Kapr s houbami
Potřebujete: 4 porce kapra, dvě lžíce sádla, 1 citron, 250 g čerstvých hub, 4 lžíce hladké mouky, drcený kmín, pepř, sůl
Postup: Porce kapra očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a okmínujeme. Pokapeme citronovou šťávou a necháme čtvrt hodiny odležet. Pak je obalíme v mouce a na rozehřátém sádle osmahneme dozlatova. Vyjmeme, dáme na talíř a na zbylém sádle osmahneme na plátky nakrájené houby. Osolíme, přidáme porce kapra, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
24.6.2009 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kapr s houbami
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.dvě pochutiny,které strááášně miluju ...kapr ..houby...
chuť a vůně kapra, chuť a vůně hub....to se musí přebíjet
Takové "jednoduché" jídlo......no, nevím, jestli by to moje rodinka pozřela.....