Zapečený kapr

Potřebujete: 1/2 kapra bez kůže (lze použít i jinou rybu), plátky slaniny, plátky sýra, cibuli, plnotučnou hořčici, sůl a kmín
Postup: Kapra omyjeme a dáme do vymaštěného pekáčku. Osolíme a potřeme ho plnotučnou hořčicí, pak poklademe na rybu plátky anglické slaniny spolu s plátky sýra a kolečky cibule. Trochu podlijeme a pečeme cca 25 minut v troubě.
Za rychlý a zdravý recept děkujeme čtenářce jasmine.
15.4.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Zapečený kapr
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Tak kapra nemusím, ne že bych jej neměla ráda, ale mám panickou hrůzu z kostí. Takže jím jen maso okolo těch velkých kostí a zbytek by mě musel někdo vykostit