Hejk v papilotě
Potřebujete: 4 filety z hejka (štikozubce), rajče, cuketu, česnek, olivový olej, sůl, pepř, alobal
Postup: Natrhejte si alobal o takových rozměrech, abyste do něj pohodlně zabalili rybu i se zeleninou (vytvořili papilotu). Rajče nakrájejte na kolečka, cuketu taktéž, 1-2 stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky. Alobal potřete olejem, dejte na něj filet, ten rovnoměrně po celé délce poklaďte střídavě plátkem rajčete a cuketou a 2-3 plátky česneku. Lehce osolte, papilotu uzavřete. Připravujte na grilu nebo v troubě, kterou jste předehřáli na 180 °C. Podávejte s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
Tip: Případně můžete do papiloty vložit i zlomek bobkového listu
13.8.2009 Rubrika: | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Hejk v papilotě
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.ruzenka: a hlavně ....nesmrdííííííííííííí
Elen: presne tak,a le je nielen bez kosti ale ma lahodne masko moja dcera ho zje aj bez prilohy, co sa o inej rybe neda povedat
ruzenka: ano, pangasia mají rádi všichni - je "bez kostí".
ja robim podobneho sumceka, prekladam sumceka s paradajkou,ciernymi olivami, cibulou a mozzarelou. paradajky davam bez supky a len duzinu nadrobno nakrajanu, rybu zvyknem posypat korenim na pizzu....z alobalu ale robim len taku misku, aby sa odparila stava, lebo paradajky jej dost pustia :) a zaverecnych 5 minut pustim na tu dobrou gril
je to skvele a decka to miluju
Elen: No to ten alobal asi taky.
Elen: řekla bych, že vůbec
sharon: tak natáčky na vlasy jsou méně stravitelné
já znám papiloty jako natáčky na vlasy, ale ryby miluju
No vzrovinka se mi to hodí, páč chci dělat rybu a pořád stejným způsobem se mi nechce, mňam mňam, jen si koupím štiku.....díky