Filé na majonéze
.jpg)
Potřebujete: Filé z tresky či filety z jakékoliv jiné ryby, máslo na vymazání, cibuli, majonézu, strouhanku
Postup: Do vymazaného pekáčku dáme osolené a opepřené filé. Poklademe cibulí, zalijeme majonézou. V dobře předehřáté troubě pečeme 15 min. Poté pekáček vyjmeme a povrch pokrmu posypeme strouhankou tak, aby byla ryba celá zakrytá. Prudce zapečeme. Podáváme s bramborovou kaší.
Za recept děkujeme čtenářce Evici.
19.2.2008 Rubrika: | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Filé na majonéze
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Aja: musíš to filé tak pocákat, jak uznáš za vhodné, a je dobré, nakonec ještě posypat sýrem. Nemá to chybu!!!!! Jen sem tam kostička mi vadí tak je proto sumeček lepší.
Ale jako příprava filé -- recept opravdu vynikající!!!
.gif)
Kolik té majonézy?