Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny

Potřebujete: 2 ks aljašského lososa, 1 l mléka, 0,5 l smetany na šlehání, 10 g bazalky, 1 ks bagety, sůl, černé mleté koření, česnek, olivový olej
Postup: Svaříme mléko se smetanou. Přidáme vykostěného lososa a pořádně rozšleháme. Dochutíme solí, kořením a bazalkou. Z bagety si vytvoříme kostky a opečeme s česnekovým olejem. Množství stačí pro 4 osoby.
Recept dodala firma KING OSCAR.
9.12.2008 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
to je z nějakého konzervovaného lososa? nějak mi chybí, že to není zahuštěný
.jpg)
mlíko do rybí polívky ?
dealm podobnou, ale tohle bude taky mnamka
ja osmazim nahrubo nakrajenou korenovou zeleninu a porek na kolecka spolu s rybou na masle, sul, pepr, povarim ve vode, dodam smetanu na slehani a udelam jisku.....provarim a podavam s toustem....rybu necham na kousky...muze se podle chuti pridat citron.....taky dobra....
ale tvoji urco zkusim taky