Pangasius na másle a koření
Potřebujete: 2 balíčky pangasia, sůl, koření na ryby, máslo.
Postup: Ryby vložte na plech s okrajem, zakápněte troškou oleje, posolte a dejte péci do trouby asi na 30 minut. Ryba při pečení pustí vodu. Nechte ji vypéci, pak posypte porce kořením a poklaďte máslem. Dejte zapéct na 15 minut.
"Jako přílohu doporučuji brambory na jakýkoli způsob," píše čtenářka Sharon. Děkujeme za recept.
6.1.2009 Rubrika: Dnešní recept | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pangasius na másle a koření
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.také přidávám sýr-mňam
Pangas je stálicí naší kuchyně, při větším počtu strávníklů je trouba nezbytná
Někdy ze zbylého dělám "humrovou" pomazánku. Maso rozmělním, trochu pepře, trochu citronu, a promíchám s majonézou. Nakrájím malou bagetu na kolečka a napatlám, ozdobím kouskem červené papriky. Pak se zastaví nečekaně známí- sežerou vám to a prohlásí, že s naší rodinou se krize opravdu nemusí bát.
já ho taky dělám v troubě, 4 porce se mi na pánev nevejdou
evica: Též to dělávám na másle a zelenině a je to moc dobré
evica: to máš sice pravdu, ale já mám pánev tak na dva kousky pangase, a když dělám dva balíky tak je lepší v troubě na plechu......náááhodou , byl super !
Myslím,si,že je zbytečné dávat do trouby.Když se nechá uplně rozmrazit a ještě vysuší v utěrce,tak na pánvičce na másle ja za 10 minut hotový.A je moc dobrý.
A ,když zapékám,tak se zeleninou,a použíju ty směsi na zapékání se smetanou.A sýr taky může být.
já ještě sypu sýrem...
Dobrý nápad!! Mám pangasia doma v mrazáku, dnes si ho udělám!