Treska po toskánsku
.jpg)
Potřebujete: 4 porce bílé tresky, 2 lžíce oleje, 4 dkg sardelového másla (sardelová pasta utřená s máslem), 15 dkg kečupu, hrst sekané petrželky,sůl, pepř
Postup: Porce tresky očistěte a osušte. Potom maso osolte, opepřete a nechte chvilku v chladu odležet. Olej rozehřejte v pánvičce a maso rychle opečte. Přendejte do pekáčku, jednotlivé porce potřete sardelovým máslem, přelijte kečupem, posypte petrželkou a pečte v předehřáté troubě 10-15 minut. Vhodnou přílohou jsou brambory.
Za recept děkujeme jasmine.
26.6.2008 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5