovým máslem.
24.7.2007 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Tuňáková omeleta
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
.gif)
mňam mňam....

jasmine: Bridgetj: jj

jasmine: Máš recht.

nejlepší je tunák samotný