Rybí filety v limetkové marinádě
.jpg)
Potřebujete: rybí filety pro 4 osoby, 2 limetky, snítku tymiánu, bílé víno, zázvor, pálivou papriku, olivový olej
Postup: Smícháme šťávu ze dvou limetek, bílé víno, dvě lžíce olivového oleje, lžičku jemně strouhaného zázvoru, lístky tymiánu, špetku pálivé papriky, a připravíme tak marinádu. Omyté a osušené filety namočíme do marinády a necháme v chladu asi 2 hodiny. Plech či prostornou zapékací misku vymažeme olivovým olejem, poklademe rybími filety a dáme do trouby vyhřáté na 200 °C. Při pečení můžeme rybu potřít marinádou. Pečeme asi 15 minut, respektive až jsou filety propečené. Podáváme s bramborem či šťouchanými brambory.
3.3.2009 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Rybí filety v limetkové marinádě
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky..jpg)
dost dobrý ,,,,,,,
možná i jako variantu do misky hodit slabou vrstvu zeleniny ( brokolice) a nechat marinovat a upect i s tím ?