Linguine s rybou
Potřebujete: balení těstovin linguine, stroužky česneku, olivový olej, konzervovaného tuňáka, bílý pepř z mlýnku
Postup: Uvařte celé balení těstovin linguine podle návodu na obalu (kdo má raději těstoviny zcela měkké, nechť si vyhoví a nenechá se nutit do "al dente"). 2-3 stroužky česneku oloupejte a nakrájejte na plátky, rozehřejte olivový olej na pánvičce a plátky česneku nechte zesklovatět. Pak k nim přidejte 2 konzervy tuňáka, prohřívejte, případně přidejte trochu vody. Omáčku přidejte k linguine, promíchejte, dochuťte pepřem z mlýnku či solí. Ihned podávejte.
Můžete zdobit lístky petržele, bazalky či nasekanou pažitkou.
5.6.2009 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Linguine s rybou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Dobrý nápad. Tuňáka mám ve spíži, těstoviny taky - už vím, co bode dnes k papů.
to mám ráda, tuňáka, těstoviny + nějaký zelený salát....to je dobrota!
tak tohle si dneska určitě udělám. A myslím, že by mohly být i ryby v tomatě